Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 09.06.2026 в 13:15, Zheny@ сказав:

десь 14 днів. 

Бо брав 2 дні відпустки, і ще десь днів 2 вихідних було в п'ятницю після свят у четвер. Вони теж, здається перекриваються відпусткою. 

Хоча можу помилятися. 

Тобто це не відпустка, а ти просто не ходиш на роботу?

• Ха-ха 2
  • Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Ці "махінації" з робочими днями,в які ти на роботу не виходиш, – то прикол :).

Щодо офіційної відпустки:  то 24 чи 25 РОБОЧИХ днів по закону мінімум. Не календарних, як в нас, в саме робочих. Фактично можуть більше давати, треба в контракті дивитись. 

На скільки я знаю, поняття оплати невикористаних днів відпустки при звільненні тут відсутнє (не використав вчасно, то пропало...) . І в більшості фірм невикористані  відпустки не накопичуються за кілька років, зазвичай залишок з попереднього року можна використати протягом першого кварталу, хоча може бути і довше, або навпаки навіть в новий рік не переноситись. Треба детальніше розпитувати внутрішні правила. 

В них політика, що працівник повинен регулярно відпочивати, щоб відновлюватись...

Змінено користувачем Unknown
  • +1 1
Опубліковано
В 09.06.2026 в 15:42, Unknown сказав:

В них політика, що працівник повинен регулярно відпочивати, щоб відновлюватись...

Зате в нас як звільняєшся, то нормальна сума падає на карту

Опубліковано
В 09.06.2026 в 13:15, volks сказав:

Тобто це не відпустка, а ти просто не ходиш на роботу?

я думав ти розумніший... помилявся... 

Ок, я тобі ще раз розжую. 

Я відпочиваю 2 тижні на Мальдівах. (Перед тим відклав собі за 2-3 місяці +-2000Є ). 

Виходжу на роботу по відпустці. І - О ЧУДО ! Моя ЗП ніяк не змінилася за минулий місяць, поки я 2 тижні на Мальдивах їбав мулаток. 

Так зрозуміліше? 

Опубліковано
В 10.06.2026 в 01:15, Zheny@ сказав:

Я відпочиваю 2 тижні на Мальдівах. (Перед тим відклав собі за 2-3 місяці +-2000Є ). 

Виходжу на роботу по відпустці. І - О ЧУДО ! Моя ЗП ніяк не змінилася за минулий місяць, поки я 2 тижні на Мальдивах їбав мулаток. 

Так зрозуміліше? 

Дружина про мулаток в курсі? :)

Опубліковано
В 10.06.2026 в 01:15, Zheny@ сказав:

Так зрозуміліше? 

Та це було відразу зрозуміло. 

Тільки чому це чудо? В нас же так само. Тільки ці гроші тобі платять ще перед відпусткою.

• +1 1
Опубліковано

я щось сам не сильно зрозумів цих фокусів з відпусткою, але мінімум мені здається що у випадку Жені крім того що відпочив і гроші отримав, дні оплачуваної відпустки по суті теж збережуться

Опубліковано
В 10.06.2026 в 10:46, vampirich сказав:

я щось сам не сильно зрозумів цих фокусів з відпусткою, але мінімум мені здається що у випадку Жені крім того що відпочив і гроші отримав, дні оплачуваної відпустки по суті теж збережуться

Зараз Женя напише, що думав, що і ти розумніший

Опубліковано
В 10.06.2026 в 11:04, volks сказав:

Зараз Женя напише, що думав, що і ти розумніший

ну то він після того принаймні все одно намагається пояснити свою думку і відповісти на "дурні, дріб"язкові питання" :)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...