Перейти до змісту

Глюки на борді

Mondiale

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано
Намагаюся створити нову темку в новому розділі "Гламур у кожну хату" - пише, що недостатньо прав... а я всього лише прагну долучитися до обговорення гламурних фішечок :)

владелец раздела "Гламур у кожну хату" - FKCX_half

• Відповідей 278
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

О, і почьом нинчє раздєли? Я хочу теж купити розділ, назвати його "Беспредел", і встановити в ньому відсутність будь-яких правил. Що для цього треба?

• Адміністратори
Опубліковано
О, і почьом нинчє раздєли? Я хочу теж купити розділ, назвати його "Беспредел", і встановити в ньому відсутність будь-яких правил. Що для цього треба?

20 у.о./мес

Театр одного актёра? :)

типа таво

Опубліковано

20 у.о./мес

при условии что "Беспредел" не противоречит "чиному закондавству України"

• Адміністратори
Опубліковано

20 у.о./мес

при условии что "Беспредел" не противоречит "чиному закондавству України"

ну и правилам форума ессно

Опубліковано

Не суперечитиме. :) В розділі буде лише три правила:

1. Цензура заборонена.

2. Свобода вираження думки будь-якими словами і мовами проголошена.

3. Розділ, борда і її власники не несуть відповідальності за слова її учасників, учасники не відповідають за борду. Якщо щось не так - всі претензії до Інтернету.

Кому нести гроші? За озвучену Торіком ціну готовий купити такий розділ на півроку.

Опубліковано
2. Свобода вираження думки будь-якими словами і мовами проголошена.

даже с матами на таджикском?

Опубліковано
Допоможеш? :)

я бы с радостью, но биржа для меня - темный лес и морда в саже. а знакомые трейдеры сейчас по валюте плотно выступают. им недосуг

Опубліковано

Нема такого ЗАТу чи ВАТу, яке б не мріяло стати ТзОВом... акції - це велике зло. Комісія з цінних паперів, щорічні збори учасників, ведення реєстрів акціонерів... Продавайте за нал.

Та й не може мати борда - неюридична особа, а взагалі не суб'єкт господарських відносин - акції.

Є власник (користувач) доменного імені, є власник (тримач, автор, співавтор) коду. От ці особи - і є суб'єктами.

Опубліковано

Я з нетерпінням чекаю підтердження адміністраторами озвучених ними ж в топіку цін і згоди на створення розділу. Я знаходжуся недалеко від Волиньфарму, так що занести Торіку 120 баксів - не проблема.

• Адміністратори
Опубліковано
Я з нетерпінням чекаю підтердження адміністраторами озвучених ними ж в топіку цін і згоди на створення розділу. Я знаходжуся недалеко від Волиньфарму, так що занести Торіку 120 баксів - не проблема.

цензура остается по усмотрению администрации.

Опубліковано

Ні, без цензури. Більше того, це буде єдиним розділом, де можна буде гнати на модерів і адмінів.

На борді немає жодної людини, зареєстрованої під іменем, прізвищем. Тому, для прикладу, ображання особи під ніком t0rik особою під ніком Yarchik є нічим іншим, як війною нікнеймів, які не мають ніякої твердої прив'язки до паспортних даних особи. Те, що ми знаємо один одного в реальному житті - лише спосіб продовжити з'ясування стосунків у ньому ж :) Якщо коротко - то t0rik не може пред'явити позов до Yarchik'а. І навпаки. Тому чому б не дозволити війну ніків?

• Адміністратори
Опубліковано

воюйте как хотите. хоть идите в холивар в Израиль, но

цензура остается по усмотрению администрации.
Опубліковано

По якихось невідомих мені причинах у мене зникла кнопка редагування повідомлень. У звязку із цим не можу відредаговвати ні створену мною тему, ні свої повідомлення в ній. ось http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=42189

Додав нове повідомлення, спочатку редагувалось, потім знову зникла можливість. У звязку із цим відбувається дезінофрмація форумчан, із продаваного мною товару, оскільки не можу проставити резерви і те що продано. Хіба новими постами...

Опубліковано
По якихось невідомих мені причинах у мене зникла кнопка редагування повідомлень. У звязку із цим не можу відредаговвати ні створену мною тему,

у всех так,

кнопка пропадает через 15 мин

Опубліковано
По якихось невідомих мені причинах у мене зникла кнопка редагування повідомлень. У звязку із цим не можу відредаговвати ні створену мною тему,

у всех так,

кнопка пропадает через 15 мин

І вчому суть цього нововведення? А якщо мені потрібно змінити опис теми, уточнити дані, врешті, просто виправити синтаксичну чи орфографічну помилку? Що тоді робити? Дублювати пост заново? Не розумію змісту ції фічі. Роз'ясніть будь ласка.

Опубліковано
а на попередній сторінці з цього поста почитати слабо?

Зовсім не "слабо". Я спочатку переглянув повідомлення на останній сторінці теми, нічого подібного не знайшов. Оскільки проблема зявилася недавно, то пошуком не користувався, а усі 6 сторінок переглядати не хотілось.

Дякую за лінк на пост. Нововведення також не підтримую. А недобросовісних продавців можна обмежити відповідним правилом теми. І карати уже по факту порушення. І зрештою, якщо уже тема закрита, чому людина не може дописати це в описі теми(я не кажу про наглоту із витиранням першого посту), щоб інші люди не витрачали свого часу на її даремний перегляд?

Опубліковано
І зрештою, якщо уже тема закрита, чому людина не може дописати це в описі теми(я не кажу про наглоту із витиранням першого посту), щоб інші люди не витрачали свого часу на її даремний перегляд?

потому что модератору недосуг просматривать десятки страниц с темами, выясняя, не дописал ли кто в описании, что она закрыта...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...