Перейти до змісту

Трахфеї

leonon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Действительно" !!!!!!! Епт... Дійсно зараз це важлива інфа!!! Корче кажучи - "Нехороший ти человек" - РЕДИСКА...!!!!!

То що він злазив з лодки і виложив фото - всерівно не дає право вам ловити. Якби ці події не взаємоповязані впринципі.

• Відповідей 195
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"Действительно" !!!!!!! Епт... Дійсно зараз це важлива інфа!!! Корче кажучи - "Нехороший ти человек" - РЕДИСКА...!!!!!

То що він злазив з лодки і виложив фото - всерівно не дає право вам ловити. Якби ці події не взаємоповязані впринципі.

__

Так діло ж не в тому щоб, ловити!!! А в тому що людина нічого не розказала про ставок, чи яка там ситуація з рибалкою... Типу я нічого не знаю і т.д... Просто окуня включає і все....... Короче замяли!!! Щоб знали які в нас "Рибачили " є...

Опубліковано

Шановний, користуйтесь пошуком або слідкуйте за темами на даному форумі

пост №2, там розповів все що знав.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Товариш піймав,він і на фото.Я гонився з підсаком.Мотиль+опариш.Але невідомо,чи дійсно взяв на наживку,оскільки був втягнутим за плавник. 2,4 кг.На тій же водоймі при мені були піймані три щуки,по кіля 3-4 і окунь на грм.600.

post-11231-0-82531200-1352713224_thumb.j

• 6 місяців потому...
Опубліковано
Впіймав для себе рекордну вагу коропа 9 кг та декілька менших, а також амура 7.6кг.

Це та,що я знаю? Чи знов,шпійон,щось нове розвідав?

Опубліковано
Впіймав для себе рекордну вагу коропа 9 кг та декілька менших, а також амура 7.6кг.

Це та,що я знаю? Чи знов,шпійон,щось нове розвідав?

так це ти знаєш зарас там 100грн. за день. а був я 1 червня.

Дійсно круто. Цікавить Де ловили, чи секрет?

покищо секрет.

можливо скоро дізнаєтесь самі.

Опубліковано

по "горбу" від власника чи рибаків за те що коропів з ікрою зловив, не получив ??? :_08:

Опубліковано

по "горбу" від власника чи рибаків за те що коропів з ікрою зловив, не получив ??? :_08:

звичайно що ні. Не давалиб ловити тоді й незловивби. І доречі коли платиш такі немалі гроші за рибалку потрібно отримати масу задоволення. Зрозуміло.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Ну що, оскільки я перший "відійшов") від вихідних, заливаю те що клюнуло та зміг витягнути). Не густо, але і таким треба ділитися, не завжди ж по пару кг привозити:

post-13697-0-47674400-1373868658_thumb.j post-13697-0-73909400-1373868669_thumb.j post-13697-0-89231400-1373868683_thumb.j

ПС. Про причину невеликого улову, думаю, ви здогадались))).

Опубліковано

Ну що, оскільки я перший "відійшов") від вихідних, заливаю те що клюнуло та зміг витягнути). Не густо, але і таким треба ділитися, не завжди ж по пару кг привозити:

post-13697-0-47674400-1373868658_thumb.j post-13697-0-73909400-1373868669_thumb.j post-13697-0-89231400-1373868683_thumb.j

ПС. Про причину невеликого улову, думаю, ви здогадались))).

Ну чому ж, непоганий улов, як для свята)))))

Якщо не секрет, де такі трахвеї водяться?

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Непогано, а можна уточьнити де саме зловив?)

приватний ставок, а де саме ставок знаходиться - навіть мені не говорить :_40:

• 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...
  • 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...