Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 13.06.2025 в 17:44, Alex S сказав:

Не зрозумів. Ще раз, розгорнуто будь ласка.

Так що ж тут неясно.

50% бабла бюджетного в рашки це нафта. Чим дорожча нафта, тим більше дохуліардів бабла поступає їм. Тим більше вони можуть витрачати на війну

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
On 6/14/2025 at 10:40 AM, WebTraveller said:

Так що ж тут неясно.

50% бабла бюджетного в рашки це нафта. Чим дорожча нафта, тим більше дохуліардів бабла поступає їм. Тим більше вони можуть витрачати на війну

за рахунок індії і китаю, які купують, бабло кацапи будуть мати вічно

• +1 2
Опубліковано
В 14.06.2025 в 10:47, case_l сказав:

за рахунок індії і китаю, які купують, бабло кацапи будуть мати вічно

Бабло так, але значно менше. Достатньо опустити ціну за барель нижче собівартості Urals, і тих грошей не вистачить навіть на туалетний папір в палац пітуна, не те що на війну. 

Поки Ізраїль не бив по нефтянці Ірану, потужності цілі, запаси перевищують попит, тому ціна скоро має повернутися туди ,куди її опустили саудити.

• +1 1
Опубліковано

По іншим плюсам-мінусам:

Рашка менше отримає - виробництво шахедів давно перенесено на болота і постійно масштабується, ракети  та іншу зброю постачає КНДР(так, то всьо радянські покручі, але вони їх доводять до пуття, ракети вже норм). Так що з цим мінус.

Менше піде нам- так, " нашими" ракетаии вже відбивали атаку Ірану по Ізраїлю. 

Так що нам ця війна не вигідна, а рфії- так, тому вони палець об палець не вдарили, щоб її не було, хоча імітували намагання помирити

• +1 1
Опубліковано

В нас в порівнянні з Іраном в 2021 році ВВП і то менше чим у них так що нам до них ще далеко.

Думаю Іран просто зробить перерозподіл і покаже, або не зможе показати хто в регіоні самий головний. Думаю боязнь що Іран пульне по Ізраїлю ядеркою + він заручився рашкою, то якщо і пульне то Ізраїль на карті просто не буде, навіть якщо Ізраїль і випустить в силу того що Іран далеко, та теритоіально величезна країна не сильно там щось в постраждає, це в теорії. США не захоче ескалації з рашкою на фоні того всього. Але Іран може кошмар ти безпілотниками які пройшли обкатку в нас, я купол просто проб'ють, він не може бути ефективним знову ж таки в силу того що дуже мала територія навіть зношення шахеда шахед буде падати на якусь інфраструктуру і т.д.

Тому основний замєс тільки почався як то кажуть. Може таке статись що попкорну на всіх не вистачить і хтось не виживе до кінця, але то вже буде зовсім інша історія.

• +1 2
Опубліковано

Іудеї  почали війну. ППО Ізраїля будуть посилювати. В першу чергу розхідниками, ракетами . Україна не в пріоритеті зараз в Штатах. Тому надія тільки на французів. 

• +1 1
Опубліковано

На жаль Ізраїль таки завдав ударів по нафтопереробним заводам і газовим родовищам, що збільшить попит на російські нафтопродукти. Взагалі ця атака якась була мало змістовна, хоча і потужна, вона не привела до якихось довготривалих результатів. Поки що...

Опубліковано
On 6/15/2025 at 5:56 PM, Yurez said:

На жаль Ізраїль таки завдав ударів по нафтопереробним заводам і газовим родовищам, що збільшить попит на російські нафтопродукти. Взагалі ця атака якась була мало змістовна, хоча і потужна, вона не привела до якихось довготривалих результатів. Поки що...

чому кацапам можна продавати нафтопродукти, а іранцям ні?

Опубліковано
В 15.06.2025 в 19:59, case_l сказав:

чому кацапам можна продавати нафтопродукти, а іранцям ні?

Бо іранцям побомбили нафтові потужності, видобуток впаде і ринок(Китай) звернеться до кацапів. До того ж вранці вже заявили, що якщо удари продовжаться, то вони перекриють краник

• +1 1
Опубліковано

Агресор Іран, бо саме в них у конституції записано, що мета Ірану знищити Ізраїль. ( Так само московія записала в свою конституцію наші 5 областей, і тепер не знає , як вийти з цього). 

Дуже символічно, що Хамас( Іран)  напав на Ізраїль 7 жовтня у день народження путлера. 

А Ізраїль вїбав по Ірану в день народження Трампа. 

На прикладі аятол західний , цивілізованийсвіт має показати рашці, що буде з тими, хто розмахує ядерною палицею.

Не буде аятол, не буде путлера - зникнуть першопричини конфліту.  Про що кремлівсько путло і торочить саме. По Фрейду.

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
В 23.04.2025 в 20:54, MANJAK11 сказав:

Не такі самі. Бо ти і вони Українці, а тут остались здебільшого малороси, яким то хуй закороткий, то сорочка задовга.

А ти по своїх критеріях - Українець?

Які ж курва ти і тобі подібні хворі на голову. Спочатку плескаєте в долоні, коли тцк ловить людей на вулиці, підкріплюючи заїждженими фразами типу: "а як інакше?", "треба хлопців міняти" і т.д. (про ці фрази - то окрема клініка). А потім через пару тижнів, як того бусифікованого пиздили, ламали морально і фізично і таки закинули на бійню та потім везуть "На щиті", ви стаєте на колінце і кричите: "герой"...

На фото - результат діяльності "бравих" тцк... Хлопець - волонтер і зробив для війська чимало. Тупо задули балончиком, кинули в бус і на наступний день везли на полігон. Відкрита черепно-мозкова, важкий стан. Мусора вже встигли "відзвітувати", що він "випадково самовільно вистрибнув з вантажівки". Він вже не "ухилянт"? Чи ще не "герой", бо живий? По ваших поняттях поділу??

тцк - нічим не кращі бурятів, а ті, хто їх підтримують - такі ж самі притрушені, як кацапяри. 

Спойлер

FB_IMG_1749893639038.thumb.jpg.9f151f869c3662198025e986fd34300c.jpg

Недавно чоловіка з Луцька знайшли мертвим в річці в Миколаєві. І таких по Україні тисячі.

Коли до вас нарешті дійде, що не заставиш нікого проти його волі стати воїном?? Своєю підтримкою ви робите тільки більше лиха, бо і людей гине безглуздо більше і "мазаних" стає більше. Від**біться від простих людей і за**буйте холуїв, які дійсно вбивають здатність країни вистояти.

І бажаю кожному, хто плескає в долоні під дії тцк, хавнути сповна їх "ввічливості". Знаю одного такого, що теж казав: "а як інакше". Після пари днів в казематах і "масажних процедур" чомусь перевзувся і тепер проклинає тцк

Змінено користувачем INVICTUS
  • Подобається 1
  • Дякую! 1
  • Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
On 6/16/2025 at 7:38 PM, INVICTUS said:

Своєю підтримкою ви робите тільки більше лиха

А чи не говорили тобі такі самі слова, коли ти за Зеленського в 2019 голосував?

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
В 16.06.2025 в 20:38, INVICTUS сказав:

треба хлопців

Я думав ти в Гєрманіі. Чи ще десь на чужбинах мучишся і щовечора перед телевізором ( вибач ,під новинними сайтами з відєо  в тіліпоні)під пиво ,кажеш - Коли ця вся хуйня вже закінчиться? Як більшість цього форуму. Як це ти не встиг виїхати? 

Змінено користувачем Alex S
Опубліковано
В 17.06.2025 в 18:03, Alex S сказав:

Я думав ти в Гєрманіі. Чи ще десь на чужбинах мучишся і щовечора перед телевізором ( вибач ,під новинними сайтами з відєо  в тіліпоні)під пиво ,кажеш - Коли ця вся хуйня вже закінчиться? Як більшість цього форуму. Як це ти не встиг виїхати? 

От якби ти не втікав щоразу з цього форуму на півроку то не задавав би таких кумедних запитань :) Хз де Інвіктус зараз, але через кордон він горами-лісами перейшов (судячи з його попередніх повідомлень)

• +1 1
Опубліковано
В 17.06.2025 в 17:03, Alex S сказав:

Все в мене добре, дякую за турботу

Опубліковано
В 17.06.2025 в 21:24, INVICTUS сказав:

Дякую.

В липні буде рік

Молодець. Рік то багато. Подівував і хватить. Потім може ніхто не взяти. Можеш прискоритися і виходити заміж. 

• Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано
В 17.06.2025 в 21:02, Alex S сказав:

Молодець. Рік то багато. Подівував і хватить. Потім може ніхто не взяти. Можеш прискоритися і виходити заміж. 

Та ні, дякую, не розділяю твої погляди:D 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
On 6/17/2025 at 8:25 PM, vampirich said:

але через кордон він горами-лісами перейшов (судячи з його попередніх повідомлень)

випадково перейшов як гриби збирав, чи цілеспрямовано? 

Опубліковано (змінено)
В 18.06.2025 в 12:07, case_l сказав:

випадково перейшов як гриби збирав, чи цілеспрямовано? 

Звісно, що випадково. Просто чим далі на південь - було більше ягід та грибів:)

І як я міг хотіти виїхати з України?? Навіть якщо готувався до цього ще до війни і не бачив там далі свого майбутнього 

Змінено користувачем INVICTUS
Опубліковано
В 18.06.2025 в 14:00, INVICTUS сказав:

Звісно, що випадково. Просто чим далі на південь - було більше ягід та грибів:)

І як я міг хотіти виїхати з України?? Навіть якщо готувався до цього ще до війни і не бачив там далі свого майбутнього 

Зараз бачиш? 

Я не засуджував і не засуджую тих, хто виїхав з України. Вважаю , що діаспора , це як гроші на чорний день, які у критичний момент пригодяться. А гроші на чорний день треба ховати надійно.

Але вони мають працювати на власника , а не пиздіти лишнє. Особливо те, чого не знають особисто. 

За оцього травмованого з Луцька був допис у групі підприємців. Збирали гроші на лікування.

Можливо збиралА, бо у повідомленні вся ця історія  описувалась ,, зі слів дружини,, 

І що то ніхто не відізвався, а підприємці всагалі легкі на підйом)

Так , що всяці історія дуже мутна.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
В 23.06.2025 в 11:21, Nokian сказав:

За оцього травмованого з Луцька був допис у групі підприємців. Збирали гроші на лікування.

За якого? бо я щось не зрозумів ні про кого це ти, ні зв"язку з цією темою

• +1 1
Опубліковано

Свого майбутнього та майбутнього своєї сім'ї я також не бачу в Україні. Як мінімум поки йде війна. Особливо після прильоту. Удар ракети допомагає визначитися з майбутнім в момент.

І краще мати ще один паспорт ніж не мати.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...