Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

паро днів тому телефонував в супорт, було весь час занято - подзвонив в Київ, там сказали, шо скоро супорт буде централізованим. Так шо, єжелі шо, то звоним зразу на Кийов. Там супорт уже бачить і номер абонента і параметри лінії і, в принципі, завше готові помогти :)

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
паро днів тому телефонував в супорт, було весь час занято - подзвонив в Київ, там сказали, шо скоро супорт буде централізованим. Так шо, єжелі шо, то звоним зразу на Кийов. Там супорт уже бачить і номер абонента і параметри лінії і, в принципі, завше готові помогти :)

Щось мені не віриться, що з таким нововведенням обслуговування стане більш якісним. Якщо люди з усієї України будуть телефонувати в Київ, то скільки ж операторів їм потрібно буде тримати, щоб справитися з навантаженням? Буде так як з call-центрами мобільного зв'язку, треба чекати по пів-години доки звільниться оператор.

Опубліковано
Щось мені не віриться, що з таким нововведенням обслуговування стане більш якісним. Якщо люди з усієї України будуть телефонувати в Київ, то скільки ж операторів їм потрібно буде тримати, щоб справитися з навантаженням? Буде так як з call-центрами мобільного зв'язку, треба чекати по пів-години доки звільниться оператор.

регулярно дзвоним на Луцьку техпідтримку і на Київ, добре якщо ніхто не грузить Луцьк, і можна дозвонитись, а якщо не дозвонитись? а в Києві є черга, і так як в операторах моб звязку, Вас обслужать 100%, якщо дочекаєтесь відповіді оператора :)

аби то просто не було як на техпідтримці датагруп...

думаю такого точно не буде...і буде не зовсім погано, тим більше централізована техпітримка не означає що колцентр зосереджений тільки в Києві, гадаю діжурити будуть зі всіх міст України...

Опубліковано

позавчора телефонував на Київ. Супер!. і обслуговування і манери і ввічливість!.

І людей там вистачить!

Опубліковано

Щойно поміняв профіль на порту - на 4-х мегабітний(перед тим був 2-х), Line Rate - Upstream (Kbps) став, 925, при 2-х мегабітах був 1241...хоча в Attainable Rate Upstream - 1290. Чому вони так виставляють профіль? Із сусідньої теми бачу, що не в одного мене так...

Опубліковано (змінено)

Народ - нічого не чути про листопадні обіцянки від ОГО підняти трафіки в 2-ччі за ту саму обонплату... ?

Змінено користувачем BARAKUDA
Опубліковано
Народ - нічого не чути про листопадні обіцянки від ОГО підняти трафіки в 2-ччі за ту саму обонплату... ?

Трафіки?

Може швидкість?

Опубліковано

Трафіки?

Може швидкість?

да-да, саме швидкість в 2-ва рази... є якась інфа...

Опубліковано (змінено)

Вже скоро закінчується акція 90 днів за 1 грн. а там і побачим.. вже терпімо до 1 лютого

Змінено користувачем Witiok
Опубліковано
Чи реально підключити інтернет ОГО без згоди сусіда по спарці?

Спробуй написати заяву, щоб провели односторонню лінію, там окремого номера не потрібно, і інтернет можна підключити без питань + по місту розмовляй, скільки влізе без похвилинки :). Сам так зробив, і вже майже 2 роки з ОГО, а то спочатку теж парили мозги, що "на односторонній не підключаємо".

Оператор: "Якщо немає технічної можливості надати вам окрему повноцінну лінію, то немає можливості і на односторонню" :sq_ye:

Опубліковано (змінено)
Оператор: "Якщо немає технічної можливості надати вам окрему повноцінну лінію, то немає можливості і на односторонню" :sq_ye:

Це оператор пожартував. В мене теж не було можливості провести повноцінну лінію, а односторонню провели запросто за пару днів. Сходи на Перемоги 2 і напиши заяву.

Змінено користувачем NetSerpent
Опубліковано

Завтра останній день акції «90 днів Інтернету «ОГО!» за 1 гривню», з умовами акції можна ознайомитись тут , ну і хто має бажання скористатись акцією, то рейеструємось тут

в кого виникають питання, зауваження, скарги чи пропозиції, то звертайтесь :)

Опубліковано (змінено)
Завтра останній день акції «90 днів Інтернету «ОГО!» за 1 гривню», з умовами акції можна ознайомитись тут , ну і хто має бажання скористатись акцією, то рейеструємось тут

в кого виникають питання, зауваження, скарги чи пропозиції, то звертайтесь :)

я чув що акцію продовжено до 25 чи 28 числа...точно не помню :) але продовжено!

Змінено користувачем METALIST
Опубліковано
...

я чув що акцію продовжено до 25 чи 28 числа...точно не помню :) але продовжено!

чув то чув, але поки офіційної інофрмації нема на сайті, хоча має бути...

думаю завтра бум знати точно, на укртелекомі казали шо всетаки її продовжуватимуть...

• Адміністратори
Опубліковано

Нормальні і цілком адекватні ціни. 75 грн за мегабіт огого я вважаю достатньо доступною ціною.

Он і Датагруп вже до цього підтягнувся.

Опубліковано
Нормальні і цілком адекватні ціни. 75 грн за мегабіт огого я вважаю достатньо доступною ціною.

:ohmy: хде??? По 100 грн за мегабит!

• Адміністратори
Опубліковано

"90 днів за 1 грн" - це і є 25% знижки починаючи з 1-го місяця заключеного договору по цій акції.

Договір не менше ніж на 1 рік. При достроковому його розірванню - штраф 100грн.

Таким чином тариф 1Мбіт вартує 75 грн.

Опубліковано

Скажіть будь-ласка. Яка реальна швидкіть ОГО?

Нууу, скільки пише у браузері чи у Юторренті при закачці.

Хочу ставити собі ОГО на днях. Аверс задовбав.

Скільки зараз треба підключення чекати?

Опубліковано
Скажіть будь-ласка. Яка реальна швидкіть ОГО?

Нууу, скільки пише у браузері чи у Юторренті при закачці.

пакет ОГО 2+

в юТОрренте загрузка в среднем 220-240 кб/с, отдача 60-65 кб/с

Опубліковано
Скільки зараз треба підключення чекати?

Залежить від того чи воно буде самостійне і що за номер хочеш підключити.

Опубліковано

Який номер? Номер у мене підходящий, якщо ти про це. Укртелеуомовський.

в принципі підвети лінію до компа сам зможу.

В такому випадку, скільки чекати прийдеться?

• Адміністратори
Опубліковано

А подзвонити до них релігія не дозволяє?

Особисто я залишив заявку на сайті і вже за кілька днів подзвонил і запросили забирати договір. Лінія вже була закросована до DSLAM і той же день підключивши модем отримав доступ.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...