Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пуйло вже 25 років вибори виграє. Батька з сусідньої держави теж.

То вони такі хороші політики, що їх "обирають" кожного разу?

p.s. Знаю що ти зараз напишеш. Що не треба плутати диктатури з демократіями

Підстаркуваті діди з деменцією не можуть займати такі посади. Це моя думка.

• +1 1
  • Відповідей 981
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 21.04.2026 в 08:12, Nokian сказав:

Чисто моя оцінка Трампа з погляду на його 80 років життя, то він є справжнім корчагінцем. 

Ну а глобальний результат корчагінства (якщо ти вже взяв цього персонажа) через стільки років як оцінюєш? Коли вже є у вільному доступі трохи правди а не тільки тієї правдли яку писала газета "правда"? Все для людей корчагінці робили? для щастя всього людства?

• +1 1
Опубліковано
В 21.04.2026 в 07:43, Nokian сказав:

З пустого в порожнє переливають журналізди. Саме з їх слів ти знаєш що ,, сказав Трамп,,

А ти звідки всю правдиву інфу береш, яку ти знаєш? В тебе зв"язки в оточенні Трампа?

Медсестра? Водій Трампа?

Чи може сам Баффет інсайдами ділиться?))

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 20.04.2026 в 19:28, INVICTUS сказав:

Для чого? Можна туди ж і Німеччину згадати. Але знову ж - для чого?

Невже в Україні багатьох так гріє думка про можливий початок війни в Європі та що буде відбуватися?

Якщо когось і гріє, то їх мало. А про мобілізацію часів другої світової у Великобританії чи Німеччині згадував у тому сенсі, що держава, яка потрапляє у стан війни і є на слабших позиціях, вимушена проводити мобілізацію і часто з примусом. Ну і агресор часто теж мобілізує своє населення. рф досить таки унікальна: за великі гроші вигрібати все дно і без жалю його спалювати у війні. Приклад часткової мобілізації у рф довів що російське населення ладне втікати ніж примусово воювати. 

Є ще варіант: Ізраїль. Там досить таки цікава модель мобілізації та наслідків її ігнорування для громадянина.  Але в Україні її побоялись впровадити, бо настільки не довіряють українському народу і вважають що народ буде діяти як вони, можновладці, то маємо те що маємо. І наслідки після війни ще будуть дуже негативні в цьому плані.

Як на мою думку в світі поки діють дві моделі мобілізації: типова с закриттям кордонів, тощо. І Ізраїльська. 

Можливо я чогось не знаю, було б цікаво почитати ваші думки про це.

Змінено користувачем Electronshik
Опубліковано

Про думку американців про Трампа, було б цікаво спитати того ж @Waver, якщо він забажає про це відписати.

Ми бачимо ситуацію зі своєї точки зору, але що думають прості американці про це? І чому вони голосували за Трампа?

І чи не жаліють зараз?

Досить яскравим маркером стане голосування у листопаді, ось там стане видно чи втратить республіканська партія свої позиції 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 4/21/2026 at 3:59 AM, Electronshik said:

Про думку американців про Трампа, було б цікаво спитати того ж @Waver, якщо він забажає про це відписати.

Ми бачимо ситуацію зі своєї точки зору, але що думають прості американці про це? І чому вони голосували за Трампа?

І чи не жаліють зараз?

Досить яскравим маркером стане голосування у листопаді, ось там стане видно чи втратить республіканська партія свої позиції 

Відповім коротко але щоб було максимально зрозуміло: з тими небагатьма американцями що я спілкуюся чи іноді пересікаюся, чи навіть з тими ж американськими "родичами" за сімейним столом чи на інших сімейних зустрічах, щоб не спорити та не сваритися і залишатися у хороших відносинах - теми політики та релігії ніколи не затрогуються і крапка.

Все інше, той кому це цікаво і хоче та має час це все облизувати, висмоктувати та обговорювати, та має час потім ще й по цій темі спорити та щось доказувати - може так само як і я бачити це все з новин чи з тих джерел які саме вам цікаві та яким саме ви довіряєте, хочете вірити чи найпереконливіші для вас. І так, у мене на це все є також свій власний незалежний погляд який може відрізнятися від того що більшість звикла чути, але зараз маю вдосталь трошки інших важливіших та цікавіших справ і є на що відволікатися, тому про політику якось без мене.

Змінено користувачем Waver
  • Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
В 21.04.2026 в 09:36, WebTraveller сказав:

А ти звідки всю правдиву інфу береш, яку ти знаєш? В тебе зв"язки в оточенні Трампа?

Медсестра? Водій Трампа?

Чи може сам Баффет інсайдами ділиться?))

Навіщо мені оточення, коли ми говоримо про Трампа?

Опубліковано
В 21.04.2026 в 08:56, vampirich сказав:

Ну а глобальний результат корчагінства (якщо ти вже взяв цього персонажа) через стільки років як оцінюєш? Коли вже є у вільному доступі трохи правди а не тільки тієї правдли яку писала газета "правда"? Все для людей корчагінці робили? для щастя всього людства?

З чого ти взяв, що СПРАВЖНІ корчагінці робили щось для ЧИЙОГОСЬ щастя?

Опубліковано
В 21.04.2026 в 19:51, Nokian сказав:

З чого ти взяв, що СПРАВЖНІ корчагінці робили щось для ЧИЙОГОСЬ щастя?

Покажи те місце де я СТВЕРДЖУВАВ що корчагінці робили щось для чийогось щастя 

Я тебе ЗАПИТУВАВ, як ти оцінюєш те все що вилізло з корчагінства

Чи когнітивні функції у тебе на рівні мудрих 80-ти річних президентів? ;)

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Щоб зрозуміти хід твоїх (а не власних) думок про податок на електрички, я спробував поцікавитися.

Нагадати що далі було?

Змінено користувачем vampirich
  • Ха-ха 3
Опубліковано
В 21.04.2026 в 09:54, Electronshik сказав:

Якщо когось і гріє, то їх мало. А про мобілізацію часів другої світової у Великобританії чи Німеччині згадував у тому сенсі, що держава, яка потрапляє у стан війни і є на слабших позиціях, вимушена проводити мобілізацію і часто з примусом. Ну і агресор часто теж мобілізує своє населення. рф досить таки унікальна: за великі гроші вигрібати все дно і без жалю його спалювати у війні. Приклад часткової мобілізації у рф довів що російське населення ладне втікати ніж примусово воювати. 

Є ще варіант: Ізраїль. Там досить таки цікава модель мобілізації та наслідків її ігнорування для громадянина.  Але в Україні її побоялись впровадити, бо настільки не довіряють українському народу і вважають що народ буде діяти як вони, можновладці, то маємо те що маємо. І наслідки після війни ще будуть дуже негативні в цьому плані.

Як на мою думку в світі поки діють дві моделі мобілізації: типова с закриттям кордонів, тощо. І Ізраїльська. 

З раба не буде воїна і під примусом нормальна людина не піде воювати, якщо не бачить за що. Навіть росіяни це доперли. Так, можна наводити приклади, де держави колись закривали кордони (хоча крім совка, я не певен, що хтось кордон закривав) і проводили примусову мобілізацію. Проте варто зауважити, що мобілізація стосувалася ВСІХ, хто міг служити. Також в тих країнах в той же час все ставало на військові рейки, а не лише апетити наближених до кормушки. 

Ну і, звісно ж, це каралося. І дуже суворо 

• +1 1
Опубліковано
В 21.04.2026 в 19:50, Nokian сказав:

Навіщо мені оточення, коли ми говоримо про Трампа?

Ааа. то тобі сам Трамп все докладує?

Ну тоді питань більше немає...

Опубліковано
В 21.04.2026 в 21:21, WebTraveller сказав:

Ааа. то тобі сам Трамп все докладує?

Ну тоді питань більше немає...

Я просто бачу, ЩО він робить.

Не говорить- а робить.

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
В 21.04.2026 в 09:54, Electronshik сказав:

З раба не буде воїна і під примусом людина не піде воювати, якщо не бачить за що. Навіть росіяни це доперли. Так, можна наводити приклади, де держави колись закривали кордони (хоча крім совка, я не певен, що хтось кордон закривав) і проводили примусову мобілізацію. Проте варто зауважити, що мобілізація стосувалася ВСІХ, хто міг служити. Також в тих країнах в той же час все ставало на військові рейки, а не лише апетити наближених до кормушки. 

Ну і, звісно ж, це каралося. І дуже суворо 

Чому в Україні знаходяться кошти на гнилу рівня педерасії пропаганду, але "немає" військовим на якіснішу амуніцію в достатній кількості?

Чому мусор, який займається кошмарінням власного народу, отримує більше, ніж людина, яка захищає Україну?

І таких питань можна ставити купу. Воно виглядає, наче владі  виживання держави нафіг не впало, лиш би побільше надоїти.

Змінено користувачем INVICTUS
Опубліковано (змінено)
В 21.04.2026 в 21:32, Nokian сказав:

Я просто бачу, ЩО він робить.

Не говорить- а робить.

Я теж бачу. Грає в гольф і живе в своє задоволення. І несе всяку хрінь.

Що вже навіть оточення просить поменше на публіку говорити

А ще путіну дупу цілує, нато розвалює, війну в Україні вже раз 10 закінчив, в Ірані теж.

По всьому світу ціни на паливо злетіли до небес. В Америці також. 

Ото молодець

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 5
Опубліковано
В 21.04.2026 в 16:20, Waver сказав:

Відповім коротко але щоб було максимально зрозуміло: з тими небагатьма американцями що я спілкуюся чи іноді пересікаюся, чи навіть з тими ж американськими "родичами" за сімейним столом чи на інших сімейних зустрічах, щоб не спорити та не сваритися і залишатися у хороших відносинах - теми політики та релігії ніколи не затрогуються і крапка.

Все інше, той кому це цікаво і хоче та має час це все облизувати, висмоктувати та обговорювати, та має час потім ще й по цій темі спорити та щось доказувати - може так само як і я бачити це все з новин чи з тих джерел які саме вам цікаві та яким саме ви довіряєте, хочете вірити чи найпереконливіші для вас. І так, у мене на це все є також свій власний незалежний погляд який може відрізнятися від того що більшість звикла чути, але зараз маю вдосталь трошки інших важливіших та цікавіших справ і є на що відволікатися, тому про політику якось без мене.

@Waver, Вас почув, поважаю Вашу думку і не збираюсь Вас ні в чому переконувати. 

• +1 1
Опубліковано
В 21.04.2026 в 21:38, INVICTUS сказав:

З раба не буде воїна і під примусом людина не піде воювати, якщо не бачить за що

Часто нормальна людина не може повірити у те, на що здатен окупант. І мотивація появляється, коли бачать на свої очі.

Наша пропаганда недооцінює це. Треба кожен раз показувати, розказувати те, що роблять росіяни. А то багато хто думає що росіяни несуть добро на своїх багнетах.

Нормальна людина ніколи не бажає воювати. В усі часи. І починає воювати тоді коли її ставлять перед фактом безумовного знищення, або втрати усіх благ. Звичайно що це не стосується агресора, який ставить за мету підкорити та збагатитись за рахунок того, на кого він нападає.

росіяни не відчувають війну, в них воюють найманці. Поки що. 

• Дякую! 1
Опубліковано
В 20.04.2026 в 07:16, Electronshik сказав:

В нас вже раніше звільнили всіх керівників тцк. Результату це не дало, мало того багато військових експертів кажуть що як наслідок відбувся завал по мобілізації. А корупція як була так і залишилась, стала більшою.

Якщо зараз звільнити ВСІХ генералів.. ВСІХ? В тому числі і тих хто реально воює? Ви уявляєте собі який це буде результат? 

Безумовно треба приймати міри, але розбираючись! Бо інакше це буде катастрофою.

Я мав на увазі самий початок війни. Не зараз - вже пізно щось міняти... Залужного забрали і почався хаос. Вояки самі казали, від них чув, хто на нулі ще був і зараз там досі. 

Теж ж саме і про судову систему. 

З часів яника ніхто нічого не міняв толком. "сивочолий гетьман" щось там намагався, зеленкою обливали, а по факту, всі через той же самий суд назад і повернулися ... "люстрація...." ... примітивізм.. 

• +1 1
Опубліковано
В 19.04.2026 в 21:40, Nokian сказав:

Сивохо помер, ще в 23році(.

Та ну й нехай. Але відео, де він обісцяний в парку сидить і бикує, не робить з нього героя! 

Хай собі спочиває з миром. 

Опубліковано
В 22.04.2026 в 08:37, Electronshik сказав:

Треба кожен раз показувати, розказувати те, що роблять росіяни. А то багато хто думає що росіяни несуть добро на своїх багнетах.

Коли моя старша дочка вчилася в школі ще. Їх вчителька ЗАСТАВЛЯЛА дивитися відео розстріл підлітків на Майдані в 2014 році. 

Коли дочка сказала, що їй це неприємно, і її нудить від цих кадрів, то вчителька сказала, що всі ЗОБОВ'ЯЗАНІ  це бачити! 

Шкода, що я про це дізнався, багато років потому!  Інакше б вона там вже не працювала. І була б з розбитою пикою. 

Разом із директором, якщо він це схвалював. 

Порушена психіка, психологи і психіатри - ось чого добилася вчителька!  І ніхуя не патріотизму! 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
On 4/22/2026 at 1:16 AM, Electronshik said:

@Waver, Вас почув, поважаю Вашу думку і не збираюсь Вас ні в чому переконувати. 

Надіюсь...

Змінено користувачем Waver

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...