Перейти до змісту

Что ждет орду евразийских «миротворцев» в степях Украины?

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Слов'яни все життя воювали з слов'янами і азіятами, азіяти все життя воювали між собою, негри воювали з неграми, індейці з індєйцями, динамівці з спартаківцями. Тому не потрібно говорити про браття слов'яни і взагалі про расизм. Хоча були й і є об'єднання в яких перебувати учасникам в більшості своїй вигідно.

Так от московія неодноразово заявляла на претендування лідерства в нашому регіоні глобуса, але партнерські проекти створенні нею навіть в найкращому варіанті завжди залишаються асиметричними (ви нам газову трубу, а ми дозволимо вашим олігархам газ в сибірі потроху пососувати тимчасово - доречі з точки зору московії це дуже компромісний проект, адже вони можуть і так забрати газопровід за должок наприклад Мазепи). Саме головне, що така оригінальна політика має купу симпатиків на колись колонізованих територіях. А що хотіти ми маленькі, а тут такий великий сусіда, ми ж моськи і нам гавкати не личить коли слон на голову майже щодня робить купу.

Закони бізнесу, це закони життя і жоден бізнесмен не візьметься за проект, коли умови договору будуть абсурдно ускладненні і їх виконання балансуватиме на рівні рентабильності, і не грає ролі маштабність компанії зацікавленої в цьому проекті.

Тільки збалансований взаємовигідний проект має шанс на реалізацію. Нормальні країни стараються створювати спільні взаємовигідні проекти, що є за суттю своєю партнерськими.

московія завжди грає поза правилами і цю гру вважає правильною.

Життя дивне і дивно як московія змогла транспортувати в таку купу маргіналоїдів таку купу яскравих великих антифашиських пацифістичних антинаціональних екологічно підкутих двоязичних російськомовних вундеркіндів, яким хватає часу й терпіння витрачати дорогоцінні часточки свого активного землеперебування на відписування, пояснення, повчання, розкриття заплющених очей, розліплення заліплених вух, лоботомію зацвивших мозгів купці недомаргіналів, які якимось чудом добралися до інтернету.

Касатик для такого просунутого геймера як ти одне правило, втягуючись в дискусію з маргіналом, ти можеш заплямити свою репутацію в високих кругах твого обертання, тому свалюй звіци.

так, я вважаю, що війна можлива. а крім того, я вважаю, що далеко не вичерпані можливості уникнення воєнного сценарію. (Толік (Італія))

Сучасна війна без війни інформаційної неможлива, спочатку йде інформаційна підготовка, а тільки після того в дію вступають ті танки які змогли доїхати.

Так от вона вже почалась і заяви путанни на європейських зібраннях, що такої країни як Україна нема, ще це просто перекручування історії, що тут проживає 16-17 мільйонів етнічних імперських граждан, це вже війна і таких заяв мало бути ще більше, якби не війна з Грузією. Якщо не вступимо в НАТО, вплив московії на нашій території збільшиться в рази і тоді шанси від втрати державності і збереження території будуть дуже примарними.

Така загроза є більш ніж реальною і моделювання ситуації є більш ніж доречним. Навіть більше, доцільно вже навіть аналізувати ситуацію після такої війни.

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ромаха, для особливо обдарованих, не Tolik_IT, а Tolik_LT, LuTsk, для себто Луцьк:)чи ти може хотів підкреслити мою "антиукраїнськість"?:) Ромаха, з твоїх патетичних словесних конструкцій зроблю ще один цікавий висновок: ти дуже в душі зрадієш,якщо почнеться війна. адже це буде підтвердження багатьох твоїх теорій: і про жахливість Росії, і про нашу недалекоглядність і антиукраїнськість:)для тебе це буде навіть краще, ніж мир:)

Ще є такий термін "віктимна поведінка", від англійського victim- жертва:)це коли людина через те, що надто концентрується на можливій зовнішній агресії, підсвідомо починає себе вести так, щоб "підставитись" під цю агресію:)

і про вигідність економічної співпраці-якщо це так невигідно і росіяни постійно порушують правила,то чому така активна співпраця у різних галузях економіки з росією?:)

Опубліковано
Сучасна війна без війни інформаційної неможлива, спочатку йде інформаційна підготовка, а тільки після того в дію вступають ті танки які змогли доїхати.

+1

И ты эту войну (информационную) уже начал, здесь, на этом мегамаргинальном форуме :)

Опубліковано

romaxa11 Извини, но твои слова принимаются как неуважение ко всем русскоязычным гражданам Украины, большинство которых именно в этой стране родились, живут и работают на благо и процветание своей страны. При всем моем уважении к тебе, как бы ты не относился к русским, американцам, или какому другому народу, как минимум уважай себя и не оскорбляй других! В любом случае, нужно показывать себя достойным уважения человеком.

А что касается темы, Украина сейчас находится в подвешенном состоянии. Сама о себе она позаботиться не может, на это нехватает ни денег ни ресурсов. А определиться с кем быть в дружеских отношениях так и не может, благодаря именно нами выбраному правительству, которые разделены на несколько позиций, где президент идет в одном направлении, премьер-министр в другом, верховный совет в третем. Так что не удивительно что именно степи Украины могут быть полями боевых действий запада и востока.

Опубліковано

Adeon вибач є багато російськомовних українців, це реалії, як би там не було і багато з них займають громадянську позицію.

Анатолій, твоя логіка просто феноменальна, тобто московська імперія постійно знущалась з України, бо в її населення була віктимна поведінка, Грузія отримала харчів, через віктимну поведінку Саакашвілі і грузинських громадян, Гітлер напав на Союз через віктимну поведінку Сталіна, Микола розквасив носа Петрові бо Петро підсвідомо знав що зможе дістати від Миколи. Гія згвалтував Танічку бо Танічка вела себе так ніби знала, що її згвалтує Гія. Шеф Саня недоплатив зарплату Богданові, бо Богдан своєю підсвідомою поведінкою стимулював Саню недоплатити йому зарплату. Жертва завжди виновата бо думає про Хижака. Ти відкрив очі на багато процесів, які відбуваються в світі, дякую, світ це Матриця, як не крути.

і про вигідність економічної співпраці-якщо це так невигідно і росіяни постійно порушують правила,то чому така активна співпраця у різних галузях економіки з росією?smile.gif
чого проект АН-70 один вартує. Але ж то винувата Україна, бо вона веде себе так, що Росія просто зобов'язана блокувати розвиток цього проекту. Блін а я думав.
Опубліковано
А я історію я вчив з вуст свого прадідуся ,яку йому передав його прадід!!

Ога. Зачьот! Он не говорил, что слышал, как на марсе нашли тризуб и сало?

Я своих дедов живыми не застал и историю не учил, память плохая на даты :) В школе меня просто научили думать, а ты вот плохо учился, видать.

ЗЫ и поменьше восклицательных знаков, родной. Или это руки дрожжат?

ну раз у школі не навчили думати...!А знаки оклику- щоб ти читав голосніше і щоб увесь текст проходив звуковими коливаннями через твоє костяне утворення яке називається череп!!А натяк на брехню моїх предків важаю образою їх святої памяті :0005: !!!Якщо ти своїх дідів не застав живими не треба судити так про інших!!Можливо саме через недостачу уваги від старшого покоління ,утворило діру в твоїй психіці ,яку ти штучно заповнюєш образами та дурними ідеями!

Як то кажуть-політика-гроші!!Все вирішують саме гроші!!Нічого без грошей не робиться!!на все є своя причина і наслідок!!Причина-гроші!!Наслідок-людські жертви

Жадність приведе людство до краху(якщо звичайно колайдер це не зробить першим :ok2: ).Російська верхушка-уособлення жадності і злості!!

Опубліковано

2 Kaccatuk, Tolik_lt, difoto --- Привіт УР.ДИ (Буду писати вам, на вашій рідній пердні, щоб вам було зрозуміло) я єстя адехаття на моря...далеко от вашага ванюча савка.... Здеся єстя очень многа руских жопа, иха можна узнатя от смрада нечелавеческага, катори ани на себя пшыкать, здеся их нелюбить, им естя плевать в борщ и в пива, а аны как настаюящаю жадний пердня жрать ета :-))))))) и за спиная казать руSSкый сакисай..... так чта... вас руских попа всюда пенятя.... :D :D :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------P. S. --- Цивілізованим людям, тошно і рвотно від вас і вашої руSSні :D

Опубліковано

Vergil84 я вважав тебе розумнішим.... якщо ти "стьоба не поняв" ... вбий себе об стіну... я був кращої про тебе думки --- -1 (усно)

Опубліковано

2 Zheny@ --- А я по-іншому: КГБ-шників, моральних уродів та інших дегенератів, які гвалтують Грузію, не можу назвати нормальними людьми. Як можна назвати нормальнимии людьми тих НКВД-шників, котрі у свій час просто стирали з лиця Землі Українську націю і Грузинську? Їхня мрія - щоб нас і Грузії в історіїї людства не залишилося.

Усі цивілізовані нації (у готелі в якому я проживаю) глибоко презирають Росію за те, що вона зробила.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------P. S. А наступними будемо ми.

Опубліковано
2 Zheny@ --- А я по-іншому: КГБ-шників, моральних уродів та інших дегенератів, які гвалтують Грузію, не можу назвати нормальними людьми. Як можна назвати нормальнимии людьми тих НКВД-шників, котрі у свій час просто стирали з лиця Землі Українську націю і Грузинську? Їхня мрія - щоб нас і Грузії в історіїї людства не залишилося.

Усі цивілізовані нації (у готелі в якому я проживаю) глибоко презирають Росію за те, що вона зробила.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------P. S. А наступними будемо ми.

ПАзвольте пАинтересАваЦЦА а сколько цивилизованных наций прАживает в твоём ГОТЕЛЕ ? Вы и кум ПЭТРО? :D

2 Kaccatuk, Tolik_lt, difoto ---- зачёт и +10

Опубліковано
Что ждет орду евразийских «миротворцев» в степях Украины?

шо за маскалі на фотці?:D)

Зліва - info, справа - georg. В принципі, це одна й та ж особа, але в неї вже почалося розмноження особистості. Ну, хай хоч так розмножується. Про мене.

Опубліковано

Величезний + Jarchik і Romaha (і навіть Вергіл-у, який по-своєму, але виразив своє відношення).Думаю так само, але язик не підвішений так гарно щоб написати.Ганьба діфото,толікам і іншим "русскоговорящим украинцам каторые

этой стране родились, живут и работают на благо и процветание своей страны
" а насправді тіки й хочуть лягти під москалів.
Опубліковано
Cfvt ghb'vyj nt. oj ehjlsd vtyit d cdsns ys; wbdskspjdfyb[ k.lt]. nfr ,ekj pfd;lb. nfr s ,elt!

Ты на монитор смотришь, когда набираешь текст?

Или тебе стыдно за то, что ты набрал, поэтому так маскируешь? ;)

Опубліковано
Cfvt ghb'vyj nt. oj ehjlsd vtyit d cdsns ys; wbdskspjdfyb[ k.lt]. nfr ,ekj pfd;lb. nfr s ,elt!

Ты на монитор смотришь, когда набираешь текст?

Или тебе стыдно за то, что ты набрал, поэтому так маскируешь? :)

1) Я ніколи не стидався того, що я пишу, на відміну від декого. :)

2) Але якщо ти переклав те, що я написав, це означає що тобі це цікаво ;)

Опубліковано

Браво,Ди, опять разнес в пух и прах.

А по теме

Что ждет?

Ну, армии у нас нет. Ждет их какое-нибудь народное ополчение, да и то где-нибудь в Закарпатье. Восток вообще уйдет сразу без вопросов Да и все. Не думаю, что кто-нибудь из вас, нациков, пойдет воевать.

Но я склоняюсь к мысли, что войны таки не будет.

Опубліковано
Adeon вибач є багато російськомовних українців, це реалії, як би там не було і багато з них займають громадянську позицію.

Анатолій, твоя логіка просто феноменальна, тобто московська імперія постійно знущалась з України, бо в її населення була віктимна поведінка, Грузія отримала харчів, через віктимну поведінку Саакашвілі і грузинських громадян, Гітлер напав на Союз через віктимну поведінку Сталіна, Микола розквасив носа Петрові бо Петро підсвідомо знав що зможе дістати від Миколи. Гія згвалтував Танічку бо Танічка вела себе так ніби знала, що її згвалтує Гія. Шеф Саня недоплатив зарплату Богданові, бо Богдан своєю підсвідомою поведінкою стимулював Саню недоплатити йому зарплату. Жертва завжди виновата бо думає про Хижака. Ти відкрив очі на багато процесів, які відбуваються в світі, дякую, світ це Матриця, як не крути.

і про вигідність економічної співпраці-якщо це так невигідно і росіяни постійно порушують правила,то чому така активна співпраця у різних галузях економіки з росією?smile.gif
чого проект АН-70 один вартує. Але ж то винувата Україна, бо вона веде себе так, що Росія просто зобов'язана блокувати розвиток цього проекту. Блін а я думав.

поговори з психологами, вони тобі на цю тему багато цікавого розкажуть. і чому Гія Танічку гвалтував- тому що Танічка виляла хвостиком і закликала, і давала купу приводів. або у Танічки у очах був німий страх, і він розумів, що вона не чинитиме опору. а от при погляді на Валічку, яка вела себе неблядовито і врівноважено, а при нагоді зиркала так, що він розумів, що дістане по калитці коліном, якщо зачепить її, у нього пропадало бажання до гвалтівництва:smile3: ДО речі, а чому Гія??(Ти підозрюєш наших грузинських братів, з якими ми солідарні у їхньоиу праві на незалежність і суверенітет, у схильності до гвалтування слов"янських жінок?)це якось неправильно, від тебе у цьому реченні варто було чекати якогось Нікалая або Баріса:wub:

І шеф Саня недоплатив богданові, бо бачив у ньому покору, і знав, що той стерпить:)

І не треба бути дуже крутим аналітиком, щоб розуміти, що якщо Грузія розпочне активні бойові дії в Оосетії чи Абхазії, то Росія втрутиться. а так як віртуозності і витонченості їй ой як не вистачає, то втрутиться вона грубо і агресивно. Що і трапилось.

для "уважних" читачів моїх постів: те, що моя позиція з якогось питання відрізняється від вашої, ніяким чином не означає, що моя рідна мова російська, що я російськомовний, чи що підтримую втрату незалежності через Росію. з усіх моїх постів російською я пам"ятаю лише один- це був текст пісні Макарєвіча.

Вергіл, вживаючи терміни на зразок "цивілізований", ти хамиш як банальний люмпен з елементарним браком освіти і виховання. І тому я би попросив модера поступити з тобою цивілізовано: забанити тебе. І думаю ти, як людина цивілізована, з розумінням поставишся до цього покарання:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...