Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
26 минут назад, sergkots сказал:

Думаєш гелікоптер так глибоко залетить?

Беспилотник в Загреб залетел... максимум 1000км и топливо закончилось, а так бы дальше летел...

Змінено користувачем romanc
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
7 хвилин тому, vadiq сказано:

не думаю, але командування рашки настільки йобнуте, що вже не бачать країв

дьорнуть водкі і полетять, це ж кацапи 

• +1 3
Опубліковано
52 минуты назад, ursa сказал:

Чому дивуєшся? Тож типове закарпатське прізвище вказано:

Це дуже відомий і класний кондитер:wub:обожнюю його десерти .А торт Ужгород ... мммм ,смакота 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
16 минут назад, romanc сказал:

Беспилотник в Загреб залетел... максимум 1000км и топливо закончилось, а так бы дальше летел...

Ну да, цей факт примушує замислитись. Виходить  бутафорське ппо у нато. Понти і нічого більшого.

Цікаво чи задають це питання військовим нато їх політики та прості люди?

Змінено користувачем Electronshik
Опубліковано
1 хвилина тому, Electronshik сказано:

Ну да, цей факт примушує замислитись. Виходить таке саме бутафорське ппо у нато, як і війська рашистів. Понти і нічого більшого.

ну тому нато і боїться провокувати, бо знає про свої дірки.

Опубліковано
1 минуту назад, case_l сказал:

ну тому нато і боїться провокувати, бо знає про свої дірки.

Ну нато обісралось більше через ядерну єлду путлєра.

Їх дійсно дресирували як собаку Павлова на цю загрозу.

Ну і ще бояться що рашисти їм газ обріжуть. 

Я думаю що наші підтримують транзит рашистського газу через якісь неявні домовленості. бо у принципі могли зупинити газопровід, але видно б була дуже негативна реакція ЄС.

Опубліковано
8 минут назад, Electronshik сказал:

Ну да, цей факт примушує замислитись. Виходить таке саме бутафорське ппо у нато, як і війська рашистів. Понти і нічого більшого.

https://m.vecernji.hr/vijesti/umirovljeni-vojni-pilot-selak-o-padu-letjelice-za-sporu-reakciju-nisu-krivi-ni-madari-ni-hrvati-trebali-su-dozvolu-nato-a-1570077

Опубліковано (змінено)
16 хвилин тому, Electronshik сказано:

Ну нато обісралось більше через ядерну єлду путлєра.

Їх дійсно дресирували як собаку Павлова на цю загрозу.

Ну і ще бояться що рашисти їм газ обріжуть. 

Я думаю що наші підтримують транзит рашистського газу через якісь неявні домовленості. бо у принципі могли зупинити газопровід, але видно б була дуже негативна реакція ЄС.

Це вікова дисфункція єлди в байдена, бо в 2008 році ракетні есмінці США зайшли в Чорне море і війна з Грузією раптово завершилась.

Змінено користувачем case_l
Опубліковано (змінено)
15 минут назад, case_l сказал:

Це вікова дисфункція єлди в байдена, бо в 2008 році ракетні есмінці сша зайшли в Чорне море і війна з Грузією раптово завершилась.

У США нажаль не ті політики, які були у часи Рейгана. Тоді вони перемогли срср, країну яка була набагато могутніша, ніж рашистський рейх.

Сучасні американські політики зараз носяться з неграми та усілякими лгбт. Про що можна з ними говорити?

Байден був завжди дипломатом. Але зараз потрібен яструб. З навичками дипломатів.

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 2
Опубліковано
22 минуты назад, sergkots сказал:

Поки вони показали, що і для статичних цілей (аеродроми наприклад) їм потрібна наземна підтримка (сметанін).

Це ти себе зараз так намагаєшся заспокоїти? 

Координати всіх стратегічних об'єктів тим сукам відомі ще з часів совка. На жаль. Тут лише глянути через супутник, чи не закинута територія, і потім ввести потрібні координати.

А ось вже той "підтримувач" зливав оперативні дані про навчання, про кількість літаків, льотні зміни, і щось я впевнений, не тільки по нашому аеродрому... Щоб завдати максимальних втрат на час удару - оце і є їх завданням.

Тому трохи дивує поведінка ЗМІ із постійними згадками об'єктів і сусідніх адрес...

• +1 2
Опубліковано
21 минуту назад, case_l сказал:

Це вікова дисфункція єлди в байдена, бо в 2008 році ракетні есмінці США зайшли в Чорне море і війна з Грузією раптово завершилась.

Но Грузия проиграла

Опубліковано
3 хвилин тому, ursa сказано:

Це ти себе зараз так намагаєшся заспокоїти? 

Хочу зрозуміти якою зброєю вони збираються рухомі об'єкти здалека підірвати.

5 хвилин тому, ursa сказано:

Координати всіх стратегічних об'єктів тим сукам відомі ще з часів совка.

А по вантажівкам як вони координати визначать?

Опубліковано
2 хвилин тому, sergkots сказано:

Хочу зрозуміти якою зброєю вони збираються рухомі об'єкти здалека підірвати.

А по вантажівкам як вони координати визначать?

в кацапів є свої військові супутники

Опубліковано
23 минуты назад, case_l сказал:

в кацапів є свої військові супутники

И глонас и при этом десант умудрялись высажмвать на голых площадях, которые когда-то были лесом.

Опубліковано
28 хвилин тому, sergkots сказано:

по вантажівкам як вони координати визначать?

наземна РЛС, повітряні РЛС, супутники, навідники... куча варіантів. і чим стріляти теж вистачає

• Ха-ха 1
Опубліковано
3 минуты назад, romanc сказал:

И глонас и при этом десант умудрялись высажмвать на голых площадях, которые когда-то были лесом.

Не думаю що американці спеціально заглушать gps. Рашисти цим також користуються, як додатком до свого глонассу

Опубліковано
17 хвилин тому, vadiq сказано:

наземна РЛС, повітряні РЛС

Ти впевнений, що вони можуть визначити фуру в русі? :blink:

18 хвилин тому, vadiq сказано:

супутники

Можуть, але досвід показує, що вони геть погано у них працюють або погано використовують.

19 хвилин тому, vadiq сказано:

навідники

А це саме реально. Тільки потрібно знати в якій саме фурі будуть везти.

Опубліковано
1 година тому, Electronshik сказано:

Ну да, цей факт примушує замислитись. Виходить  бутафорське ппо у нато. Понти і нічого більшого.

Спойлер

Знають. Всі все знають. НАТО - це ноу екшн , толкінг онлі. Нема армій в порівнянні з нашою взагалі. Все те чудо НАТО може тільки дзявати в Брюсселі від своєї країни. Всі обертаються і чекають голосу тих ,хто їх кормить в військовому сенсі. Штати і Англія.  Потім Туреччина . Франція, Німеччина, Італія, Польша - в порівнянні з ЗСУ ніпрощо. Про якихось мадяр з шведами можна не говорити. Я ж був в свій час на майже всіх Блек Сі фор до 2010 року. Брифінги і фуршети. Штати і Англія . Ні ….. забув… Від Грузії щороку то в Одесу то в Севастопіль приходив маленький мінний тральщик. Але щороку ломався і в море не виходив. Екіпаж ремонтувався:)

Спойлер

• +1 1
Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, sergkots сказано:

вони можуть визначити фуру в русі?

визначити можна будь-яку ціль, вплоть до людини, питання тільки в достовірності на великій відстані, але ж який сенс стріляти по рухомій цілі, якщо можна дочекатись її зупинки, якщо вже навіть визначили шо там їде. ну і ідентифікація цілі відбувається з використанням всіх можливих засобів, залежно від важливості (сказав як диванний експерт)

Змінено користувачем vadiq
Опубліковано
19 часов назад, Alex S сказал:
  Скрыть контент

Все дуже з атомною зброєю не просто. 

Прочитала такий коментар, не знаю чи правда...

Спойлер

"На кону мільойни життів. Яка ще обмежена потужність? У них навіть звичайні тактичні ракети, на кожній ракеті по 6 зарядів по 100 - 400 кілотон кожний. Я вже мовчу про стратегічні ракети, де мова може йти про мегатони. Нагадаю, на Хіросіму скинули 15 кт. Одна російська ядерна ракета знесе весь Київ. Підкреслюю, - весь. "

Опубліковано
2 хвилин тому, vadiq сказано:

визначити можна будь-яку ціль, вплоть до людини, питання тільки в достовірності на великій відстані, але ж який сенс стріляти по рухомій цілі, якщо можна дочекатись її зупинки, якщо вже навіть визначили шо там їде.

31 хвилин тому, vadiq сказано:

наземна РЛС, повітряні РЛС

Ти про це пишеш? Бо я вперше чую, щоб радари визначали наземні цілі. Я не спец звісно, але досить дивно звучить.

Опубліковано (змінено)
16 хвилин тому, natalka) сказано:

Прочитала такий коментар, не знаю чи правда...

Hide contents

"На кону мільойни життів. Яка ще обмежена потужність? У них навіть звичайні тактичні ракети, на кожній ракеті по 6 зарядів по 100 - 400 кілотон кожний. Я вже мовчу про стратегічні ракети, де мова може йти про мегатони. Нагадаю, на Хіросіму скинули 15 кт. Одна російська ядерна ракета знесе весь Київ. Підкреслюю, - весь. "

Спойлер

Я не розумію в чому ви сумніваєтеся в потужності атомної зброї? Є балістична ,є тактична. Балістична це космічні ракети які  по орбіті Землі ,можуть облеттіти земну кулю, тактична це авіабомби , снаряди з атомною начинкою. Потужність …. велика мабуть ,але тоді війна переходить в атомну частину. Хочете запитати чи нанесуть удар Штати у відповідь при застосуванні в Україні - не знаю. Знаю, що точно знає  про це президент Байден. 

Змінено користувачем Alex S
  • +1 2
Опубліковано

@sergkots та навіть  он далеко не ходити - https://t.me/Tsaplienko/3418 РЛС Фара але в неї малий радіус. таких засобів різного ступеня навігації в рашки вистачає, інше питання як це використовується в реальності

• Дякую! 1
Опубліковано
4 хвилин тому, vadiq сказано:

@sergkots та навіть  он далеко не ходити - https://t.me/Tsaplienko/3418 РЛС Фара але в неї малий радіус. таких засобів різного ступеня навігації в рашки вистачає, інше питання як це використовується в реальності

Не знав про таке обладнання.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...