Перейти до змісту

Социальные сети

treta

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

интересно узнать юзерами каких являетесь. одноклассини и контакт давайте опустим - я их полезных.

я, например, с недавнего врмени на Профео - деловая сеть

от направления работы конечно зависит - но мне очень помагает - все контакты поддерживать

пробовали ли вы что-то подобное ? какими пользуетесь?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Не чув про таку соц.мережу, але тепер обов'язково гляну що це таке і зчим його їдять.

Ну а про Однокласники і Вконтакті нема чого говорити. Зареєстрований і там, і там, а толку... Останній раз там з'являвся сам не пам'ятаю коли. І особливо від цього не страждаю. Все рівно з ким треба поспілкуватись, є "мило", аська, мобільний.

Опубліковано
Не чув про таку соц.мережу, але тепер обов'язково гляну що це таке і зчим його їдять.

знач скрытая реклама достигла своей цели :)

• Адміністратори
Опубліковано

Давно пора вже всю цю фігню закрити. Ні в вконтактє ні в однокласнікі не зареєстрований.

Опубліковано

навіть і не варто рееструватися...

якшо ви не його друг ви не зможете подивитися його сторінку))

Опубліковано

жж, і то останнім часом все рідше, мені ріл лайф якось більше опдобається, а тирнет, як і компютери вцілому все меньше і меньше подобаються.

Опубліковано
жж, і то останнім часом все рідше, мені ріл лайф якось більше опдобається, а тирнет, як і компютери вцілому все меньше і меньше подобаються.

Саме цікаве що багато хто на Вконтаткі-однокласкі гонить, але ще більше і сидить.

Якби дійсно соцсітки перетворювались на щось корисне, де люди не тупо тикають"Ой а як сьогодні оцінили мою фоту", а сплікуються на суспільно цікаві і важливі теми, це були б дійсно цінні проекти. А так...

Опубліковано

Саме цікаве що багато хто на Вконтаткі-однокласкі гонить, але ще більше і сидить.

Якби дійсно соцсітки перетворювались на щось корисне, де люди не тупо тикають"Ой а як сьогодні оцінили мою фоту", а сплікуються на суспільно цікаві і важливі теми, це були б дійсно цінні проекти. А так...

Ну знаю наприклад , мої старші сидять в Однокласниках,була там група "Українці" сама численна група в Однокласніках,там якраз обговорювали політичну ситуацію...кризу і подібні явища....але не довго цю групу було знищено...Зара вона відновлюється але не відомо чи вона знов довго проіснує...

Опубліковано

Є на Однокласниках. Куди заходжу 1-2 рази в тиждень на 2-3 хвилини.

Чим цікаво - нічим. Єдине - що знайшов кількох однокласників, що виїхали за кордон і я їх після школи практично не бачив. Це приємно! НА все решта - мені і борди вистачає.

Опубліковано

не зареєстрований ні в контактє ні в однокласніках ..

+ в нас на роботі (як і на любій норм организації) такі соц мережі зарубані зразу .. і ніякий навіть джаббер клієнт не допоможе =)))

нічого проти особисто немаю ...але вважаю що це все розваги для дітей ....

Опубліковано
+ в нас на роботі (як і на любій норм организації) такі соц мережі зарубані зразу .. і ніякий навіть джаббер клієнт не допоможе =)))

а ти через це спробуй)

http://tuman.transinfo.com.ua/brw.php

Опубліковано

працює =)))

але...

здав колегам ... тікі зашли ... і сразу же зарубали ....

мга га га .. в нас там якись маньяк сидить ...

Опубліковано

Значить дивиться логи а саме тайтл сторінок :) у нього там не Kerio стоїть?)

а посему висновок... працює - використовуй сам

Опубліковано

меня всегда удивляли люди, которые своей работой считают вычитывание логов и рубку доступов для определенных сотрудников.

если человек не хочет работать - он найдет, чем бездельничать.

а нормальному нет возможности 20 минут посерфить/отвлечься...

Опубліковано

Повністю згоден, але думаю якби працівники не сиділи там годинами то і начальство не давало б розпоряджень адмінам блокувати такі сайти.

Опубліковано

знач скрытая реклама достигла своей цели :)

це точно. На форумі Візора хтось теж, схожим повідомленням рекламував сабж

Опубліковано
Значить дивиться логи а саме тайтл сторінок :) у нього там не Kerio стоїть?)

а посему висновок... працює - використовуй сам

да нє =) я вже еслі бездєльнічаю то по крупному =)))))

Опубліковано
це точно. На форумі Візора хтось теж, схожим повідомленням рекламував сабж

Чим погано? Реклама - двигун прогресу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...