Перейти до змісту

До чого дійшов прогрес. Або трохи про вайбкодинг...

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Із останніх доробок. Навчив іі-асистента кучі нових функцій))

_2026-03-21_135931564.thumb.png.e47012b3294cb3eb28acf4e8e7dbaea4.png

image.thumb.png.f0bfcff90bcbcd3c0b1237160a33f6de.png

це поки в dev... На робочому сайті з"явиться в понеділок. Є ще деякі плани. Опублікую все разом

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 3
Опубліковано (змінено)

Бачу, з "дівками" пішов прогрес...:D

Питання до автора теми... а в ньюансах фейсбуку, тобто правильного відкриття та веденні групи з доволі великою аудиторією (від 200 тисяч користувачів) розбираєшся?

Змінено користувачем Waver
Опубліковано
В 24.03.2026 в 20:29, Waver сказав:

Бачу, пішов прогрес...:D

Питання до автора теми... а в ньюансах фейсбуку, тобто правильного відкриття та веденні групи  розбираєшся?

А що значить "правильного"?

Опубліковано (змінено)
On 3/24/2026 at 1:31 PM, nickel said:

А що значить "правильного"?

Хто працював з такою аудиторією та навіть має досвід закриття групи - тому пояснювати не потрібно. Запитую по справі.

Опубліковано
В 24.03.2026 в 20:40, Waver сказав:

Хто працював з такою аудиторією та навіть має досвід закриття групи - тому пояснювати не потрібно.

З якою аудиторією?

Опубліковано (змінено)
On 3/24/2026 at 1:41 PM, nickel said:

З якою аудиторією?

Маю на увазі велику кількість участників, як автоматично блокувати фейкові сторінки та ботів, як налаштувати бота для прийому заявок і т.д. Цікавлять реальні люди зі своїми реальними сторінками а не просто кількість. Якщо по суті маєш що розповісти - то уважно слухаю, але якщо відповісти нічим то будь ласка проходь мимо.

Опубліковано
В 24.03.2026 в 20:47, Waver сказав:

Мав на увазі велику кількість участників, як автоматично блокувати фейкові сторінки та ботів, як налаштувати бота для прийому заявок і т.д. Цікавлять реальні люди зі своїми реальними сторінками а не просто кількість. Якщо по суті маєш що розповісти - то уважно слухаю, але якщо відповісти нічим, то будь ласка проходь мимо.

Ніяк ти їх не розпізнаєш інструментами фб і не налаштуєш автоматику. Якщо фб з його-то фінансами, аналітикою, ші та іншими можливостями не може справитися з фейками та ботами, то як ти зможеш? Можна зменшити ймовірність їх попадання в групу, але краще ніж ручний відстріл ще нічого не придумали

Опубліковано (змінено)
On 3/24/2026 at 2:20 PM, nickel said:

Ніяк ти їх не розпізнаєш інструментами фб і не налаштуєш автоматику. Якщо фб з його-то фінансами, аналітикою, ші та іншими можливостями не може справитися з фейками та ботами, то як ти зможеш? Можна зменшити ймовірність їх попадання в групу, але краще ніж ручний відстріл ще нічого не придумали

Вручну перевіряти тисячі сторінок в день - така собі ідея хоч без цього й ніяк... аж цікаво стало скільки така віддалена робота "для студентів" може коштувати?

Опубліковано
В 25.03.2026 в 00:08, Waver сказав:

Вручну перевіряти тисячі сторінок в день - така собі ідея хоч без цього й ніяк... аж цікаво стало скільки така віддалена робота "для студентів" може коштувати?

Аж цікаво, що у тебе за група, яка має приріст аудиторії щодня  у тисячі користувачів.

Опубліковано (змінено)
On 3/24/2026 at 11:57 PM, nickel said:

Аж цікаво, що у тебе за група, яка має приріст аудиторії щодня  у тисячі користувачів.

Та нехай буде цікаво. Мені наприклад теж цікаво, як ти, чим зараз займаєшся, де пропадав, чому не заходив, що аж тепер тебе поспонукало об'явитися? :)

Опубліковано
В 24.03.2026 в 20:29, Waver сказав:

Питання до автора теми... а в ньюансах фейсбуку, тобто правильного відкриття та веденні групи з доволі великою аудиторією (від 200 тисяч користувачів) розбираєшся?

Нє. я не по мордокнигах. Мене там навіть нема. Як і в інших соцмережах. То не моє

Опубліковано (змінено)
On 3/26/2026 at 4:02 AM, WebTraveller said:

Нє. я не по мордокнигах. Мене там навіть нема. Як і в інших соцмережах. То не моє

В Україні це ясно. А тут емігрантська спільнота в чужій країні де все нове, одразу багато невідомого а все потрібно і певна інформація не завжди доступна або доступна не повністю, майже все умовно далеко і на очі не попадається, тому навпаки майже всі згуртовуються та шукають поради та рішення багатьох питань в один одного саме  в групах через фейсбук, молодь через інстаграм...  а це різні питання по документах, дозволах, реестраціях, питання по податках та хто де і краще робить, відгуки та послуги по україномовних та інших адвокатах, лікарі, ріелтори, фінансисти, школи, гуртки, садочки, робота, ремонти житла та авто, наші диллерські, церкви, виступи, концерти... і ще сотні інших маленьких бізнесів - усе через фейсбук, а це все дорослі платоспроможні люди які користуються всіма цими послугами. Одна тільки наша Українська група вантажоперевезень, а це сотні компаній які пропонують роботу, водії, диспетчери, механіки, шини, запчастини і т.д., має 44 000 активних участників, а є групи і по 200 тисяч. І всі нормальні групи контролюються модераторами і лишнє не пропускається,  і реклама там коштує від $50 до $500 за місяць... але так як та реклама всіх уже добряче заіпала, то хочу зібрати найбільшу групу яка буде без реклами... але майже з усією потрібною інформацією. А є ще певні ньюанси які на загал ніколи не виносяться і якби ти взнав реальні цифри - ти би сам поглянув на ту як ти кажеш "мордокнигу" зовсім з іншої сторони.:)  В любому випадку, сам фейсбук грошей не приносить, але це дуже хороший інструмент щоб полегшити те чим ти займаєшся чи плануєш займатися... Дещо скинув тобі в приват...

Опубліковано
В 25.03.2026 в 14:00, Waver сказав:

Та нехай буде цікаво. Мені наприклад теж цікаво, як ти, чим зараз займаєшся, де пропадав, чому не заходив, що аж тепер тебе поспонукало об'явитися? :)

Ніде не пропадав. Борду читаю, якщо є що. Просто активних тем за останні роки було аж дві: про війну і про еміграцію. Я не військовий і тим більше не військовий експерт, ну і не емігрант, тому й не пишу. А штучний інтелект мене цікавить та й маю пару груп у ФБ, тому так співпало, що написав. 

Останні два роки працюю оператором ЧПУ станка по каменю

п.с. Як ти збираєшся об'єднати групи в ФБ? ФБ такої можливості не дає, тим більше без згоди користувача

• +1 3
Опубліковано (змінено)
On 3/26/2026 at 12:38 PM, nickel said:

п.с. Як ти збираєшся об'єднати групи в ФБ? ФБ такої можливості не дає, тим більше без згоди користувача

Так, групи не об'єднуються і тим більше це не мої групи, колись були знайомі - тепер конкуренти, тому буду по іншому. Взагалі, певні речі не висвітлюються і скоріш всього на це питання потрібно відповідати після досягнення результату. Але якщо ти в темі і вже маєш свої групи то по певних питаннях можемо поспілкуватися десь окремо.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...