Перейти до змісту

Боївка-заявки на баталії

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні друзі останнім часом наші співбордовці люлять початитись в "темах" на різні теми :-) і їм канечно поф. що хтось ці теми крім них інколи читає. Хтось любить підрозказати а хтось пустими репліками закидати...каротше...кажучи тут ви можете замовити бій між двома опонентами або ж я сам замовлю щей понаскидаю їх постів де вони так красномовно обсирають один одного.

Опубліковано

Ванус - це щось на рахунок каціпського "к бар"єру"? Але ж люди люблять срати одна на одного, навіть може до кінця не розуміючи на віщо вони це роблять. Це така природа совка - агресія і дикість :(

----------------------------------------------------------------------------------------------- =======P. S. Зімбабве, Нігерія, Нігер, Монровія, Уганда Форевер=======

Опубліковано

Ну раз бої, то пропоную розподілити ролі.

Отож наразі маємо перших суперників difoto та Yarchik, рефері - vanus.

Пропоную romaxa11, підкидувати факти, навколо яких ведстимуться бої.

Створити судівську колегію, наприклад: Tolik_lt, bond, andynd.

Активні фани підтягнуся, їх в політиці вистачає, як і їх клонів.

Можна організувати збір ставок.

Собі відведу скромну роль: буду носити таблички з порядковим номером раунду.

Іду вдягати бікіні ;)

Опубліковано

хе ;)

А чего я с Ярчиком не поделил - не пойму. Вот пускай виргил тут кацапов пообсирает. В монологе :)

Опубліковано
Шановні. А може не треба?

Скільки гарних людей я тут зненавидів через цю "політику" :D

І я підтримуюю. Хоч ненавесті немаю.

Єднаймося! Ми ж бордівці! :D

Може по пивку, і ну її ту політику! ;):)

Опубліковано

поперше нациків я тут небачив ну може і є зодва але вони себе не показують.

подруге НЕФІГ засирати теми своїми переписками товариші, такшо швидко в боївку і там собі розбирайтеся словесно, може діло вкінці дійде до гумору ф так буде краще ніж флуд. Попрошу торіка хай зробить підрозділ "Боївка" де народ зможе один на оди посперечатись або й навіть село на село :-)

Опубліковано

А шо тогда из политики будет? Нуль ;) На то она и политика, шоб сперечатись.

ЗІ село на село - ето ващє жесть! Хто до мого села? Єднаймось!

Опубліковано
поперше нациків я тут небачив ну може і є зодва але вони себе не показують.

ты, видать, свой раздел не читаешь...

• Адміністратори
Опубліковано

Такс.. прекращаем балаган...

А то зара кулемет з підстріхов дістану.

Опубліковано

Онлайн дебаты, или политический марафон. Интересная идея... :)

P.S. Я не прочь быть в команде здравомыслящих людей: Shura, difoto.

Опубліковано

Я займу нейтральну позицію пересічного громадянина України, який дотримується законів і Конституції, дбає за національні інтереси своєї рідної держави, невстидається розмовляти українською і не має комплексів стосовно найближчих сусідів.

Опубліковано
...і не має комплексів стосовно найближчих сусідів.

ага, не має

з кацапськими нелюдами
та тварюка
кацапські нелюди

и т. п.

Опубліковано

Vanus - давай-но розпиши, як то всьо має бути, чіткий порядок, правила... А то так ідея толком не зрозуміла...

Опубліковано

Ідея правильна, але потребує доробок. Я б із задоволенням посперечався з andynd відносно карти поляка. Із теми "Війна у Грузії" можна було б перенести багато постів.

В той же час я не вважаю, що ця ідея треба для персональних наїздів. Їм місце і так знайдеться.

Опубліковано
То есть украинской газете предлагают знакомить граждан Украины с мнениями российских историков, но на себя аналогичных обязательств предусмотрительно не берут. Что ж, это типично для наших отношений: улица с односторонним (российским) движением и игра в одни ворота... Если национальная нетерпимость в нацистской Германии была откровенной и демонстративной, то в СССР она маскировалась интернациональной демагогией (а попробуй иначе в многонациональном государстве!). Есть масса фактов, свидетельствующих о том, что в СССР с железной последовательностью осуществлялись репрессии по национальному признаку, что было очевидно, но в документах мы этого фактора не обнаружим. Из чего вовсе не следует, что его не было в реальной жизни.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...