Перейти до змісту

Розмір допомоги по догляду за дитиною

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а чому податкова? Я беру довідки про доходи за 6 міс. по місцю роботи і сам їм заношу.

аналогічно. я теж довідку про зарплату за 6 місяців беру на роботі і сам їм заношу

Опубліковано

Пишете заяву в податкову інспекцію за місцем реєстраціії, прошу видати довідку про отримані доходи за такий то період, довідка потрібна для пред"явлення туди-то. На підставі поданих Вами квартальних звітів, інспектор зобов"язаний сформувати довідку. Принаймні для судового засідання видавалася так.

• 2 року потому...
Опубліковано

Не буду нову тему створювати...

Шановні, а скажіть, будь ласка, чи то тільки у нас пішла затримка у виплаті допомоги в зв'язку з народженням і допомоги по догляду до 3 років? Вже рік як правило до числа 8-го гроші приходили, а тут немає.

І що дуже цікаво, що пан Романюк стверджував що "в Багдаде все спокойно":

Микола Романюк10 жовтня о 12:48 ·

Сьогодні відбулось пікетування Управління Державного казначейства України.На мою особисту думку даний захід безпідставний.Казначейство повністю постійно проводить платежі по заробітній платі,енергоносіях,харчуванню дітей та хворих в лікарні,медикаментах,виплатах по допомозі дітям і всі соціальні програми уряду.Заборгованність відсутня.

Стосовно фінансування капітальних видатків,то станом на сьогодні проводяться поточні платежі.

Опубліковано

В мене теж дитячі ще не прийшли. З травня прходили вчасно, вже й звикла. До доброго швидко звикається. Добре, що ще машини трохи фарбую, щоб навичок не втратити, то на хліб й поточні витрати є. А знайома мама вчора майже плакала. Шестеро дітей, з них четверо школярі, в них всі надії на ту допомогу.

Опубліковано

Пан Романюк відписав у Фейсбуці:

Затримки ніякої немає.Виплата зараз проводиться за жовтень.Сьогодні 15 жовтня.Більша половина уже виплачена.Все буде добре.
Опубліковано

Відверта брехня, затримка вже понад тиждень. Більша половина вже виплачена - це так само як і відремонтовано 95%доріг....

Опубліковано

Сестра взнавала, то казали що в кінці місяця виплатать. Найперше виплачують пенсіонерам, інвалідам, матерям одиночкам, а тоді і решті.

Опубліковано

Вчора ввечері прийшла смс, що гроші зараховано на картку. Про всяк випадок,не зніматиму. Раптом в листопаді ще на довше затримають.

Опубліковано

Дзвонив в управління держказначейства в Луцьку - в них затримок немає :_07: , це ми тупимо і грошей на рахунках не бачимо...

Для тих, хто захоче запитати про "пакращення" для батьків - 242116, начальник управління Анатолій Зіновійович Марчук.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...