Перейти до змісту

Кузьма Скрябін/Скрябин - Я, "Побєда" і Берлін

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

IMG81-1219775060.jpg

Год выпуска: 2007

Автор: Андрей Кузьменко (Кузьма Скрябин)

Исполнитель: Кузьма

Жанр: Автобіографічна комедія

Издательство: FOLIO

Язык: Украинский

Тип: аудиокнига

Аудио кодек: MP3

Битрейт аудио: 320

Описание: Эта книжка — литературный дебют известного украинского певца Андрея Кузьменко, лидера группы "Скрябин". Первая повесть — "Я, "Победа" и Берлин" — проникнута ярким чувством юмора, веселым настроением и, наверное, рассмешит даже очень серьезных читателей. События происходят вокруг старого и потрепанного автомобиля марки "Победа", на котором Андрей со своим другом Бардом путешествуют к столице Германии. Вторая повесть — "Город, в котором не ходят денег", — совсем другая по жанру. Это невеселая история о девушке Алисе, которая из-за стечения обстоятельств оказалась в ужасном городе, где господствуют неслыханная жестокость и нечеловеческие порядки, городе, из которого нет дороги назад.

Цікавить когось?

Опубліковано
Конечно же интересует :)

темка була вже давно. :)  kuzia.rar

PS.Щось я не додивився, що то ауді книга ;)  , ну а хто ще не розучився читати ,то дивіться в архіві :)

Опубліковано
якось не визнаю аудіокниг... але блін, може то послухати цю? бо на початку книжки реально ржав :))

Це впринципі єдина аудіокнига яку я слухав. Нічо прикольно. Правда Кузьма трохи місцями заїкається і ковтає слова - він сам признавався що іноді навіть з бодуна начитував.

Опубліковано
якось не визнаю аудіокниг... але блін, може то послухати цю? бо на початку книжки реально ржав :) )

Звісно послухай. Вимова Кузьми надає пікантності :)

Опубліковано

Мені шось не дуже, може того шо перед цим переслухав всього Шуру Каретного.

Відчувається, шо просто читає книжку в мікрофон. От якби від себе розказував, а з книжкою просто звірявся.

Опубліковано

В кого є текстовий варіант "Місто в якому не ходять гроші", бо я десь свій файлик закинув і неможу знайти :)

Опубліковано
Своєрідний говір літерами не так сприймається.

Повір, сприймається, ще й як. І справа не в самому говорі, на це просто не звертаєш уваги бо ржеш як угорілий від першої до останньої сторінки.

Опубліковано

прослухав обидві. дуже сподобались! модливо в когось є ще щось варте уваги?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...