Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 27.07.2024 в 18:14, Yurez сказав:

теж така думка була. кажуть, хлопців треба міняти, то міняйте, вони ж тілки забирають. якщо забираєте токаря з заводу, то взамін віддайте токаря того ж розряду, і т.д. власники бізнесу були б тільки раді ветерану чи інваліду, бо їх вже не заберуть.

Є нюанс, ця клята війна та ситуація затягує людей, там все ясно що і як, а в цивільному житті ні. Я поспілкувався з деякими, то вони ждуть вже коли знову зашлють в гівно, вони знають що можуть не повернутись і т.д., але є якийсь зов адреналіну. Як я кажу одному, ти таке відчуття заскучав за адреналіном коли щ дупи капає і перехоплює дух, то каже, да напевно цього і не вистачає, та й там мої друзі, яким без мене важко. Ось такі думки в людей. Звичайно що це не у всіх такі настрої.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 27.07.2024 в 20:34, Nokian сказав:

Це військова таємниця.

Ти скажи який аналіз ти провів що за півтори року загнеться ворог?

Опубліковано
В 27.07.2024 в 23:17, MACCEN сказав:

Ти скажи який аналіз ти провів що за півтори року загнеться ворог?

Ніфіга він не загнеться. У ворога економіка вже на військових рейках.

Десь проскакувала інфа що вони можуть 1500-2000 танків на рік виробляти. І ракет дохрена і любої техніки.

А мняса в них баби рожають кожного року нємєрянно. Кожного року підростає зомбоване покоління вояків, готових іти на фронт. У нас такого немає. Тому в цьому питанні ми з ними тягатися не можемо. 

І не тільки ми. Вся Європа разом узята не виготовляє стільки снарядів як одна кацапія.

• +1 3
Опубліковано (змінено)
В 28.07.2024 в 17:50, WebTraveller сказав:

Десь проскакувала інфа що вони можуть 1500-2000 танків на рік виробляти.

І тому вони на фронт т55 і т62 женуть))
Не можуть вони робити тисячами.  В рік аби сотню танків зробили, все інше це розконсервація.
https://mil.in.ua/uk/blogs/skilky-tankiv-zalyshylos-u-rosiyi/

Змінено користувачем Dima4s
  • +1 3
Опубліковано

Можна сказати ,що важливо ,скільки стволів  для цих снарядів виготовляється,і про танки, і про літаки і ТД.

Мені більше імпонує думка конкретних військових аналітиків( іноземних,) котрі кажуть нам, потройте виробництво дронів- і виграєте.

Не це вирішує..

Дуже важливо,що для нас буде виграшем.

Я вважаю,що прийняття нас до НАТО.

Але не ми це вирішуємо.

Точніше ми можемо і мусимо  триматися до того часу,коли сильні світу цього зберуться,перетруть ,та поділять світ по новому..

Треба бути сильними, численними, та хитрими.

Ну і ясно, об'єднаними та згуртованими  і терплячими

Іншого виходу просто нема.

Опубліковано
В 28.07.2024 в 21:01, Nokian сказав:

Можна сказати ,що важливо ,скільки стволів  для цих снарядів виготовляється,і про танки, і про літаки і ТД.

Мені більше імпонує думка конкретних військових аналітиків( іноземних,) котрі кажуть нам, потройте виробництво дронів- і виграєте.

Не це вирішує..

Дуже важливо,що для нас буде виграшем.

Я вважаю,що прийняття нас до НАТО.

Але не ми це вирішуємо.

Точніше ми можемо і мусимо  триматися до того часу,коли сильні світу цього зберуться,перетруть ,та поділять світ по новому..

Треба бути сильними, численними, та хитрими.

Ну і ясно, об'єднаними та згуртованими  і терплячими

Іншого виходу просто нема.

Треба людей, які нажаль закінчуються. 

Також війна стала вигідна, снаряд до війни вартував умовних 2000 євро, а зараз продають по ,8 тисяч.

• +1 2
Опубліковано
В 30.07.2024 в 12:45, case_l сказав:

Спойлер

Пішов брат мій на наступний день. Там вже були інші лікарі, які цього разу дивились в хелсі і звертали увагу на скарги. Хоча все одно якщо хвороба була до 22-23 року, всім пофіг.
Воєнком ходив і крив їх матом. Повістки всі забрали зранку, бланків немає, а без повістки тебе, не затриманого, не випустять. тому що на виході стоїть два солдата, які без команди нічого не роблять і вийти не дають. Брат взяв направлення, після чого сидів ще пару годин щоб дали повістку нову. В висновку десь в 5 вечора воєнком сказав щоб він валив нахер. не буде повістки. А потім амбалам сказав випустити.

Окремо цікава історія за обласну лікарню. Брата направили туди на дообстеження, але так як повістку не дали, бо не було бланків, лише з направленням. Тцкшники в обласній чуть не привезли назад в тцк.. "бо брат бреше, не могли без повісти відпустити". Брат каже, давайте я пройду лікаря і везіть, мені все одно туди.. на що ті хотіли його силою забрати. В це втрутився лікар, який підвищеним тоном розказав де їх місце і вони відвалили.
В висновку брату нарешті прийшла бронь на роботі і він перестав бути цікавим для ТЦК.

Ну а коршуни біля перинатального так і пасуться.

• Збентежений 2
  • Cумний 3
Опубліковано
В 26.07.2024 в 21:09, MACCEN сказав:

Якщо так, то треба валити з цієї країни. 

Треба, поки це ще можливо зробити. В Луцьку повним ходом операція "бусік" - вже декілька друзів відбивалися/тікали. Декому не вдалося - буде робити ноги з учебки. До сраки діагнози, до сраки якщо нема 25 років...

Взагалі шок, що ця підарасня робить. Вирішили показати, як мобілізовували б нас кацапи? Але навіть перевершили

• Cумний 2
Опубліковано
В 31.07.2024 в 22:29, INVICTUS сказав:

Треба, поки це ще можливо зробити. В Луцьку повним ходом операція "бусік" - вже декілька друзів відбивалися/тікали. Декому не вдалося - буде робити ноги з учебки. До сраки діагнози, до сраки якщо нема 25 років...

Взагалі шок, що ця підарасня робить. Вирішили показати, як мобілізовували б нас кацапи? Але навіть перевершили

Ситуація інша, спочатку супротив, а далі типу "я сам би не прийшов, а так зробили вибір, який би і так скажем так очевидний", хто б що там не казав чи не розказував як то кажуть.

Діагнози у всіх є, в кого авто дорожче 30 тис євро, по статистиці інваліди третьої групи, особисто я вважав до чим більше грошей, тим більше можливостей бути здоровим :)

• Ха-ха 1
Опубліковано

Давай так реально, щоб ти робив якби ворог був під твоїми вікнами? 

Як "віруючі" деякі кажу мені не можна тримати зброю, але коли їм кажуть уяви ворог твою жінку трахає, ти б що робив, в них пауза на 5 хвилин.

Опубліковано

Все це добре, єдине питання як це зробити.Бо в нас західні кордони зараз охороняються практично як при совєтах, ще

додати карацупу з собакою..Вільна, блін, країна.

В 01.08.2024 в 00:27, MACCEN сказав:

В усі часи є ті, хто бере зброю та воює і ті хто втікає від ворога. Тих, хто чекає чи покладається на милість окупанта я не додаю до тих груп.

Опубліковано

Шок і для тих, хто зараз захищає всіх нас, що хтось не йде, ще й інших обзиває хто носить форму.

Потрібно підвищити зарплату так щоб мінімалка в зсу була 100 тис. грн. на руки, а на нулі як мінімум 600 тис. Тоді бажаючих буде значно більше.

Опубліковано
On 8/1/2024 at 12:28 AM, MACCEN said:

Усі не придатні це точно, так що не треба вже як то кажуть драматизувати.

коли влк дає добро на мобілізацію хворого - то це лише збиток для держави і витрата коштів і часу в нікуди

• +1 3
Опубліковано
В 31.07.2024 в 23:24, MACCEN сказав:

Ситуація інша, спочатку супротив, а далі типу "я сам би не прийшов, а так зробили вибір, який би і так скажем так очевидний", хто б що там не казав чи не розказував як то кажуть.

Не знаю, у мене та мого кола спілкування - або пішли самі, або спротив до останнього. Не маю таких, кого спакували в бус, відпиздили і ті такі "ну ладно, значить мушу"

• +1 1
Опубліковано
On 8/1/2024 at 8:40 AM, MACCEN said:

Шок і для тих, хто зараз захищає всіх нас, що хтось не йде, ще й інших обзиває хто носить форму.

Потрібно підвищити зарплату так щоб мінімалка в зсу була 100 тис. грн. на руки, а на нулі як мінімум 600 тис. Тоді бажаючих буде значно більше.

То зять розказував, що в них командир брав побори з підлеглих, записував що вони на нулі і за це брав з них гроші. А коли на нього донесли і приїхала перевірка, то по факту перевірки того хто доніс відправили до зеків.

• Cумний 2
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
В 31.07.2024 в 23:27, MACCEN сказав:

Реально наша держава пролюбила людську згуртованість і здатність до самопожертви. Якби не крали, карали б корупціонерів, берегли людей - було би все інакше.

А так... Маємо, що маємо, на жаль. І я свій вибір уже зробив. 

Тобі теж уже пора б. То критикуєш мобілізацію, то вже оправдовуєш

Змінено користувачем INVICTUS
Опубліковано
В 01.08.2024 в 06:52, Electronshik сказав:

Все це добре, єдине питання як це зробити.Бо в нас західні кордони зараз охороняються практично як при совєтах, ще

додати карацупу з собакою..Вільна, блін, країна.

Я теж так думав, доки не почав вивчати питання. Все цілком реально і під силу.

Кількість успішних переходів вражаюча. Ловлять значно менше 

Опубліковано
В 01.08.2024 в 09:57, INVICTUS сказав:

Я теж так думав, доки не почав вивчати питання. Все цілком реально і під силу.

Кількість успішних переходів вражаюча. Ловлять значно менше 

Мінімум потрібно позбутись всієї нерухомості. Бо якщо на тобі ще залишиться нерухомість, то потім будеш вважати що її втратив. Або попереписувати на рідних, якщо їм довіряєш цілком та повністю

Опубліковано
В 01.08.2024 в 08:40, MACCEN сказав:

@MACCEN а де взяти гроші на це все?

Опубліковано
В 01.08.2024 в 00:27, MACCEN сказав:

Як "віруючі" деякі кажу мені не можна тримати зброю, але коли їм кажуть уяви ворог твою жінку трахає, ти б що робив, в них пауза на 5 хвилин.

Підставити другу...свою 

Опубліковано
В 31.07.2024 в 23:27, MACCEN сказав:

"А що", "а якби"...

Виходжу з тої ситуації, що є зараз, а не їм лапшу пропаганди 

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...