Zheny@ Опубліковано 19 Квітня, 2022 в 14:02 #1 Опубліковано 19 Квітня, 2022 в 14:02 З початком війни я задумався над тим, що уже когось із тих людей кого я знаю, я можу уже більше ніколи не побачити. В тому числі і з Борди. А потім спало на думку, що тих бордівчан кого я особисто знав, і не дуже особисто, багатьох уже немає з нами. Це прикро і сумно. Щойно взнав, що @Rock , Толік, який боровся із раком горла, помер майже рік тому. А я ще якось перед тим питався у нього, чого довго не заходив на борду. Чи все гаразд ,він відповів, що так.. Якось дуже неприємно стало, коли я набрав @I-Com, Руслана, і трубку взяла його дружина, і повідомила, що Руслан помер. (давно то було) Хороший майстер, який ремонтував жорсткі диски @Asmix, кажуть, оковита загубила... (теж кілька років пройшло) @Luychi , котра також не змогла перебороти рак. @maugli, він, певно, перший був з тих, кого я знаю, що помер. @Геттону, Володю знали, певно, всі. Дивний і водночас позитивний персонаж. Ніколи не забуду першу Бордовку, на яку він прийшов. (років 10 пройшло... а так швидко час минув) І ще, певно, багатьох із тих, кого не знаю, також уже немає. 1 4 2
Ko3bMa Опубліковано 19 Квітня, 2022 в 21:01 #2 Опубліковано 19 Квітня, 2022 в 21:01 Андрій Калахан, @AK88 https://www.volynpost.com/news/22238-pomer-zhurnalist-andrij-kalahan 1 2
speaker Опубліковано 7 Вересня, 2022 в 18:34 #3 Опубліковано 7 Вересня, 2022 в 18:34 не можу знайти теми пам1яті Luychi. сьогодні, 7 вересня, роковини, як Люди нестало. здається, 10 років вже. 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти