Перейти до змісту

Продам hyundai sonata 2016

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

А тепер, Женя, по суті... щоб ти повністю та цілком зрозумів мою реакцію на мою попередню тобі та іншим відповідь, та що я хочу тобі пояснити...

Для початку, питання до тебе: попередньо конкретно я тобі та іншим відповів чому більшість американців і як я думаю європейців - не купують авто за готівку а купують в кредит, тому до тебе спочатку буде майже те ж саме питання щоб отримати таку ж саму повну та розширену відповідь: - чому в Європі більшість тих хто має кошти та можливості, в більшості - не купують люксусові чи преміальні авто в той час коли мають можливість придбати навіть новеньку бентлі - купують звичайні марки авто хоч і в максимальній комплектації але нові? Коли в більшості, в Україні чи навіть наші емігранти в Європі, при однакових можливостях - обов'язково придбають найдорожче авто яке вони зможуть собі дозволити, в той же час проживаючи в дешевій квартирі чи навіть в хрущовці в Україні чи в дешевих "програмних" квартирах в Європі - будуть на цих дорогих авто їздити за безкоштовними продуктами... в чому різниця? Чекаю від тебе на таку ж саму повну відповідь... і, мені не принципово, тому можеш вияснити це питання і відповісти коли точно взнаєш, тобто через тиждень, місяць чи навіть через пару, але більш цікавить точна відповідь і як ти це розумієш.

Змінено користувачем Waver
  • Відповідей 100
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...