WebTraveller Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 05:22 #926 Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 05:22 Пуйло вже 25 років вибори виграє. Батька з сусідньої держави теж. То вони такі хороші політики, що їх "обирають" кожного разу? p.s. Знаю що ти зараз напишеш. Що не треба плутати диктатури з демократіями Підстаркуваті діди з деменцією не можуть займати такі посади. Це моя думка.
vampirich Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 05:56 #927 Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 05:56 В 21.04.2026 в 08:12, Nokian сказав: Чисто моя оцінка Трампа з погляду на його 80 років життя, то він є справжнім корчагінцем. Ну а глобальний результат корчагінства (якщо ти вже взяв цього персонажа) через стільки років як оцінюєш? Коли вже є у вільному доступі трохи правди а не тільки тієї правдли яку писала газета "правда"? Все для людей корчагінці робили? для щастя всього людства?
WebTraveller Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 06:36 #928 Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 06:36 В 21.04.2026 в 07:43, Nokian сказав: З пустого в порожнє переливають журналізди. Саме з їх слів ти знаєш що ,, сказав Трамп,, А ти звідки всю правдиву інфу береш, яку ти знаєш? В тебе зв"язки в оточенні Трампа? Медсестра? Водій Трампа? Чи може сам Баффет інсайдами ділиться?))
volks Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 07:24 #929 Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 07:24 В 21.04.2026 в 09:36, WebTraveller сказав: Медсестра? Ахах. Я аже й забув про це
Electronshik Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 07:54 #930 Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 07:54 (змінено) В 20.04.2026 в 19:28, INVICTUS сказав: Для чого? Можна туди ж і Німеччину згадати. Але знову ж - для чого? Невже в Україні багатьох так гріє думка про можливий початок війни в Європі та що буде відбуватися? Якщо когось і гріє, то їх мало. А про мобілізацію часів другої світової у Великобританії чи Німеччині згадував у тому сенсі, що держава, яка потрапляє у стан війни і є на слабших позиціях, вимушена проводити мобілізацію і часто з примусом. Ну і агресор часто теж мобілізує своє населення. рф досить таки унікальна: за великі гроші вигрібати все дно і без жалю його спалювати у війні. Приклад часткової мобілізації у рф довів що російське населення ладне втікати ніж примусово воювати. Є ще варіант: Ізраїль. Там досить таки цікава модель мобілізації та наслідків її ігнорування для громадянина. Але в Україні її побоялись впровадити, бо настільки не довіряють українському народу і вважають що народ буде діяти як вони, можновладці, то маємо те що маємо. І наслідки після війни ще будуть дуже негативні в цьому плані. Як на мою думку в світі поки діють дві моделі мобілізації: типова с закриттям кордонів, тощо. І Ізраїльська. Можливо я чогось не знаю, було б цікаво почитати ваші думки про це. Змінено 21 Квітня, 2026 в 08:01 користувачем Electronshik
Electronshik Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 07:59 #931 Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 07:59 Про думку американців про Трампа, було б цікаво спитати того ж @Waver, якщо він забажає про це відписати. Ми бачимо ситуацію зі своєї точки зору, але що думають прості американці про це? І чому вони голосували за Трампа? І чи не жаліють зараз? Досить яскравим маркером стане голосування у листопаді, ось там стане видно чи втратить республіканська партія свої позиції 1
Waver Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 13:20 #932 Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 13:20 (змінено) On 4/21/2026 at 3:59 AM, Electronshik said: Про думку американців про Трампа, було б цікаво спитати того ж @Waver, якщо він забажає про це відписати. Ми бачимо ситуацію зі своєї точки зору, але що думають прості американці про це? І чому вони голосували за Трампа? І чи не жаліють зараз? Досить яскравим маркером стане голосування у листопаді, ось там стане видно чи втратить республіканська партія свої позиції Відповім коротко але щоб було максимально зрозуміло: з тими небагатьма американцями що я спілкуюся чи іноді пересікаюся, чи навіть з тими ж американськими "родичами" за сімейним столом, щоб не спорити та не сваритися і завжди залишатися у хороших відносинах - тема політики та релігії ніколи не затрогується і крапка. Все інше, той кому це цікаво і хоче та має час це все облизувати, висмоктувати та обговорювати, та має час потім ще й по цій темі спорити та щось доказувати - може так само як і я бачити це все з новин чи з тих джерел які саме вам цікаві та яким саме ви довіряєте, хочете вірити чи найпереконливіші для вас. У мене зараз інших справ вдосталь і є на що відволікатися, тому про політику якось без мене. Змінено 21 Квітня, 2026 в 14:50 користувачем Waver 1 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти