Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пуйло вже 25 років вибори виграє. Батька з сусідньої держави теж.

То вони такі хороші політики, що їх "обирають" кожного разу?

p.s. Знаю що ти зараз напишеш. Що не треба плутати диктатури з демократіями

Підстаркуваті діди з деменцією не можуть займати такі посади. Це моя думка.

• Відповідей 930
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 21.04.2026 в 08:12, Nokian сказав:

Чисто моя оцінка Трампа з погляду на його 80 років життя, то він є справжнім корчагінцем. 

Ну а глобальний результат корчагінства (якщо ти вже взяв цього персонажа) через стільки років як оцінюєш? Коли вже є у вільному доступі трохи правди а не тільки тієї правдли яку писала газета "правда"? Все для людей корчагінці робили? для щастя всього людства?

Опубліковано
В 21.04.2026 в 07:43, Nokian сказав:

З пустого в порожнє переливають журналізди. Саме з їх слів ти знаєш що ,, сказав Трамп,,

А ти звідки всю правдиву інфу береш, яку ти знаєш? В тебе зв"язки в оточенні Трампа?

Медсестра? Водій Трампа?

Чи може сам Баффет інсайдами ділиться?))

Опубліковано (змінено)
В 20.04.2026 в 19:28, INVICTUS сказав:

Для чого? Можна туди ж і Німеччину згадати. Але знову ж - для чого?

Невже в Україні багатьох так гріє думка про можливий початок війни в Європі та що буде відбуватися?

Якщо когось і гріє, то їх мало. А про мобілізацію часів другої світової у Великобританії чи Німеччині згадував у тому сенсі, що держава, яка потрапляє у стан війни і є на слабших позиціях, вимушена проводити мобілізацію і часто з примусом. Ну і агресор часто теж мобілізує своє населення. рф досить таки унікальна: за великі гроші вигрібати все дно і без жалю його спалювати у війні. Приклад часткової мобілізації у рф довів що російське населення ладне втікати ніж примусово воювати. 

Є ще варіант: Ізраїль. Там досить таки цікава модель мобілізації та наслідків її ігнорування для громадянина.  Але в Україні її побоялись впровадити, бо настільки не довіряють українському народу і вважають що народ буде діяти як вони, можновладці, то маємо те що маємо. І наслідки після війни ще будуть дуже негативні в цьому плані.

Як на мою думку в світі поки діють дві моделі мобілізації: типова с закриттям кордонів, тощо. І Ізраїльська. 

Можливо я чогось не знаю, було б цікаво почитати ваші думки про це.

Змінено користувачем Electronshik
Опубліковано

Про думку американців про Трампа, було б цікаво спитати того ж @Waver, якщо він забажає про це відписати.

Ми бачимо ситуацію зі своєї точки зору, але що думають прості американці про це? І чому вони голосували за Трампа?

І чи не жаліють зараз?

Досить яскравим маркером стане голосування у листопаді, ось там стане видно чи втратить республіканська партія свої позиції 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...