Перейти до змісту

В Україні заборонено пісню і кліп Скрябіна

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

блііін, не думав що на форумі стільки людей без почуття гумору... народ, будьте простіше...

ну послухайте наприклад тексти Металіки :P Kill them all наприклад :0090:)

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Metallica и Скрябин - это как бы совершенно разные стили, не согласен? :P

Kill'em'All в FM-эфире не крутят (если говорить про неспециализированные всеукраинские радиостанции)

Опубліковано
а радіо крутять в маршрутках??

Та в тих маршрутках як не блатняк, то руска попса, а українського немає нічого.

Кому не подобається, то і не слухайте
:P

Ще українську попсу крутять. Причому великими дозами.

Чому всяку %..нь (пробачте на слові) з придуркуватими словами і примітивною музикою пропагують, мотивуючи, що це УКРАЇНСЬКЕ! вах!

Добре, чому тоді по радіо така проблема почути тих самих Кому Вниз, тексти пісень яких є глибоко патріотичними, мало того -- це є ті самі слова Шевченка, покладені на музику... Хороший приклад для наступних поколінь, до речі...

Зате Кузіньку з його ідіотськими жартівливими текстами (які лиш доросла людина сприйме як жарт) -- на кожному кроці...

В чому різниця?

Опубліковано

Ага, як американський реп, там де "фак" через слово - то можна крутити по всіх радіостанціях, а приколіста-Кузьму ні. Нелогічно якось.

Опубліковано

Ага, національна комісія з питань захисту суспільної моралі ще й незнає англійської мови. :0090:

Як рекламу крутити по півроку то можна :P

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=131975

Опубліковано
англійську не знає і добра частина населення України ))ггггз англомовними текстами хай їхня комісія розбирається ))))

їхня то їхня а реклама то наша :(

Опубліковано

shaggy

англійську не знає і добра частина населення України ))

я мовчу вже про здатність розрізняти слова.

мова не про це

просто неварто шукати численні приклади того, де там щось було упущено.

Варто задуматись над тим, чи потрібні нам таке радіо і телебачення, яке тільки пропагує насильство, дебілізм, дурнуваті бажання.

Опубліковано
Если детей нормально воспитывают дома, тогда такой бред они не станут называть прикольной песенкой :(

Russell Simins - Comfortable Place

У меня малой под неё любит танцевать

Ой, не дозволяй йому під таке танцювати. :(

Опубліковано

:(

Чому всяку %..нь (пробачте на слові) з придуркуватими словами і примітивною музикою пропагують, мотивуючи, що це УКРАЇНСЬКЕ! вах!

Добре, чому тоді по радіо така проблема почути тих самих Кому Вниз, тексти пісень яких є глибоко патріотичними, мало того -- це є ті самі слова Шевченка, покладені на музику... Хороший приклад для наступних поколінь, до речі...

Зате Кузіньку з його ідіотськими жартівливими текстами (які лиш доросла людина сприйме як жарт) -- на кожному кроці...

В чому різниця?

Пан Середа сотоваріщі не підходить під поняття "розважалка":( а людям хочєцца чівота льогкава...

ну цей мумітролль пісенька-одноденка, приколовся і забув. а до Середи можна повертатись роки. але й слухати ідеологічно витримані та корисні для розвитку речі-це, перепрошую, збочення:(

Опубліковано
Варто задуматись над тим, чи потрібні нам таке радіо і телебачення, яке тільки пропагує насильство, дебілізм, дурнуваті бажання.

2 Forever AutumnДобре без особистих прискіпувань.

Але ж де воно візметься коли нашим політикам за виборами та перерозподілом влади немає часу на все інше. До цих речей вони ще не скоро повернуться.

Опубліковано

Тут не питання в пісеньці, бо навіть діти розуміють її сатиричність, Кузьма нормальний чувак, і був би ще нормальніший якби не співав разом з Могилевською на концертах Януковича.

Ви хоч тельмана колись включаєте? Дякую нету, що є можливість нормального фільмика стягнути чи мультика дітям, чи навіть книженцію якусь, а то випадково біля 12-ї дня був на зустрічі одній так там телік був включений чи то на інтері чи на 1+1 і фільмик про війну показували: летить собі куля (макрозйомка) гарненько крутиться і красиво попадає в голову фашиста захищену каскою і мозги у всі сторони розлітаються...а таких серіалів з московії в нас на телебаченні норма по сім-вісім на день - то нормально? а ви за Кузю взялися, якби всі були такі як він було б гарніше і легше жити, тільки хто б працював?

Опубліковано
Как по мне - правильно, текст песни явно не-эфирный.
Мені просто шкода цих людей, які не можуть побачити нічого згубнішого в українській культурі, ніж наша пісня

Он действительно считает, что "...буду бити руками, ногами, своєю головою, локтями, ремнями, залізною трубою" - это вершина украинской культуры? Наверное, Кузьма переслушался панк-рока...

:(

В чому різниця?

От чесно кажучи, зо що подбається Кузьма, хоч тексти і дебільнуті, прості як двері, але є одне НО! Він співає про будь-що, не те що наші українські рокери: як уже задрала оця одна заїжджена тема про козаків, отаманів і прочу дребедень. Із цього роблю висновок, що український рок десь чи глибоко в дупі чи глибоко під землею і його не видно!

А найбільше харить в них тупий бандеровський патріотизм, врочем як і москальське ідіотичне приклоняння Росії.

Так Кузьма жжот, принаймні хоч різногранний дядько!

До речі, десь чув, що він грав спочатку в підвалі панк рок, то мож в нього то якесь наследіє в башці!))

Опубліковано
Ага, як американський реп, там де "фак" через слово - то можна крутити по всіх радіостанціях, а приколіста-Кузьму ні. Нелогічно якось.

дебіл, при чому тут реп?

ти по радіо чув реп? :(

я репер і по радіо НІ разу репу не чув

крім того не смій обсирати реперів бо злі дяді найдуть і по голові надають! :(

а відносно скрябіна то фуууу, в нього просто немає ніякого смаку...

він просто бидлюк, який говорить суржиком...

стріляйте мінуса....

Опубліковано
Із цього роблю висновок, що український рок десь чи глибоко в дупі чи глибоко під землею і його не видно!

- ти сусліка відішь?

- нет!

- а он йест!!

але ми не про те )))

вихід один:

зірвати радіо- і телевишки по всій країні

Опубліковано

Та не тре доцю екстремістських заяв тут! Хрен з тим Скрябіним! Всеодно така пісня, на мою думку, не вимиє інтелект більше ніж бутилка жигульовського пива, семкі, кепка, Мішка Круг чи "я тебя люблю, точно говорю, но приходит ночь - нас уносит прочь" Погодься!

Опубліковано

дебіл, при чому тут реп?

Особисты образи не роблять тобі честі. До твого рівня опускатись я не буду.

ти по радіо чув реп? :)

Чув. Наприклад той же Eminem, в якого на кожному альбомі стоїть штамп «Parental Advisory — Explicit Lyrics». Я не правий?

крім того не смій обсирати реперів бо злі дяді найдуть і по голові надають! ;)

Ну тут ти мене реально налякав. Приїдеш до мене "на чернам Бумере" зі своїми друзями-гопами в широких штанцях "Adibas" чіста пабазарити? Ну-ну...

Опубліковано

пісня чистий стьоб з розряду - хлопці олігархи, ти не кохана а просто шмата, пающія труси, зате шуму, уваги і крику вони наробили дай дорогу, піар на халяву при чому по всіх каналах, тіві радіо і неті. Кузьма розумаха в плані просування власного товару (своїх виступів) Карпаратіви за грубе бабло йому забезпечені 100%.

Се не політика, сє просто бізнес.

Опубліковано

Ну припустимо, не всі діти догнали що то стьоб, давайте заборонимо. Питання - взагалі, чи по якихось окремих радіостанціях? Якщо по окремих - який критерій вибору?

От ursa каже:

Metallica и Скрябин - это как бы совершенно разные стили, не согласен

Тобто комісія спочатку має визначити стиль, тоді сформувати перелік стилів на які припадає цензура, а на які ні, і тоді скласти перелік заборонений пісень, правильно?

Металіка - досить нормальний приклад як на мене. Чи вважаєте ви, що варто заборонити їх транслювати?

Чи будемо забороняти тільки ті, які українською мовою, отже, всім зрозумілі? Як тоді щодо російської? Це ж така сама іноземна мова (принаймні поки що)?

Напишіть мені перелік правил, згідно який варто забороняти пісні, бо я щось не доганяю вашу логіку

Опубліковано

2 Forever AutumnДобре без особистих прискіпувань.

Але ж де воно візметься коли нашим політикам за виборами та перерозподілом влади немає часу на все інше. До цих речей вони ще не скоро повернуться.

а телевізором і музикою повинні займатися політики?:)риб"ята, ну не смішіть...

Опубліковано
Металіка - досить нормальний приклад як на мене. Чи вважаєте ви, що варто заборонити їх транслювати?

Заборонити транслювати те, що і так не транслюється ? Хоча, після 1991 р. їх варто не тільки заборонити, але й :)

Опубліковано

А ви не чуєте, що Кузьма не співає російською і ніколи не спілкується нею, принаймні я не чув від нього такого

І краще нехай крутять по радіо Скрябіна чим різних ДеБіланів і інших йому подібних

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...