Перейти до змісту

Хочу підключити Starlink

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на даний момент найнижча ціна на старлінк в Словаччині. Можна замовити з доставкою в Україну, потім потрібно звернутись у підтримку із запитом про зміну адреси використання.
Ще є версія без прив'язки до регіону(для будинків на колесах), вона коштує дорожче і абонплата на 20$ більша, але працює будь-де.
Замовити можна тут - https://globalpost.ua/starlink

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

@biter , але

Цитувати

Шановні користувачі!
В зв’язку з великою кількістю замовлень ми тимчасово призупиняємо прийом нових, щоб не порушувати терміни доставки.

Опубліковано

хоча, теоретично, можна і аналогічно зробити, через інших мейл-форвардерів....@biter - дякую за ідею, але таки зі зміною адреси - такі самі заморочки як з американською...

Опубліковано

Нащо Вам ті Старлінки, підключіть собі кілька різних провайдерів та візьміть у них максимальні бізнес тарифи - буде те саме по коштах + Інтернет швидший...

Опубліковано
2 годин тому, serega-cool сказано:

Нащо Вам ті Старлінки, підключіть собі кілька різних провайдерів та візьміть у них максимальні бізнес тарифи - буде те саме по коштах + Інтернет швидший...

при блекауті воно не працює

Опубліковано
3 годин тому, serega-cool сказано:

я вже над цим задумався, був свого часу кс+дг, немає "світла" - немає інтернету, але - виручало коли хтось один з них мав проблеми (аварії і т.п) фактично - просто оплачувався і не використовувася один з провайдерів, бо аварії - не так вже часто, але - була вимога замовника - мати резервний канал.

Зараз і хочу вом підключити (думаю на яку локацію/адресу... покриття - є)

Старлінк, якщо все буде добре, поїде до "родичів", де ловить тільки Кс і то - якщо на пагорб вилізти, або, буде як резерв.

Опубліковано
9 часов назад, Bliksss сказал:

я вже над цим задумався, був свого часу кс+дг, немає "світла" - немає інтернету, але - виручало коли хтось один з них мав проблеми (аварії і т.п) фактично - просто оплачувався і не використовувася один з провайдерів, бо аварії - не так вже часто, але - була вимога замовника - мати резервний канал.

Зараз і хочу вом підключити (думаю на яку локацію/адресу... покриття - є)

Старлінк, якщо все буде добре, поїде до "родичів", де ловить тільки Кс і то - якщо на пагорб вилізти, або, буде як резерв.

може бути "засада" в тому що два провайдера йдуть в одному колодязі та запітані одним живленням, по закону космічної підлості так часто буває.

Тому краще мати щось "по повітрю".

Опубліковано
16 хвилин тому, MACCEN сказано:

може бути "засада" в тому що два провайдера йдуть в одному колодязі та запітані одним живленням,

ге що вище описував з власного досвіду - це вже пройдений етап, давним-давно це було, ще коли 3ж не було навіть ;)

Опубліковано
On 08.11.2022 at 10:02, alexvvv сказано:

при блекауті воно не працює

все працює, на районі немає світла а оптика працює, буду вдома покажу наглядно

Опубліковано
24 хвилин тому, Factory сказано:

все працює, на районі немає світла а оптика працює, буду вдома покажу наглядно

А НЕ оптика не працює коли в будинку немає світла ? Світчам наприклад КС, датагруп і т.д. потрібне живлення, щоб мені по шнурку прийшов інет ?

Опубліковано
2 годин тому, SergLutsk сказано:

А НЕ оптика не працює коли в будинку немає світла ? Світчам наприклад КС, датагруп і т.д. потрібне живлення, щоб мені по шнурку прийшов інет ?

саме так, нема світла немає лінку, ще й світч може бутти включений через інший світч

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Бачив інформацію що в Європі проходять промокомпанії по продажі старлінків за 1 євро, тільки з нюансом, що за місяць необхідно або повернути старлінк, якщо не підійшов, або сплатити його повну вартість. Так особо хитровишпекані купують там такі старлінки і продають тут. І необізнана людина, купивши тут саме такий пристрій, або матиме гарбуза замість карети, або буде змушена повторно заплатити його вартість щоб він запрацював

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...