Shura Опубліковано 11 Жовтня, 2008 в 19:22 #51 Опубліковано 11 Жовтня, 2008 в 19:22 я сборную вчера в Киевском аэропорту видел и глядя на уставшие и печальные лица украинцев понял: не выиграют... Михайличенко ваще нервный какой-то был, вот и "сплужил"
Гість encoarage Опубліковано 11 Жовтня, 2008 в 19:32 #52 Опубліковано 11 Жовтня, 2008 в 19:32 Так чи інакше по очкам ми ведемо і тепер головне не програти
kolser Опубліковано 11 Жовтня, 2008 в 19:44 #53 Опубліковано 11 Жовтня, 2008 в 19:44 Перший тайм можна занести в актив, а ось другий... нема слів. Для кого команда взагалі грає? Вболівальники зібрались на стадіоні подивитися цікаву гру збірної, а що отримали? ... В другому таймі ми бачили тільки пародію на футбол продемонстровану українцями... дуже шкода. Михайличенко тоже намудрив, треба було ще після 1 тайму міняти Назаренка і Голайдо... обов'язково випустити Вороніна, який би поміг Шеві в нападі... А так маємо те що маємо...
REDAKTOR Опубліковано 11 Жовтня, 2008 в 19:46 #54 Опубліковано 11 Жовтня, 2008 в 19:46 ...Михайличенко сплужив із замінами... Я б навіть сказав зі складом на матч. Взагалі не розумію, як можна було не дати в Харкові зіграти Девічу? Хлопець в хорошій формі, забиває, рветься зіграти за Україну. Але ж, - ні! Треба було випустити Голайдо Невже воно краще?! А тактика яка? Убожество... Закидаємо м'яч вперед, а там хай як хочуть, так і розбираються. А стандарти? Гра в пас? Комбінації? Ех... Одним словом - вітаю всіх з "очком"
fantazy Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 08:34 #55 Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 08:34 Цей дядько, вибачте на слові, баран! Чого не випустити Вороніна??? Шевченко сам бігав увесь матч.. йому ніхто і момента не міг створити, якщо він сам не забере м"яча! Чекаємо наступного матчу весною, коли Англія розірве Україну!
Гість encoarage Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 09:54 #56 Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 09:54 Чого не випустити Вороніна???Дочка народилась дуже великий стрес та хвилювання! Неже це не зрозуміло?
Million Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 09:59 #57 Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 09:59 Ну он же сказал после матча, что у Воронина накануне родилась дочь и морально он был далек от футбола. Потому, думаю, что все-таки он был прав.
fantazy Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 15:43 #58 Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 15:43 Хто там кричав, що Михайличенко правильно поступив? Читаємо! Воронин: "При таком отношении не хочу играть за сборную" Нападающий сборной Украины Андрей Воронин недоволен своим невыходом на поле в матче против Хорватии. - Наверное, я единственный, кто хотел, чтобы я сегодня вышел на поле, остальные этого не хотели. К сожалению. То, что от меня зависело, я бы сделал. Даже намного больше. - Вы обижены на Михайличенко? - Просто при таком отношении я не вижу смысла вызывать меня в сборную. Я нахожусь сейчас в прекрасной форме. Я провел много игр, в последней игре забил гол и чувствую себя просто великолепно. Почему я сегодня не играл, я не знаю. Если кто-то скажет, что я перегорел из-за того, что моя жена лежала на родильном столе, то это будет неправдой. Наоборот, я был счастлив, все ребята меня поздравили, и они видели, что я горел и хотел выйти на поле до последней минуты. При таком отношении я не хочу играть за сборную. Не то, что не хочу - я хочу играть за сборную, я люблю свою страну, и мне было очень приятно, что болельщики меня поддержали. Я всегда приезжал и буду приезжать, но при таком отношении я просто не вижу смысла это делать. Видимо, я не попадаю в планы Михайличенко. Мне тяжело объяснить то, что сегодня произошло или то, что произошло в Казахстане. Либо мне нет больше места, либо тренерский штаб не находит мне месте в сборной. Сейчас есть смысл об этом сказать. Честно скажу, при таком раскладе, который был сегодня, лучше бы я присутствовал на родах своей жены. (с) football.ua
Martin87 Опубліковано 15 Жовтня, 2008 в 20:46 #59 Опубліковано 15 Жовтня, 2008 в 20:46 Сьогодні відбулися чергові матчі відбору до ЧС2010.Україна цьго дня відпочивала, а грали основні наші суперники Англія і Хорватія. Оскільки від Андорри не дуже очікували сенсації то головні сподівання були на білорусів які вдома грають досить непогано. Але сенсації не відбулось, хоча після першого тайму рахунок був 1-1.Хорватія Андорра 4 : 0 Білорусія Англия 1 : 3 (У англійів забили Джерард і два голи Руні)Группа 61. Англия.......122. Хорватия....73. Украина.....74. Беларусь...35. Казахстан..36. Андорра.....0
kolser Опубліковано 15 Жовтня, 2008 в 21:07 #60 Опубліковано 15 Жовтня, 2008 в 21:07 Англія вже в фінальній частині ЧС, імхо . Другою такою командою повинна бути Україна...
spqr Опубліковано 16 Жовтня, 2008 в 09:56 Автор #61 Опубліковано 16 Жовтня, 2008 в 09:56 Ага,буде.Дві гри з Англією,хорвати і білоруси на виїзді.
kolser Опубліковано 16 Жовтня, 2008 в 13:13 #62 Опубліковано 16 Жовтня, 2008 в 13:13 І що далі? ... В нас є пріоритет над хорватами, це 3 очка (правда вже 0, але є гра в запасі). Все можливо ...
Martin87 Опубліковано 19 Жовтня, 2008 в 00:09 #63 Опубліковано 19 Жовтня, 2008 в 00:09 Ага,буде.Дві гри з Англією,хорвати і білоруси на виїзді.Якщо пощастить, то будемо мати по очку на виїзді з хорватами і білорусами, і з англійцями вдома.
PavelS Опубліковано 23 Жовтня, 2008 в 21:38 #64 Опубліковано 23 Жовтня, 2008 в 21:38 Один из лучших арбитров современности словак Любош Михел неожиданно повесил свисток на гвоздь, сообщает Futbalsfz.sk. Сегодня он объявил о решении Словацкой федерации футбола, а также отправил соответствующие документы в УЕФА. Причина до боли проста - проблемы со здоровьем. Михел давно страдает от проблем с ахилловым сухожильем и после матча отбора к ЧМ-2010 Бельгия - Испания принял решение сделать операцию. По предварительным прогнозам на восстановление понадобиться минимум четыре месяца. Однако словак не стал ждать. 40-летний Михел успел поработать на четырех крупных турнирах на уровне сборных, а также обслуживал финал последней Лиги чемпионов МЮ - Челси. Интересно, что предпоследним матчем в карьере Михела стал поединок чемпионата Украины Металлург З - Металлист. http://football.ua/countrieselse/news/50382/page9.html е-е-ех, жаль, класний арбітр уходить
spqr Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 17:44 Автор #65 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 17:44 В мене чомусь чуйка що наші сьогодні заб"ють але не виграють .Шева навряд а от якщо Вороніну хто паса хорошого дасть то може,у Герті на нього буквально моляться А білоруси тим часом казахів натянули 1:5
ben Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 17:51 #66 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 17:51 Шось москалі не можуть родити.
Davids Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 18:17 #67 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 18:17 Мій прогноз Англія 2 - 1(0) Україна. Буду вболівати за перемогу над Англійцями, але потрібно бути оптимістами... не дано...
spqr Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 18:37 Автор #68 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 18:37 Та можна з ними грати.Тільки боюсь перепуганий Михайличенко вибере тактику як у 1941-держаться,держаться,держаться.Пресинг і в атаку
spqr Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 19:56 Автор #69 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 19:56 Крауч-патик довгов"язий вставив свою клюшку,дивно що не баняка та й наші провтикали.Можна забивати нервують англійці,і наші суетяться як підходять до штрафної не знають кому пас віддати.Потрібний точний пас.ВПЕРЕД УКРАЇНА!ОЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ-УКРАЇНА ВПЕРЕД! :friday:
spqr Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 20:37 Автор #70 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 20:37 ЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ ЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ ЧУЙКА сработала мать їх королеву в дишло
spqr Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 20:57 Автор #71 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 20:57 аналогічний другий гол не накритий ігрок перед носом воротаря-нема слів
Martin87 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 21:13 #72 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 21:13 Нє ну піпєц повний.... Я не знаю кому ще так англійці давали грати у себе вдома.....а наші взяли і достояли останні 8 хвилин....Ну Шева хоч забив, хоч це радує... і що не програли з різницею у кілька м'ячів. Не радує, шо знову поміняли серед матчу Вороніна, це хвороба усіх тренерів збірної. І навіщо було взагалі випускати на такий матч Слюсара, Валяєва і ще одного(вже не пам'ятаю як його...). Їм що нема більше де досвіду здобувати, як у одному з найважливіших матчів збірної? Одним словом Михайличенко знову щось "намутив", як і у матчі з хорватами...Хоча якщо британці будуть грати так само, то можемо розраховувати на очки вдома з ними ж...
kolser Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 23:10 #73 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 23:10 Н-да... зовсім трішки не вистачило нам часу, щоб залишити Уемблі в хорошому настрої, та з +1 очком до нашого доробку . А так, маємо те що маємо... Цей матч був не такий важливий для нас, як той, що буде в червні, коли будемо грати з Хорватами, нашими головними суперниками за 2 місце. Ось там потрібно буде викластись на всі 200% і дати бій хорватам, тоді буде чудовий шанс вийди в плей-офф ЧМ2010. І ще, надіюсь до того часу Гусєв набере хорошу форму і повернеться до збірної, а це значне підсилення. Також хотів би бачити в сбУ Годіна, такий гравець нам дуже потрібний, імхо. ЗІ Польща дала жару Сан-Марино, цілих 10 голів залетіло в іхні ворота ... ну і звичайно, як же не помітити те, що Болівія просто таки розтрощила Аргентину 6-1 о_О, ось вам і "тренерський хист" Марадонни
irokez Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 05:19 #74 Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 05:19 БЄЗДАРІ - це одним словом. На останніх хвилинах пропустити гол, ну то це в нашому стилі.
Shura Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 05:55 #75 Опубліковано 2 Квітня, 2009 в 05:55 нельзя рассчитывать на какой-либо положительный результат, когда ты соперника боишься.мяч в ногах не держали, а старались побыстрее отфутболить его от себя. причем не пас, а просто отбить.ну и защита... Крауч не головой забил. если б головой - то ладно. он и так как из баскетбола.второй гол - тоже на защите полностью.нельзя давать пасоваться в своей штрафной...сколько раз англичане получали пас на 11-метровой отметке!немного получилось сбросить страх, после гола Шевы. но и это не спасло...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.