Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну ви панікьори-жопоручкі.

Укртелеком, модемко 3-com, швидкість1702141148.png

Іногда тупняк, вкл параною, перевірка на живность, глаз на трафік, пінг......хм все в норме, в онлайн інрах фсьо пучнком, а тупняк страніц....хз, може сеткі провайдеров, адблокер + трансфер конфліктує. Замеченно що один той самий запит в одному ж браузері на різних провайдерах дає різні результати.

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Ну ви панікьори-жопоручкі.

Так каже чєлавєк у якого швидш за все виділена лінія з непоганими характеристиками, а ти прикінь як воно коли мало того що лінія паршива то ще й за 4 дня інет з'являвся раз десять на пів години годину, одне діло так фільм скачати, на борді потриндіти, друге діло робити курсову роботу...

Проблеми вирішились після подання заявки дзвінку у супорт.

Опубліковано

Проблеми вирішились після подання заявки дзвінку у супорт.

А це і є показник якості надання послуг даним провайдером.

Опубліковано

Прошу допомоги хто знає.

Був тарифний план Ого2, перевели на Ого!стандарт. Декларована швидкість до 10/3 Мбіт/сек.

По факту більше 2/0,7 Мбіт/сек не буває. Модем DSL-2500U

В чому проблема?

Опубліковано

позвони лучше на 0-800-506-800(с домашнего бесплатно), соеденись с оператором, расскажи про проблему. Реально помогает

Опубліковано

вчора як інтерент пропав тільки зараз появився..щось укртелеком підкачує останнім часом... но радує 1 користуюсь послугою ОГО віфі) по паспорту швидкість не більше 512/512 а насправді в рази більша)))єдине радує)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Так каже чєлавєк у якого швидш за все виділена лінія з непоганими характеристиками

На жаль помиляєшся :(. АТС отнюдь не цифрова (ДПЗ), тел на 6....тут більше відіграє роль обладнання та налаштування на моїй стороні. На зарі діалапу з модемом Д-Лінк сосав лапу, поки не поставив Zyxel U-336E Plus (як боїнг стоїв) і не зря. 3 вікна з Ultima Online + Icq на каналі 56 kbit/s без збоїв це просто шикарно було.

Яксцо хочеш дам на тести старенький адсл Хуявей :) чистокровний кітаясь з Брітіша привезений.

Опубліковано

Зараз доречі перебої пропали, після того як їм подзвонив...

робимо висновки.

Чюв по радейку що прийняли вроді такий закон типу: якщо шв. не буде відповідати тарифній то у провайдера будуть проблеми..

Опубліковано

до ж0пи закон. ви підписали договір з УТК в якому чітко сказано: швидкість послуги ОГО до 5 (наприклад) мегабіт. і будь-то 4,99 чи 3 чи 1 чи 0,1 чи 0,001 чи навіть 2 байта в день — все це вписується у термін до 5 мегабіт.

момент другий. тарифний план 5 мегабіт передбачає ваш профіль обмежений на стороні провайдера якщо не помиляюсь по пам'яті 4960 кб/с (чи шось на кшталт цього). швидкість можна глянути в адмінці вашого модема. ділим це на 1024 і отримуєм 4,8 мб/с. реально більше 4,2-4,5 торентом вижимати не доводилось. у кого 10 мбіт по тарифу - профіль йде щось на 8 мбіт…

це як купувати вінчестер на 80 гб і отримувати 73 =)

але є совісні провайдери, які в договорі чітко прописують шо швидкість буде не менша хх. і на практиці завжди хх з плюсом.

УТК як і люба інша державна структура (ще мало часу пройшло від приватизації) відмічається особливо великою халатністю і іншими матюками. підключав інет сестрі (5 мбіт). з поточних проблем відмічу найголовнішу — налаштували мопед, вибрали тариф. на наступний день швидкість 256к. звонили на гарячу лінію, як завжди сказали шо шось провтикали і виправили. тепер у профілі начебто 8 мбіт, боюсь аби вони тарифний план не поміняли з дуру. тре знову розбиратися.

Опубліковано

не скажи.... раніше в тарифному плані писало 8мбіт, і телеком подавав 7-7.5

зараз перейшов на дешевший але з подвохом ДО 8мбіт....отримую 4-5...

і вся ця пі%деш техпідтримкі шо лінія не тяне, станції старі...бла бла бла чистої води брехня... а на питання як раніше за в двічі більшу плату я отримував ці 8 вони спригують на жосткій мороз..нічого не знаєм, неможе бути....

Опубліковано

ну мої слова твоїм не заперечують. я говорю про теперішній стан.

параметри лінії можна глянути практично в кожному модемі. такі як:

sync (line) rate теоретична швидкість

data rate реальна на лінії

rate реальна обмежена на DSLAM

у мене лінія тримає до 12-13 мбіт. що підтвердили заміри спеціаліста УТК перед підключенням ОГО.

пізніше звонив їм, просив аби розблочили мені модуляції (примусово увімкнули G.DMT) і додали можливість вибору тарифу 10 мбіт в системі мій.укртелеком. на що на мене накричали типу лінія хавно і навіть не надійся, бо сьодні включим а завтра ти на нас заяву накатаєш що інет погано паше.

вирішив: буду писати заяву на бумажці і нести в абонвідділ, по телефону їм не доходить.

P.S. а чого у всіх такий малий аплоад? хтось має хочаб 1 мбіт на віддачу?

Опубліковано

0.57 Мбіт постійно.

Колись коли тільки підключив собі ого тоді ще був мегабіт 100 гривень відача була майже мегабіт 100-110 кб/сек.

Так як на http://free-torrents.org/

Ваш рейтинг: 1.24 | Скачано: 722.76 GB | Отдано: 868.5 GB | на своих: 25.67 GB | бонус: 1.97 GB | Доступно для скачивания: 2.211 TB

то не особливо і прагну роздавати, хоча треба ж якось безліміт використовувати, ато 2-3 гіга в місяць не цікаво.

Опубліковано

2 Dimas

Воно то так, але з буржуй торентов, с Оріджина при тарифі 10К скорость скачкі 1,1 мб/с.

А з ниших 800 кб/с. В чом прікол ?

Опубліковано

Привет, народ. Проблемы со связью у кого то есть? Спрашиваю, ибо у меня копец. Особенно последние 3 часа. Вот думаю, может модем...

Опубліковано

Привет, народ. Проблемы со связью у кого то есть? Спрашиваю, ибо у меня копец. Особенно последние 3 часа. Вот думаю, может модем...

та в мене також...швидкість впала на половину(

Опубліковано

Я имею ввиду обрыв связи. Даже на модем не мог зайти.

Опубліковано

Я имею ввиду обрыв связи. Даже на модем не мог зайти.

ні обриву в звязку вроді небуло...але нет глючить дуже..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...