Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 08.10.2026 в 10:11, Electronshik сказав:

Цікаво, скільки щирих патріотів, які рвали на собі тельняшку, починаючи від подій майдану 2013-2014 року, зараз за кордоном?

не знаю, як у твоєму колі спілкування, а у моєму майже всі, хто були на майдані то або служать в ЗСУ (дехто загинув), або крім основної роботи/справи займаються волонтерством для ЗСУ

Верхівка "майдану" теж ніби не по заграницях відсиджується. не всі звичайно роблять щось корисне, але ніби не повтікали

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Скажу вам так щирих патріотів я не бачив жодного, бачу тільки простих хлопців які просто встали і пішли, і ніколи не було на майдані, в вишиванках ходили тільки можливо на свята і то не всі. Просто от перекинуло щось в них і пішли боронити країну від ворога.

Щирих зустрічаю які думають що дав 100 грн це вже він допомагає, не вистачає людей на всіх ланках, нажаль управлінців мало толкових, є ще тупізм в великих масштабах.

Опубліковано
В 08.10.2026 в 09:11, Electronshik сказав:

Цікаво, скільки "щирих" патріотів, особливо тих, хто тут писав на форумі, які рвали на собі тельняшку, починаючи від подій майдану 2013-2014 року, зараз за кордоном?

P.S. Не стосується тих, хто пішов боронити нашу державу від ворога. І тут неважливо як: хтось з автоматом, а хтось і на виробництві чи у конструюванні, виробляючи та вдосконалюючи все щоб якомога більше знищувати ворогів. Чи волонтерів, бо армія має і харчуватись і бути забезпечена усім. Для них сама щира Повага. А є і ті, хто нажаль загинув, їм Пошана та Вічна Пам'ять.

Є такі, що за кордоном і волонтерять. 

А можливо, є й такі, які працюють на оборонку і роблять мавіки та фпв, чи інші рожеві ракети.. Хто зна.. 

Про це ж ніззя говорити. 

Тому не треба казати, що всі, хто втік  виїхав за кордон зрадники. Багато допомагають(ли) фінансово. 

Так само, як і ті, хто лишився. Не всі допомагають. 

Моя мама зв'язала понад 700 пар шкарпеток для хлопців, що воюють. (Я, певно, казав). 

І щодня ходить плести сітки. Уже 2 роки. 

кожен допомагає як вміє. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...