Перейти до змісту

Тихе полювання (любителям грибів)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора за годину назбирали по кошику опеньків в с. Садівська Дубина Локачинського р-ну. Жаль, що виїхали лише о 18.00, бо в 19.00 вже почало темніти і гриби погано проглядались. Фото, на жаль, нема :(

• 10 місяців потому...
  • Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

хто що каже. Я їздив у відрядження. ТО як ставали "прив'язати коня" :), то я 2 жмені маслюків за 3 хвилини. 2 тижні тому.

А на цьому тижні не знаю. На минулому, казав колега, його батько був в районі Маневич. Ніби пусто.

Опубліковано

Були на Світязі числа 20. Збирали лисички. Польських майже немає ще. Знайшов 2 білих. Слабо ще ростуть.

Опубліковано

Завтра у відрядження Стара Вижва-Ратне. Враховуючи, що наш водій - грибник, на годинку десь таки зайдемо в ліс :)

Опубліковано

Кульчин, тиждень тому, посадка-поле що за першим ліском, поліву від дач, 1.5 години - 300 маслюків.

Опубліковано

Завтра у відрядження Стара Вижва-Ратне. Враховуючи, що наш водій - грибник, на годинку десь таки зайдемо в ліс :)

За Ратно на Смольному грибів тьма - тьмуща в минулому році була, сам їздив, за день 2 відра білих і 4 відра польських, так що УДАЧУ В РУКУ і вперед))!!!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

їздили сьогодні у напрямку Маневич. три стоянки. результат на чотирьох - два польських, десяток сироїжок, десяток підберезників і один білий :( питали у кількох місцевих - кажуть з грибами в цьому році туго. до того ж понад дорогою їх практично ніхто не продає. отож, погода в цьому році не на гриби, хоча все ще може бути

Опубліковано

їздили сьогодні у напрямку Маневич. три стоянки. результат на чотирьох - два польських, десяток сироїжок, десяток підберезників і один білий :( питали у кількох місцевих - кажуть з грибами в цьому році туго. до того ж понад дорогою їх практично ніхто не продає. отож, погода в цьому році не на гриби, хоча все ще може бути

Дощі пройдуть і будуть гриби.

Та дощів ніби вистачає, а от ще б тепла трохи.

Опубліковано

може й справді дощів не вистачає і земля трохи суха, адже всі гриби, що ми знайшли, росли близько біля заболоченої місцевості, де вода "чвакає" під ногами

Опубліковано

Хтось, ще їздив у напрямку Маневич, думаю чи варто їхати на вихідних в ту сторону по гриби?

сумніваюсь, що за кілька днів ситуація особливо помінялась. нема дощів - нема грибів. для впевненості зайдіть на базар, якшо бабульок-дідульок з грибами нема, то їхати точно нема сенсу

Опубліковано

На прдовження теми.

Був десь,хтось? На базарі грибів валом.І білі,і красноголовці бачив.Сам планував їхати завтра,не вийшло трохи.

Опубліковано

ех, теж дуже хочу поїхати....... жаль нема часу і з ким......

середа-четвер передбачає gismeteo дощі, може якраз на вихідні....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...