Jump to content

Новий трудовий кодекс

Єретик

Recommended Posts

Ти юний марксист? Стаття немає жодного серйозного відношення до питання яке вній ніби то піднімається, сплошна ідеологія ніякого змісту.

Я почув сьог. в новинах (ICTV). Пошукав в google що перше попало те і відкрив. Можна пошукати і в іншому джерелі, якщо ти не довіряєш цьому.

Ось інформація на іделогічгл протилежному сайті

http://maidan.org.ua/static/news/2007/1221812503.html

Мабуть, з турботою про «трудящі маси» його не рекламували, аби не псувати бадьорого трудового настрою виборців (адже саме ці два терміни дають точне визначення громадянам України: 1) трудящі; 2) виборці.

http://www.expres.ua/articles/2005/07/14/238/

а ось інші новинки. Сірожа, як усігда, підбираєм матеріальчик тенденціозно, з лівої точки зору:)і чому у мене на запит у гуглі у різних формах не видало твого сайту на першій сторінці???

http://www.expres.ua/articles/2005/07/14/238/

а ось інші новинки. Сірожа, як усігда, підбираєм матеріальчик тенденціозно, з лівої точки зору:)і чому у мене на запит у гуглі у різних формах не видало твого сайту на першій сторінці???

Матеріальчик підібраний нейтрально з ідеологічно протилежних сайтів.

Обєктивний толік_це, дивись твоєї статті. Четвер, 14 липня, 2005

А ось тобі мій запитдо гугла

http://www.google.com.ua/search?hl=ru&...D0%BA&meta=

Перша ссилка по темі.

Я так поняв - стаття на захист профспілок?

Тіпа - дайте нам влади і можливостей?

Щось за останні роки видно одну бездіяльність цієї структури. Там де вони потрібні - нічого не робиться.

Ну не приймуть закон, не заберуть кілька важелів впливу профспілки на роботодавця... ІМХО - нічого не

зміниться для робітників від прийняття чи неприйняття цього закону.

Сама профспілка дуже зацікавлена в цьому питанні (владу ж бо забирають),а ті хто працює - їм буде все одно.

Це просто загрібання жару чужими руками. Мол хочуть обідити бідних трудящих - а ми(профспілки) не даємо... караул !!!

Єдина ефективна профспілка гірників Донбасу, якою Янукович і Ко заробили мільярди баксів, а про інших я якось не чув. Зараз досить цікавий ринок праці, принаймі в Луцьку - робочих місць дофіга, пропозицій різного плану також, можна вибрати підходящу, тільки є одна закономірність і пофіг закони: де більше платять там і більше вимагають (я про приватні підприємства).

А що в Європі такого? Погодинна оплата праці. Досить непоганий варіант. Тільки треба працювати, а не рахувати грошики за просиджені години, як в нас часто робиться. Якщо умови та оплата праці задовільняють, то можна й 10 годин працювати. А коли плать як за 4 години, а вимагають 10 - то звиняйте.

Якщо умови та оплата праці задовільняють, то можна й 10 годин працювати.

и слечь в гроб в 50 лет? нет уж, увольте...

да и кроме того, жить когда, если по 10 часов работать?

+ час обеда, + 2 часа на дорогу, + час на завтрак, + час на ужин,

осталось 9 часов в сутки

8 часов сна...

афигеть

час на все остальное...

При нормальній оплаті праці праці немає потреби працювати по 10 годин. В країнах Європи скорочують тривалість робочого тижня. Наприклад, у Франції встановлено 35-годинний робочий тиждень. Цього достатньо, щоб заробляти на гідне життя. Людям на законодавчому рівні не дають працювати більше, оскільки це має негативні наслідки для економіки держави.

В нас же хай буде дозволено 10 годин, але це максимальна тривалість робочого дня. Під час укладання трудового договору може бути записно 8 годин. Головне, щоб не було більше 10. Так ж получається? Якщо ж людина має бажання заробити більше - хай погоджується працювати 10 годин.

Хай лише людям платять відповідно за ту їхню роботу.

От в нас зараз статею 107 КЗпП передбачено, що оплата праці у вихідні та святкові дні здійснюється в подвійному розмірі. На багатьох приватних підприємствах робоча субота - звична річ. Хто за це отримує передбачені законом гроші?

Нехватає робочих рук, збільшуєм кількість годин робочого дня.

Народ треба працювати а то наробили свят дохрєна, всі хочуть в Європу а прцювати хто буде.

А заробляти як в Європі хто буде?

Щось не розумію тих які підтримують зміни в трудовому кодексі.

Якщо закон буде введено у дію і буде погодинна оплата праці (будемо вважати що це добре). Але в тому ж законі передбачено 126 год. в рік понаднормової праці безоплатно!

Якщо комусь хочеться працювати без запрплати по 10 годин, ви можете зробити це вже.

Також сюрпризи принесе, ще й пенсійна реформа. Чоловіки на пенсію в 65, жінки в 60.

Ти ще нероздуплився, що наша держава живе і працює без депутатських законів? :) В тебе просто є вибір: або працювати і заробляти (але є одне но ПРАЦЮВАТИ), або контролювати кожну годинку на роботі і отримувати оплату праці по закону згідно мінімуму. Ці години - це все триндьож, все можна погодити з керівниками, а не погоджуються на взаємовигідні умови, шукаєш нову вакансію, це трохи гіморно, але кінцевий результат принесе позитив.

Ти ще нероздуплився, що наша держава живе і працює без депутатських законів? :) В тебе просто є вибір

Країна не може жити без законів. Інакше це була б анархія. Просто закони діють не для всіх. А це корупція.

Ось тільки для звичайних людей вибір обмежений рамками закону.

Я звичайна людина і хочу щоб були нормальні закони.

А це нормально коли ти хочеш звільнити людину, бо проблем від неї більш аніж толку, а вона каже : добровільно я не піду, звільняйте так. І ти повинен 2 місяці її терпіти, ясно які будуть стосунки і відповідно її робота. Нафіг ці 2 місяці?

Я звичайна людина і хочу щоб були нормальні закони.

Нормальні закони не гарантують що їх будуть виконувати нормальні люди. Людей зараз цінують і просто так ніхто знущатись з працівника не буде незалежно від того, який закон приймуть "каліції".

А це нормально коли ти хочеш звільнити людину, бо проблем від неї більш аніж толку, а вона каже : добровільно я не піду, звільняйте так. І ти повинен 2 місяці її терпіти, ясно які будуть стосунки і відповідно її робота. Нафіг ці 2 місяці?

Вище я назвав те що я вважаю ненормальним. 10 годинний робочий день і 126 безоплатних годин в рік (панщина якась, проти якої боровся і висміював Т. Г. Шевченко).

Доречі зараз я працюю по графііку з одним вихідним і без святкових днів. Але в мене є вибір, лишитися тут чи шукати іншу роботу зі звичайним графіком.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...