Перейти до змісту

Продам hyundai sonata 2016

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

А тепер, Женя, по суті... щоб ти повністю та цілком зрозумів мою реакцію на мою попередню тобі та іншим відповідь, та що я хочу тобі пояснити...

Для початку, питання до тебе: попередньо конкретно я тобі та іншим відповів чому більшість американців і як я думаю європейців - не купують авто за готівку а купують в кредит, тому до тебе спочатку буде майже те ж саме питання щоб отримати таку ж саму повну та розширену відповідь: - чому в Європі більшість тих хто має кошти та можливості, в більшості - не купують люксусові чи преміальні авто в той час коли мають можливість придбати навіть новеньку бентлі - купують звичайні марки авто хоч і в максимальній комплектації але нові? Коли в більшості, в Україні чи навіть наші емігранти в Європі, при однакових можливостях - обов'язково придбають найдорожче авто яке вони зможуть собі дозволити, в той же час проживаючи в дешевій квартирі чи навіть в хрущовці в Україні чи в дешевих "програмних" квартирах в Європі - будуть на цих дорогих авто їздити за безкоштовними продуктами... в чому різниця? Чекаю від тебе на таку ж саму повну відповідь... і, мені не принципово, тому можеш вияснити це питання і відповісти коли точно взнаєш, тобто через тиждень, місяць чи навіть через пару, але більш цікавить точна відповідь і як ти це розумієш.

Змінено користувачем Waver
Опубліковано (змінено)
В 17.10.2025 в 19:27, volks сказав:

Ні. Від того цей равчик не перестане бути страшним

ну "точька зрєнія опрєдєляєтся мєстом сідєнія", особливо якщо на РАВ персів з троля (це я не зайняв протилежну сторону)

Змінено користувачем Vadimm
Опубліковано
В 24.10.2025 в 20:52, Vadimm сказав:

ну "точька зрєнія опрєдєляєтся мєстом сідєнія", особливо якщо на РАВ персів з троля (це я не зайняв протилежну сторону)

Ні. Це просто певні власники авто так реагують на критику, як то вони дизайнери, які його створювали

Опубліковано (змінено)

@Waver от я бачу в твоїх же повідомленнях в цій темі часткову відповідь на твоє ж питання. Ти сам казав що точка зору людини (конкретно для прикладу про вигляд рав) ніц не варта тільки тому, що вона їздить на тролейбусі. От може ті українці й купляють за останні гроші дорогі авто, бо кілька раз почули "от яке в тебе авто? То шо ти тоді можеш розуміти у ....", а так, уже маючи дороге авто, вони вже на певні теми можуть висловлювати свою думку і до них уже дослухаються, бо у них уже дороге авто, в значить вони розуміються мінімум у дизайні авто? ;)

Змінено користувачем vampirich
Опубліковано

Нагадує оті відосики "А який в тебе телефон? Бо якщо не Айфон, то нам з тобою говорити немає про що!" :)

Опубліковано

Походу мита на електрички відклали на рік.

І ще мені чуйка підказує, що в лютому ми побачимо дуже цікаваі речі з цінами на дорогі  речі.....

Опубліковано
On 10/24/2025 at 11:38 PM, vampirich said:

@Waver от я бачу в твоїх же повідомленнях в цій темі часткову відповідь на твоє ж питання. Ти сам казав що точка зору людини (конкретно для прикладу про вигляд рав) ніц не варта тільки тому, що вона їздить на тролейбусі. От може ті українці й купляють за останні гроші дорогі авто, бо кілька раз почули "от яке в тебе авто? То шо ти тоді можеш розуміти у ....", а так, уже маючи дороге авто, вони вже на певні теми можуть висловлювати свою думку і до них уже дослухаються, бо у них уже дороге авто, в значить вони розуміються мінімум у дизайні авто? ;)

Ні, мимо.

Опубліковано
On 10/25/2025 at 6:18 AM, Zheny@ said:

Нагадує оті відосики "А який в тебе телефон? Бо якщо не Айфон, то нам з тобою говорити немає про що!" :)

Моє питання залишається відкритим.

Опубліковано
В 26.10.2025 в 00:38, Waver сказав:

Ні, мимо.

Ні, я правий, в от ти не зрозумів до чого то було ;)

Я здогадуюся, що ти хочеш почути про фінансову грамотність і т д, але будь-яка причина не пояснить всіх випадків, і тим більше фінансова грамотність не є показником експертності в інших галузях. А ти стараєшся всіх під один гребінець. В тролейбусі їздиш - ніхрін тебе слухати, ти ні в чому не розбираєшся. Купив за останні гроші бмв нову - туди ж

Опубліковано
On 10/26/2025 at 1:12 AM, vampirich said:

Я здогадуюся, що ти хочеш почути про фінансову грамотність і т д, але будь-яка причина не пояснить всіх випадків, і тим більше фінансова грамотність не є показником експертності в інших галузях. А ти стараєшся всіх під один гребінець. В тролейбусі їздиш - ніхрін тебе слухати, ти ні в чому не розбираєшся. Купив за останні гроші бмв нову - туди ж

Знову не туди...

Опубліковано
On 10/26/2025 at 8:12 AM, vampirich said:

кожен сприймає реальність крізь призму власних комплексів 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 10/27/2025 at 2:06 PM, halmer said:

@Waver а цю машину можна назвати уродцем?

З таким питаннями то до volks

Опубліковано
В 27.10.2025 в 21:14, Waver сказав:

З таким питаннями то до volks

Та я і так знаю що він скаже шо тачка урод. Просто цікава твоя думка, чи ти тільки рав4 захищаєш чи всі тачки.

Опубліковано (змінено)
On 10/27/2025 at 2:17 PM, halmer said:

Та я і так знаю що він скаже шо тачка урод. Просто цікава твоя думка, чи ти тільки рав4 захищаєш чи всі тачки.

Мова була зовсім про інше а не про рав4 

Опубліковано

а про що? про якийсь критерій, який ти знаєш, а ми повинні вгадати/осягнути, який дає право комусь казати чи красиве авто чи ні? а який критерій є для того, щоб мати право визначати критерії, згідно якими хтось має право висловити про щось свою думку?

Опубліковано
В 27.10.2025 в 21:06, halmer сказав:

Fiat_Multipla_front_20080825.thumb.jpg.c723936e1dd687d8836e628029d122db.jpg

Вперше побачив в нас на 40-му на початку 2000-х на італійських номерах. З того часу запала в саме серце.

• +1 2
Опубліковано
On 10/27/2025 at 9:06 PM, halmer said:

Fiat_Multipla_front_20080825.thumb.jpg.c723936e1dd687d8836e628029d122db.jpg

якщо її просто і не дорого обслуговувати то гарний варіант, але вихідцям із поліських сіл для понтів може не зайти

Опубліковано
В 28.10.2025 в 12:53, case_l сказав:

якщо її просто і не дорого обслуговувати то гарний варіант

Ті хто на ній їздив то кажуть шо машина просто афігєнна, але дизайном вона не вдалась, зокрема для мене точно.

В 28.10.2025 в 12:53, case_l сказав:

але вихідцям із поліських сіл для понтів може не зайти

А їм крім беенве, ауді і мерсів для понтів більше нічого і не підійде.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 10/28/2025 at 3:20 PM, halmer said:

Ті хто на ній їздив то кажуть шо машина просто афігєнна, але дизайном вона не вдалась, зокрема для мене точно.

А їм крім беенве, ауді і мерсів для понтів більше нічого і не підійде.

а підрихтована тесла з гамерики хіба ні?

Змінено користувачем case_l
Опубліковано (змінено)
On 10/28/2025 at 1:10 AM, vampirich said:

а про що? про якийсь критерій, який ти знаєш, а ми повинні вгадати/осягнути, який дає право комусь казати чи красиве авто чи ні? а який критерій є для того, щоб мати право визначати критерії, згідно якими хтось має право висловити про щось свою думку?

Ну якщо ти вже і зараз хочеш почути мою думку, то спробуй спочатку відповісти на питання яке я задав Жені, тобто дати повну та розширену відповідь так як для прикладу я пояснив чому закордоном авто не купують за готівку, ось тоді тобі та багатьом іншим моя точка зору буде більш зрозуміла.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...