Перейти до змісту

ПриватБанк (карточки)

Slayer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо хтось знає якусь інформацію, приватбанковскою карточкою неможна не розрахуватись в магазині, і зняти з банкомата також... Як довго це буде? І шо за шняжка взагалі...

(схожу тему незнайшов, вибачайте шо тут вліпив)

Опубліковано

Сьогодні була в трьох банкоматах - жоден не працював нормально. Один повернув карточку, а в двох інших чекала кілька хвилин щоб забрати карточку.

Думаю альтернативою можна знаяти гроші в касі в банку - завтра спробую, відпишуся

Опубліковано
Думаю альтернативою можна знаяти гроші в касі в банку - завтра спробую, відпишуся

Паспорт тільки з собою не забудь, але завтра і банкомати запрацюють. Скоріше всього, з банкоматами і терміналами причина глюків у каналі зв"язку.

Опубліковано

Було діло сьогодні,близько 14ї години, в мат-маті,тужився тужився банкомат і не дав нічого.

Зате о 6й вечора, банкомат на Ветеранів 1 (Золотий дракон),без напряга видав потрібну суму.

З.І.З"явилась чергова фішка в пріветів,перед зняттям готівки месага типу "не спішіть знімати гроші,тепер апще скрізь мона безналом без комісії розраховуватись" ну і кнопочка "зняти готівку" переїхала на ліву сторону. Це трохи застопорило людей бо кілька чоловік переді мною довго вчитувались і шукали кнопочку для обналічкі).

Можливо трабл "дам,не дам,дам но не вам" виник зза переводу годинників,а поскількі банкомати на мелкософті...всяке може буть)

Опубліковано

Знімав сьогодні 2 рази - з "миттєвої" (мені на неї перечисляють невеликі суми по бізнесу) і з "полуничної" кредитки в супермаркеті. Все ок.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Не хотів свторювати нову тему, напишу тут.

Ситуація, перевіряю рахунки в системі "приват-24" півгодини назад, бачу що по моїй кредитці борг в 200 грн, кредиткою ж ніколи не користувався, пін не знаю бо зразу ж спалив ;) , звернувся в онлайн підтримку, ось діалог:

Пожалуйста, подождите ответа...

К Вам подключился оператор Оператор_1

Оператор_1: Здравствуйте, чем могу быть Вам полезен?

Соединение прервано, производится попытка восстановления...

Соединение восстановлено...

К Вам подключился оператор Оператор_2

Оператор_2: Здравствуйте,чем могу быть Вам полезна?

Вы: Здравствуйте, меня кредитка которой я не пользуюсь, смотрю в системе приват-24 что у меня там 200 гривен долга, как так можеть быть?

Оператор_2: Оставайтесь пожалуйста на линии, я соединю Вас со специалистом в Вашем вопросе.

Вы: ок, спасибо

К диалогу приглашен оператор Оператор_3

Оператор_3: Сообщите номер карты

Оператор_3: А также информацию, которую Вы видите.

Вы: xxxxxxxxxxxxxxxx

Вы: Кредитний ліміт / заборгованість / залишок

Вы: 700,00 / -200,00 / 500,00

Вы: дуступний залишок - 500

Оператор_3: Минутку

Оператор_3: Вам понизили кредитный лимит

Оператор_3: до 500

Оператор_3: Информация в Приват24 ещё необновилась

Оператор_3: Информация по данной карте еще не успела обновиться в системе, это произойдет в ближайшее время

Вы: пасибо, то за мной долга нет??

Оператор_3: Нет, долга нет.

Оператор_3: Всегда рады Вам помочь. Всего доброго! Обращайтесь!

Нова фішка Приват Банку??? :huh:

Опубліковано

ні, буденні реалії. в країні криза, не чули? :huh:

ріжуть ліміти по невикористаним картам до символічної суми 500(200-300) грн. тут приват не поодинокий, так роблять багато банків

Опубліковано
Яку карточку ПриветБанку приймає до сплати PayPal

Інтернет-картка точно ( http://privatbank.ua/info/index1.stm?fileN...5_4_1_4_1r.html )

Можливо й інші Visa (крім доместік), точно не скажу.

Опубліковано
Оператор_3: Вам понизили кредитный лимит

.....

Нова фішка Приват Банку??? :)

ПириватБанк жжот

не только тебе понизили,

человеку уже 2й раз понижают - сначала кризиса

при чём летом ему звонили и предлагали Визу ГОЛД с мотивацией - "вы часто пользуетесь, а на голде кредитный лимит больше"

раньше всем пихали свои карты, насильно

мне обесчащи заблокировать зарплатную карту если я не открую себе кредитную карту

так что нужно денюжку заберть по возможности

Опубліковано

А в мены "голд" якраз перед кризою самі позвонили приходьте,тіко там малувато осталось невже в мінус загонять :) Тупить банк дійсно,перевод з карти на на карту 2 суток йшов,і сьогодні теж нема,раніше за пів дня проводили.

Опубліковано
Тупить банк дійсно,перевод з карти на на карту 2 суток йшов,і сьогодні теж нема,раніше за пів дня проводили.

Переказ між твоїми ж картками ?

Опубліковано
Тупить банк дійсно,перевод з карти на на карту 2 суток йшов,і сьогодні теж нема,раніше за пів дня проводили.

Переказ між твоїми ж картками ?

угу

Опубліковано

В мене, наприклад, такий переказ в неділю(!) зайняв менше 5 хвилин. Оплата з інет-карти в інет-магазині, знову ж таки в неділю, 30 хвилин. Що я роблю не так?

Опубліковано
Що я роблю не так?

не там работаешь :D

Не про то говорите!!!

Тема була про ліміти.

Авторитетно можу стверджувати, що ріжуть тим - хто а) не користувався лімітом останнім часом; б) допускав прострочки по погашенню. Так само як і до 13.10.08

Оскільки кожного дня стикаюся з картками та лімітами - бігіто клієнтів по 10000 на карті універсальна ліміту - ніхто не ріже... Мало того перевипукав нещодавно по втраті карту - ліміт 10000 також залишився.

У жінки(в Приватбанку не працює) як був 8000 - так і є....

Кожного дня випускаємо карти з початковими лімітами від 100 до 3000 грн.

Так що велкам! :P

Опубліковано

Visa Internet, лучше открывай в отделении банка, а не виртуально, сильно тарифы разнятся.

Опубліковано

Visa Internet, лучше открывай в отделении банка, а не виртуально, сильно тарифы разнятся.

ммм, виртуаотная "Visa Internet" была бесплатной, а шас нет?

Опубліковано

2 datacopy : Є картка ВІЗА ГОЛД - ліміт урізали взагалі до 0, мабуть через те що не користувався. Яка процедура підняття ліміту? Несерйозно платити річне обслуговування за ліміт 0 грн

Опубліковано
2 datacopy : Є картка ВІЗА ГОЛД - ліміт урізали взагалі до 0, мабуть через те що не користувався. Яка процедура підняття ліміту? Несерйозно платити річне обслуговування за ліміт 0 грн

а зачем поднимать лимит и платить за обслуживание, если не пользуешься? просто чтоб была карта Голд?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...