Перейти до змісту

Война между Россией и США?


Adeon

Рекомендовані повідомлення

Дорогие форумчане!

Просьба без излишнего патриотизма и национализма. Просто исходя из исторических событий и личных соображений делимся мыслями по поводу: "Будет ли война между Россией и США?"

Будет это "холодная война", а может рано или поздно начнется война с использованием стратегического оружия массового поражения? Вот в чем вопрос.

Никакого голосования, никаких наездов друг-на друга, просто делимся мыслями и розмышлениями.

На мой взгляд "холодная война" не выгодна для обеих держав, так как это очень сильно ослабляет экономику страны, такого рода противостояние буквально замораживает развитие. Это понимают оба государства. Да и такая позиция - это все равно ожидание каких-либо действий, мирных соглашений, или реальная война. Как не крути, но мирные соглашения тут мало вероятны, уж заждались уже, ручки чешутся на кнопки понажимать. Мне кажится что скорей всего, рано или поздно начнется война с использованием оружия. Подобные ситуации и конфликты уже были, ярким примером являетя Косово, но данная ситуация будет посложнее. Ведь Грузия, Осетия - это лишь предлог. Мы незнаем что за этим стоит, для нас простых смертных эта информация закрыта. Но война уже давно назревает!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... думаю на Росію побояться років 5-10... Росія не Ірак... хто зна... може це і зародок ІІІ Світової...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Война?

Открытая война между россией и сша продлится около получаса (столько летит баллистическая ракета россия-сша, сша-россия), и жертвами ее станут все жители Земли. Это прекрасно понимают руководители обоих стран. Этого не произойдет.

А вот мелкие стычки двух супердержав на территориях других стран - вполне возможно. Взять хотя бы нашу украину. Только вот наибольшие потери понесем как раз мы.

Сейчас россия и сша перераспределяют сферы воздействия по всей Земле. По-этому, вступая в какие-либо блоки,типа того же нато, мы автоматически становимся на чью-либо сторону, что для нас совсем не выгодно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вася Теркин, ты знов з якоїсь дири виліз і несеш бред. Спочатку сказав що йде перерозподіл впливів, а потім, що не вигідно стати на чиюсь сторону. Я так розумію, тобі вигідно, розділити країну пополам. І передай свому путину, шо в Одесі хватить кипарисів на всіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо розглядати 60-70 роки минулого століття, коли на могутність московії працювало тисячі народів радянського союзу, тоді заяви про паритетність сторін були реальні і навіть з більшою психологічною перевагою срср, бо з життям його народів ніхто б не рахувався. Сучасність не залишила шансу паритетності сторін, за проміжок 30-ти років США набралось колосального досвіду введення глобальної геополітики і змогло виростити навіть Китай. Передові технології і колосальні гроші платників податків виділенні на модернізацію і нові типи зброї витягнули США на перше місце в світі. Хто проти - вислухаємо аргументи.

Московія - це колосальні поклади корисних копалин на Уральськими горами поряд з безмежною корупцією, б'юрократизмом, недорозвинутою економікою, застарілою армією, олігархією, збіднілим населенням і морем імперських амбіцій в собіратєльстві зємєль.

Це вже не конкуренти і ядерна зброя тут не аргумент. Для московитських нафто і газодоларів територія московії не цікава, для них потрібен Захід.

Московія більше залежить від продажу нафти і газу ніж Європа від його купівлі. Така пластична система як Європа має змогу в форс-мажорному випадку перевестись на інші енергоресурси.

Ось коротко без патріотизму і націоналізму :) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось коротко без патріотизму і націоналізму .

тоисть пендосия таки в выигрышной позиции?

извини, но ты действительно страдаешь бумагомарательством: куча слов и предложений из которых надо вытягивать зерна конструктива либо искать мораль.

Россия — единственная страна на Земле, способная уничтожить НАТО за сорок минут.

Википедия ©

Я счастлив что живу в этой стране.

:):):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, Zerotul сказал действительно интересную вещь! Китай не останется в стороне от этого конфликта. Насколько всем известно китайцы не питают особой любви к США, и против России пойдут вряд ли, уж слишком они помешались среди русского населения. Хоть на данном этапе они держат нейтралитет, но есть предположение что при случае войны США и России, Китай пойдет в союзе именно с Россией, а у них публика не малая, шапками закидают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насколько всем известно китайцы не питают особой любви к США, и против России пойдут вряд ли, уж слишком они помешались среди русского населения. Хоть на данном этапе они держат нейтралитет, но есть предположение что при случае войны США и России, Китай пойдет в союзе именно с Россией, а у них публика не малая, шапками закидают.

Досить спірно. В США китайців, напевно, не менше, а може і більше, ніж в Росії і до нової батьківщини (США) вони ставляться більш лояльно і поважливо, як і вона до них. Про політкоректність американців теж не забуваємо і порівнюємо із ставлення росіян до китайців (та інших "панаєхавших") на території Росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто, если вдруг начнется война, она будет проходить именно на территории России, а это под самым боком того же Китая. Не думаю что им этого хочется. Но то что постоянно нейтралитет они не будут держать, это точно!

Однозначно война затронет наши земли, как бы она с них не началась...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а это под самым боком того же Китая. Не думаю что им этого хочется.

хочется-хочется

служившие на дальнем востоке расказывали как по утрам слушали китайское радио, а начиналось он с приветствия:

"Доброе утро, граждане Советского Союза, временно проживаюшие на територи Китая"

а по поводу "перемешились" как раз будет повод ввести войска для зящиты своих сограждан

и тогда Путенчигу непомогут ни танковые снаряды со шрапнелью ни огнемёты на танках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Росії люди діляться умовно на 2 категорії - корінне населення і "панаехавшие" (читай: китайці, монголи, вірмени, азербайджанці, українці...тобто всі інші). Яких "коріні" жителі ох як не люблють І якщо ось ці самі панаєхавші під час уявної війни втічуть - лишаться - "чистокровні". З них воювати підуть ті, хто вже воював (Афган, Ічкерія, Осетія, ....) Всіх інших кого знайдуть і призвуть/запруть в армію - пушечне м'ясо.

Америка - країна яка воює ВСЮ свою історію із уявними та явними противниками. Авіація, флот, піхотинці.. наймані вояки які йдуть в армію за гроші.

Весь РЕАЛЬНИЙ потенціал - на стороні США. До зброї масового знищення не дійде - надто багато безвинних постраждає, які в свою чергу будуть воювати із тим, хто їх скривдив. А це - 3-я світова.

Україна ж - між двох вогнів.

США - стратегічний економічний партнер зі світовою валютою... і всіма витікаючими.

Росія - історичний сусід (аля брат) з яким посваритися - собі ж дорожче (бачимо вже ціну на газ та нафту), крім того мабуть в кожній сім'ї є родичі в Росії.

Війни не буде. Вбити економіку США - нереально - Росії - надтріснувша (і теж не стабільна ніхрена). В України її немає взагалі....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Америке невыгодно не воевать просто, поэтому у них постоянно какие то конфликты!

никто в мире не тратит на военную промышленность столько денег, сколько тратит Америка! продавать это нельзя, значит нада использовать!

а как известно, Война это бизнес ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США уже показала как она умеет воевать во времена 2-й мировой, показа как она умеет воевать в Ираке (они б еще на туземцев с луками пошли бы..), да и много где прославились. Америка просто незнает что такое война на своей территории, вот они и воюют где угодно, только не у себя. Уже 200 лет прошло со времен гражданской войны за независимость на территории США. DefJamaica правильно сказал, война - это бизнес, добавлю чо это самый дорогой в мире бизнес, которым активнее всего в мире занимается как раз США. Штаты прекрассно понимают что Россия это не Ирак, не Югославия и не Вьетнам, они просто немного просчитались, теперь пытаются исправить ситуацию. Получается интересная ситуация, когда кто-то берет на "понт", вот США хотела взять на "понт", но тут Россия тоже ответила тем же. И в такой ситуации нужно либо дальше брать блефовать, либо завязывать реальную войну, компромиссные решения возможны, но Америка на это вряд ли пойдет, так как престиж "хозяев мира" под угрозой. Я думаю многое решат выборы, которые скоро пройдут в США.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додай до того дорогого бізнесу наркотики (в наркотичному стані - не так страшно вмирати..)

Хоча дійсно воювати на території США - одне задоволення, вони не знатимуть що робити..

В партизани не підуть ;) А знищивши ВСІ Макдональдзи в Америці - Росія матиме шанс, що американці помруть від голоду, адже готувати дома мало хто вміє...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, ты только что представил одну из стратегий уничтожения США, кстати вполне реальную... :0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочу адвокатувати США - вони мені не платять, але на відміну від вас і Московії, майже все цивільне населення вміє стріляти і володіє дуже неслабкими запасами різної, включаючи й нарізну, зброї. Для них мати зброю - це норма. Якщо врахувати кількість добровільної національної гвардії, і зважати на 2,5млн. вояків-професіоналів по всьому світу, плюс американський патріотизм, який є у всіх включаючи емігрантів, то думаю воювати з США на її території справа не благодарна. Якби ви не старались підтягнути за вуха московію до рівня США не получиться. Це дуже різні калібри. В "незалежної" московії "війни" і "військові конфлікти" були тільки по периметру її території, тут і закінчується її геополітика. Ні ресурсів ні вміння ні можливості воювати з далеким противником в нашого вознесеного північного сусіди нема.

От можна критикувати США (бо є за що), але конфлікти, які вони мутять у власних інтересах, вони представляють так, що дуже багато хто хоче їм допомагати, а що робить московія - тільки кудись полізе і смороду зразу через край.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як Китай допоможе Росії ось тут така маленька ссилочка від Harddriver на рахунок "допомоги" від Китаю
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росії зараз треба робити з Китая хорошого союзника. Але вміння КЕГЕБістів при владі вселити до себе ненависть навідь в народів колись живших разом, їм в цьому не допоможе. Звертаються вже до кого небуть, шоб їх підтримали в визнанні Абхазії. Навідь Киргистан авторитарний промовчав. Дійсно, за шо не візьмуться, їх хвать за сраку і на ковер в ООН.

Як там Діфото писав - "Я счастлив что живу в этой стране." :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, imho, для России единственный способ всерьез "подружиться" с Китаем - это выделить обширную площадь в приграничных районах (где с российской стороны плотность населения едва превышает 1-2 человек на квадратный километр, да и те - пограничники) и сдавать ее в долгосрочную аренду всем желающим китайским гражданам, оформляя договора через некую международную фирму-посредника. разумеется с рядом условий касательно экологии.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на цих кілометрах китайці побудують ринки для контрабанди.. :ok2: Віва китайська "продукція"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на цих кілометрах китайці побудують ринки для контрабанди.. :ok2: Віва китайська "продукція"...

ні ні ні - Китайці побудують Великий Китайський Тунель ;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заглянь в свій системник і порахуй скільки там не китайсько-тайванської продукції :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Война?

Открытая война между россией и сша продлится около получаса (столько летит баллистическая ракета россия-сша, сша-россия)

Чим докажеш?

По-этому, вступая в какие-либо блоки,типа того же нато, мы автоматически становимся на чью-либо сторону, что для нас совсем не выгодно.

А що для нас вигідно? Нейтралітет?

Нейтральна держава (ще й безядерна) - як покинута чоловіком жінка: чуть що - і фіг хто заступиться, ще й з іншої строни отимєют.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Китай, не забувайте чиї гроші в економіці Китаю. Москалів??? :)

Правильно romaxa11 сказав, що Росія відстала від Америки на років 20 то точно.

Був варіант, Росію поділити на декілька окремих країн за принципом "розділяй і володій".

Думаю, що це актуально до цих пір.

А війна буде проходити на території "федерації" за незалежність. А Америкоси будуть спонсорувати бунтівників.

Росія без газу і нафти нічого не варта... Гроші, які надходять за енергетичні ресурси це козир москалів.

Маю свій варіант розвитку подій.

В Росії попробують змінити владу. Від маленької автономії аж до Москви...

Потім поставлять своїх царків.

Війна буде проходити тільки на території федерації....

І вся Європа її підтримає і Китай... Всім треба дешевий газ та нафту. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...