YVitaliy Опубліковано 11 Травня, 2023 в 20:13 #26 Опубліковано 11 Травня, 2023 в 20:13 Можна було б зробити якусь флешку з Windows PE, там глянути, чи буде видно ядра. Але якщо не геморно переставляти систему - так надійніше... Просто фігня якась. Пам'ятаю, в WinXP, якщо ставив систему на одноядерному процесорі, а потім підкидував багатоядерний, система ті ядра ніяк не бачила, ставилась як "однопроцесорна". Доводилось заміняти ядро системи з іншої "багатопроцесорної" версії і якісь драйвери підкидати вручну.
AnimaNoir Опубліковано 11 Травня, 2023 в 22:26 #27 Опубліковано 11 Травня, 2023 в 22:26 (змінено) 7 hours ago, Bliksss said: мало бачив "приколів" з китайськими материнками? Я - твій сарказм - зрозумів чи автор зрозумів китайські приколи...тут ніякий "драйвер" не допоможе...без костилів, якщо це те, про що я думаю. В Будь-якому випадку, немає повноцінної картини, є проц -який "працював", де - працював? чіпсет і модель мамки в студію. P.S. З "брендом" - буває...ну не так. Мені - таки схоже на "китайський синдром". Я не буду вийо) сидів свого часу на хуананах(не матюк якщо що) але, більше схиляюся що в автора якийсь глюк з віндою. Змінено 11 Травня, 2023 в 22:26 користувачем AnimaNoir 1
vampirich Опубліковано 12 Травня, 2023 в 06:39 #29 Опубліковано 12 Травня, 2023 в 06:39 нє, ну якщо качати софт з комс.сру то і нєфік дивуватися що глюків нахапався 4
Bliksss Опубліковано 12 Травня, 2023 в 09:43 #30 Опубліковано 12 Травня, 2023 в 09:43 11 hours ago, AnimaNoir said: сидів свого часу на хуананах(не матюк якщо що) я їх і мав на увазі )) але, ніколи б не подумав, що під ЦЕ - може бути ще й підробка )) саме з нею стикнувся і приблизно - така сама проблема була як в ТС. То - ядра відвалювались, то пам'ять як хотіла працювала. 1
sobiratel Опубліковано 12 Травня, 2023 в 09:59 Автор #31 Опубліковано 12 Травня, 2023 в 09:59 13 hours ago, YVitaliy said: Можна було б зробити якусь флешку з Windows PE, там глянути, чи буде видно ядра. Але якщо не геморно переставляти систему - так надійніше... Просто фігня якась. Пам'ятаю, в WinXP, якщо ставив систему на одноядерному процесорі, а потім підкидував багатоядерний, система ті ядра ніяк не бачила, ставилась як "однопроцесорна". Доводилось заміняти ядро системи з іншої "багатопроцесорної" версії і якісь драйвери підкидати вручну. В мене так було, коли попереднвй Xeon E5-1650 v3 міняв на теперішній 2697. Ядра не бачив, потім почав бачити в деяких прогах і утилітах. Після перестановки віндовз все стало нормально. 1
Bliksss Опубліковано 19 Травня, 2023 в 09:58 #32 Опубліковано 19 Травня, 2023 в 09:58 @sobiratel - чим все закінчилось? цікаво ж...
sobiratel Опубліковано 19 Травня, 2023 в 11:20 Автор #33 Опубліковано 19 Травня, 2023 в 11:20 1 hour ago, Bliksss said: @sobiratel - чим все закінчилось? цікаво ж... Переставив віндовз, драйвери. Щоб не вректи- пропали артефакти, всі ядра працюють, не гріється і все "літає". В чому була проьлема? Не знаю. Думаю, що якась "крива" утиліта чи програма вибила драйвери. І не тільки драйвери, а й щось нарушили в папці sistem32. 2
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти