Перейти до змісту

Тихе полювання (любителям грибів)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а можливо хтось в курсі де в районі буковеля можна пройтися по грибах, хочемо їхати через тиждень, погуляти.

а на цей цілий тиждень дощ передають там.

мо що проросте.

не гуляли в тих краях?

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

єсть план :_07:

їдеш в п’ятницю, завозиш якщо знаєш місце, дві бочки води, можна в суботу перед весіллям повторити, в неділю йдеш збирати гриби :0151:

ага, і сидиш біля того місця 2 доби, або як ні - приїздиш і бачиш довольного мужика з повним відром грибів, який йде тобі на зустріч :_07:

Опубліковано

Куснище - "мужичкі" продавали зо два кошика файних білих грибів.

Парникові!!!

А куй іх знає...на швидкості не встиг запитати!!!

Опубліковано

І так. Сьогодні приїхала мама з села, а там народ носить маслюки і польські з посадки. То навіть не посадка, а самосій сосновий в долинці.

Моложик купається, гриби будуть!

Опубліковано

В пт в Нововолинську бачив жіночку з повним відром грибів. Дуже схожі на польські, але це точно не вони.

:_09:

dw1eoUi.jpg

Опубліковано

народ, я як родич лісника скажу маслюки є вже з самої весни, просто їхній пік приходить на осінь.

і маленька порада, шукайте яри та вузькі долини і будуть вам гриби.

Опубліковано

усім привіт. шкода шо немаю фота для знімків. мої вирвалися на природу і в молодій дубині понаходили зо три десятки білих молодих чистеньких грибів. а в соснині відрами маслюки та кобилиці. і красноголовці в осичині, ще тільки почали появлятися. так шо усі вперед після грибного дощу збирати свій улов)

Опубліковано

усім привіт. шкода шо немаю фота для знімків. мої вирвалися на природу і в молодій дубині понаходили зо три десятки білих молодих чистеньких грибів. а в соснині відрами маслюки та кобилиці. і красноголовці в осичині, ще тільки почали появлятися. так шо усі вперед після грибного дощу збирати свій улов)

Де?Де?Де? :0155:

Опубліковано

Де?Де?Де? :0155:

Ковельський район місцеві ліси біля Старих Кошар

Опубліковано

вчора цілий день просиділи в хаті, після дощу в годині 5-й кажу жінці їдемо в лісок погуляємо, за дві годинки назбирали на пательню маслят,

а скільки ще манюсіньких лізе, і просто пучками по 4-5 штук.

і це враховуючи те що перед нами дві машини стояли і визбирали троха.

але запах в ліску після дощика ухххххххх....насолода

Опубліковано

вчора цілий день просиділи в хаті, після дощу в годині 5-й кажу жінці їдемо в лісок погуляємо, за дві годинки назбирали на пательню маслят,

а скільки ще манюсіньких лізе, і просто пучками по 4-5 штук.

і це враховуючи те що перед нами дві машини стояли і визбирали троха.

але запах в ліску після дощика ухххххххх....насолода

post-1436-0-22038000-1442816324_thumb.jp

Опубліковано

Вчора мені один знайомий казав, що біля Світязя грибів повно. В нас тут не було дощів, а там був кілька разів. Каже є і білі і польські...

Опубліковано

Біля Цуманя в суботу після 16-00 назбирали пів відра маслюків в молодому сосняку, дуже багато маленьких вилазить...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...