Перейти до змісту

Ще одна жертва депутатського синка-мажора.

Serpent

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Саме прикро, що скоріше всього діло будуть тянути і намагатися замнути. :)

Якщо будуть намагатися це зробити то сподіваюся мото спільнота цього недопустить. І злочинець буде покараний по всій суворості закону.

Опубліковано

стандатна тєма: синуля на татовій машині збив когось - тато синулю на курортік подалі - а справу під 10 замків - ган*они штопані блін! :) бєзпрєдєл і беззаконня! Ще й смертну кару відмінили!? Таке відчуття, що одним можна абсолютно все - а всі інші просто бидло

Опубліковано
Таке відчуття, що одним можна абсолютно все - а всі інші просто бидло

Саме так, в нашій країні добре живеться при наявності грошей та впливу ;)

У всіх інших випадках тут жити хріновенько.

Опубліковано
дык вали отсюда... НАТО недалеко уже...

Як тільки добре встану на ноги - обдумую варіанти.

Але їхати з пустим "чумайданом" не бачу сенсу.

Я не з тих людей хто їде унітази мити.

П.С а Доречі причому тут НАТО? ;)

Опубліковано
У всіх інших випадках тут жити хріновенько.

дык вали отсюда... НАТО недалеко уже...

А причину такого зверхнього тону можна пояснити ? Ще один аналог мажора ?

Тема то про те що -1 хороша людина і завсвітився це один "давілко-мажор" в такому сумному контексті.

В Одесі тема забулась, да на памяті ще декілька таких випадків сумних...

Опубліковано

ви чьо не фкурсє.. він їхав собі тихенько 60 км на годину, а тут підла байкерша, їдучи на задньому колесі, штовхнула бентлі, якийц від такого сильного удару проїхав ще 150 метрів і протаранив дві машини.

А одеську справу закрили за відсутністю складу злочину... ну не виноватий він був :0024: і взагалі то не він був.

http://www.pravda.com.ua/news/2008/9/18/81446.htm

Опубліковано
ви чьо не фкурсє.. він їхав собі тихенько 60 км на годину, а тут підла байкерша, їдучи на задньому колесі, штовхнула бентлі, якийц від такого сильного удару проїхав ще 150 метрів і протаранив дві машини.

http://www.pravda.com.ua/news/2008/9/18/81446.htm

ага, а мєнти проводячи слідчий експеримент за кадром сказали, що швидкість була біля 200 всього-то навсього :angry:

то Shura: власне я думаю що багато людей переїзджають закордон на ПМЖ тільки тому, що вони неможуть себе тут реалізувати(через заморочки нашої рідної держави), і через "безпрєдєл" взагалі у всьому абсолютно.Та і за дітей дуже стрьомно - що їх чекає в майбутньому в нашому "бардаку" :( ?

Опубліковано
то Shura: власне я думаю що багато людей переїзджають закордон на ПМЖ тільки тому, що вони неможуть себе тут реалізувати(через заморочки нашої рідної держави), і через "безпрєдєл" взагалі у всьому абсолютно.Та і за дітей дуже стрьомно - що їх чекає в майбутньому в нашому "бардаку" :angry: ?

т.е. закрыть глаза и не видеть бардака - спасение?

нет, надо не бежать, а что-то делать тут, чтоб бардака было меньше.

иначе бентли будут всегда правы, даже если поворачивал налево из правого ряда

заморочки державы - наши заморочки. и их лечить надо, а не ампутировать.

реализовать себя можно здесь.

причем реализация - не значит купить себе бентли. бентли и прочие понты - это фуфло.

Хто ремонт оплатит???

mix_forever, а еще и лечение водителя...

Опубліковано
А одеську справу закрили за відсутністю складу злочину... ну не виноватий він був :angry: і взагалі то не він був

спочатку закрили справу, а потім експертиза підтвердила наявність алкоголю в крові водія

http://censor.net.ua/go/offer/ResourceID/96745.html

Опубліковано

Ну так справа на особистому контголі в Югія Луценка

http://www.pravda.com.ua/news/2008/9/18/81469.htm

І анекдот в тему, хоч і не смішна ситуація зовсім.

Син депутата збив двох людей на пішохідному переході. Ну і його тато питає в судді:

- Що мому синові буде

Суддя:

- Ну тому що пробив лобове скло, років 5 дамо за спробу кражі зі взломом, а той що в кущі відлетів всі 8 отримає за спробу втечі.

Опубліковано
мда, Рижий, анекдот як непришийкобиліЩось...

шкода, що та сссука залишиться безкарним.

а дочка залишилась без мами :)(

анекдот правдивий на 100% - це реалії українського правництва

Shura - я не про те що закрити очі і втікти - я про те що боротись з ідіотами які мають дох**на бабла дуже важко (часто-густо взагалі неможливо) :rolleyes:

Опубліковано

я один не вижу перемен или я слеп

ветеран войны собирает бутылки на хлеб

а сопляк сливает деньги в клубе с папиного счета

его папа вор, но весит на доске почета

© стим=)

немного не в тему, но все же

Опубліковано

Дійсно жалко людини. А синок цього мажора як завжди не понесе ніякої відповідальності. Бо життя людини для цих багатих нічого не значить перед якимись бумажками(грошима)

Опубліковано

Прокуратура закрыла дело экс-пасынка Фирташа

http://www.pravda.com.ua/ru/news/2008/9/22/81298.htm

Киевская прокуратура закрыла дело Сергея Калиновского, которого обвиняли в совершении ДТП, в результате которого погибли два человека.

Как сообщила "Украинской правде" вдова одного из погибших – прапорщика внутренних войск Владимира Куликовского – она получила письмо с уведомлением о закрытии дела.

По словам Ларисы Куликовской, уведомление должно было прийти заказным письмом, однако пришло обычным.

В уведомлении сказано, что дело закрыто в связи с отсутствием состава преступления.

"Оказывается, что у нас убить человека – это не преступление", - возмутилась она.

В то же время, Куликовская считает, что дело на этом не остановится.

"Я сомневаюсь, что оно завершиться. Я его просто так не оставлю", - заверлиа вдова погибшего прапорщика.

"А те, кто берут деньги, – пусть берут побольше. Раз они не умеют по-другому работать", - добавила она горестно.

Как известно, 30 мая 2007 года на рассвете в центре Киева кабриолет Сергея Калиновского врезался в стоящую на обочине машину милиционера. Водитель этой машины погиб на месте.

Погибла также девушка Сергея, сидящая рядом с ним в машине, Анастасия Бронникова.

Сразу после аварии Калиновский находился в больнице, откуда сбежал 14 сентября прошлого года.

По некоторым сведениям, сейчас Калиновский живет в Израиле. Он был объявлен в международный розыск.

Калиновский является бывшим пасынком бизнесмена, совладельца "РосУкрЭнерго" Дмитрия Фирташа.

P.S. Бандитам-тюрми! Ющенко-так! :ohmy:

Опубліковано
Киевская прокуратура закрыла дело Сергея Калиновского, которого обвиняли в совершении ДТП, в результате которого погибли два человека.

Ну так іншого фіналу і не могло бути. І Ющенко тут ні до чого, просто гроші правлять світом. В нас все купляється і продається, навіть людське життя.

Опубліковано

Що ж в нас за держава така? І скільки ще все це буде продовжуватись? Потрібно знов когось типу Леніна щоб підняв народ і постріляти все те багате бидло нах! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...