Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В тебе просто нема відповідей,одні претензії та спроби емоційністю це приховати.

Ще раз питаю.

Як ти уявляєш собі нашу перемогу,і що буде після цього з Росією?

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
5 minutes ago, Nokian said:

В тебе просто нема відповідей,одні претензії та спроби емоційністю це приховати.

Ще раз питаю.

Як ти уявляєш собі нашу перемогу,і що буде після цього з Росією?

і я ще раз питаю : як конкретно ці питання відносятся до теми лендлізу ? 

Опубліковано
11 minutes ago, Nokian said:

брехня і маніпуляція, я тобі дав КОНКРЕТНІ відповіді

Опубліковано
13 minutes ago, Nokian said:

Ти просто можеш лише коментувати мої слова,і боїшся,або не маєш що сказати своє.

я тобі написав своє і толку ? Я тобі вже ссилкі даю, відео, сайти і шо ? помогло це тобі якось ? Якої ЩЕ ти хочеш конкретики, якщо ти ляпаєш, що в мене нема відповідей ? Ти вперся рогами, нічого не бачиш, не чуєш і не хочеш сприймати. Або робиш вигляд, що не бачиш і не чуєш. Але то пох, я здебільшого то не тобі (але з допомогою тебе) доносив. З тобою все ясно вже більш меньш давно, нічого не міняєтся

• +1 2
Опубліковано (змінено)
22 minutes ago, Nokian said:

Ти просто можеш лише коментувати мої слова,і боїшся,або не маєш що сказати своє.

і кажу тобі чесно, якби вживу я ото стільки конкретно тобі розпинався, доводив, з ссилками, відео, контраргументами і ти в кінці мені отаке лапнув би, мабуть ти таки получив би в ніс, а може був би просто посланий, не знаю, або і те і те разом

Змінено користувачем MANJAK11
Опубліковано
8 hours ago, MANJAK11 said:

я тобі написав своє і толку ? Я тобі вже ссилкі даю, відео, сайти і шо ? помогло це тобі якось ? Якої ЩЕ ти хочеш конкретики, якщо ти ляпаєш, що в мене нема відповідей ? Ти вперся рогами, нічого не бачиш, не чуєш і не хочеш сприймати. Або робиш вигляд, що не бачиш і не чуєш. Але то пох, я здебільшого то не тобі (але з допомогою тебе) доносив. З тобою все ясно вже більш меньш давно, нічого не міняєтся

Мене цікавлять не силки( достатньо прочитати про Арті,що він сидить зараз на яхті, щоб оцінити якість тих силок)..

Мене цікавить Твоя Власна думка та бачення майбутнього.

Але ти ж боїшся її висловити, бо маніакально боїшся,що не вгадаєш,прогноз не збудеться, і тебе макнуть.

Тому й просто пінишся та підскакуєш, а по суті не висловлюєшся.

Опубліковано
3 hours ago, Nokian said:

Мене цікавлять не силки( достатньо прочитати про Арті,що він сидить зараз на яхті, щоб оцінити якість тих силок)..

Мене цікавить Твоя Власна думка та бачення майбутнього.

Але ти ж боїшся її висловити, бо маніакально боїшся,що не вгадаєш,прогноз не збудеться, і тебе макнуть.

Тому й просто пінишся та підскакуєш, а по суті не висловлюєшся.

ссилку на Арті ти побачив, а на протектюкрейннау чомусь ні і жодним чином не прокоментував. Дивина. І тебе зовсім не цікавить моя думка, не обманюй ні себе ні мене, бо якби цікавила, то ти не писав би, декілька сторінок назад, що я тіпа багато тексту написав і тому ти його не читав і пропустив, також ти б не задавав би повторно тих питань, відповіді на які є у відео, яке я скидав, відповідно це говорить, що ти це відео або не дивився взагалі, або подивився виключно початок. Знову ж таки, ти ніяким чином не прокоментував інформацію, на яку я ссилаюсь, на протектюкрейннау, яку ти МАВ БИ переглянути, якби тебе дійсно цікавила моя думка. Ну і наостанок, ти ще ніяким чином не підтвердив мою правоту чи неправоту аргументуючи якимось знаннями, а не балабольством, як ти любиш, і тепер, не завершивши одне глобальне питання, переходиш до іншого ? Який смисл мені з тобою дискутувати по цьому поводу ? От ти знов напишеш якийсь брєд, тоді, можливо, я його прокоментую , намагаючись довести протилежне оточуючим, але ж не тобі, з тобою, повторюсь, все ясно, це чергове когнітивне спотворення - поляризація думок, коли людина шукає і сприймає інформацію лише ту, яка співпадає з її світоглядом, але ж то ти повний курс Курпатова пройшов, а не я )))) Тому тобі й ЗДАЄТСЯ, що я просто пінюсь і по суті не висловлююсь, бо ти цього просто НЕ БАЧИШ

Опубліковано

ну і контрольний в голову, ОДНЕ ІЗ відео Швеця, про яке я й говорив, що треба потерпіти до жлвтня, а там все буде, лендліз, зброї нємєряно й т.д

Опубліковано

Якщо робиш якісь прогнози,або взагалі якісь дії- то рано,чи пізно помилишся.

Але краще і в кінцевому результаті ефективніше, знаючи,що можеш помилитися,все одно щось робити.

Ніж просто спостерігати,або взагалі самоусунутись.

• Ха-ха 2
Опубліковано
20 hours ago, Nokian said:

Але краще і в кінцевому результаті ефективніше, знаючи,що можеш помилитися,все одно щось робити.

ти ж не хочеш чути нормальну аналітику, тобі хочеться слухати фарбованого підора, який розповсюджує теорії, що нічого спільного із реальністю не мають.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
23 hours ago, Nokian said:

нєа, не так, рано чи пізно ти таки вгадаєш, як ти вгадав один раз про курс у вересні-жовтні якогось там року. Навіть експерти з боксу, де шанс вгадати 50% доволі часто помиляются, а чому ? Тому що є багато чинників, які не можна передбачити. От як наприклад можна передбачити, коли боксер, з вибитим плечем, довів бій до кінця і навіть переміг ? Як можна передбачити волю до перемоги ? От і всі аналітики, вони ж навіть не такі піздаболи як ти, а справді аналітики, давали Україні 72 години, але вони не могли передбачити волю до перемоги в українського народу. І не треба знов маніпулювати і ставити прогнози і дійсно ДІЇ в один ряд, бо коли ти дієш, ти наближаєш потрібний результат, а коли прогнозуєш, ти просто пиздиш, здебільшого висмоктуючи з пальця ймовірний перебіг подій. І коли я допомагаю військовим, то я наближаю нашу перемогу, а коли просто пиздіти про неї, тіпа прогнозувати, то вона ніхєа не наблизится. Взяти той же контрнаступ, ну хулі за нього пиздіти взагалі, якщо не знаєш ні кількості задіяних військ, ні кількості техніки, ні напрямків ймовірного удару.  А від цього і багатьох інших чинників залежить результат, починаючи від звільнення всього декількох населених пунктів, до повного осипання фронту з ворожої сторони. То таки да, я буду виключно спостерігати в медійному просторі і самоусунусь від коментарів по цьому поводу, разом з тим, матеріально допомагаючи всім чим можу

• Подобається 1
  • +1 4
Опубліковано

Всі допомагають і що?..

Коли починаєш про це говорити,то виглядає вихвалянням,або оправданням,як сам ти недавно писав..

А на рахунок прогнозів,та поведінки боксера,то він робить обманні рухи і старається вгадати дії суперника,де обманні ,а де справжні.

Перемагає той,хто це робить найкраще.

Причому сам боксер тобі ніколи не зможе пояснити,ЯК  він вгадує дії суперника.

Ну а тим ,що спостерігають ,вгадувати не треба.

Їм лише треба заплатити за квитки..

Є звісно ті,хто робить ставки,але ти явно не з таких .

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, Nokian said:

Всі допомагають і що?.

ну по перше це і брехня і маніпуляція, тому що ДАЛЕКО не всі. Про те, що навіть з тих, хто допомагає, є багато таких, що роблять це навідьїбись, просто щоб потім випьячувати груди і казати я в танкє горєл я армії допомагав, я вже й не говорю. Але то окрема тема

1 hour ago, Nokian said:

Коли починаєш про це говорити,то виглядає вихвалянням,або оправданням,як сам ти недавно писав..

ну і ? сказати то що хотів ? неправильно що я закликаю це робити ? чи як ? не розумію до чого це речення

1 hour ago, Nokian said:

А на рахунок прогнозів,та поведінки боксера,то він робить обманні рухи і старається вгадати дії суперника,де обманні ,а де справжні.

Перемагає той,хто це робить найкраще.

Причому сам боксер тобі ніколи не зможе пояснити,ЯК  він вгадує дії суперника.

це був лише наочний приклад, де прогнозувати набагато легше, бо шанс вгадати 50% і то там далеко не завжди це виходить, а ти намагаєшся прогнозувати , де шанси вгадати набагато меньші, бо чинників і факторів набагато більше. Чому ти не бачиш суть, а весь час чіпляєшся до предмету ? 

1 hour ago, Nokian said:

Є звісно ті,хто робить ставки,але ти явно не з таких .

з твоїх уст це звучить як недолік )) Я можу поспорити з друзями на щось, навіть коли не впевнений в перемозі, просто по приколу, можу пограти в якусь азартну гру, бо там велика ймовірність випадковостей і сума грошей, яку я можу втратити, не є критичною. Але блять, пиздіти, переливати з пустого в порожнє, прогнозувати з практично 100%ю вірогідністю не вгадати й виглядати довбнем як ти, нє вибачай, то мімо каси ))) То вже ж не перший раз ти намагаєшся мене опустити на свій рівень і задавити авторитетом дьорнути, але ж фіг там . Бачачи який ти, я таким бути ТОЧНО не хочу ))

• +1 1
Опубліковано
56 minutes ago, Nokian said:

Ати й не будеш ,як я.

Заздри мовчки.

знаєш, як ото часом люблять люди бахвалитись, той пляшку випив, той літру, а той дві. В того, що дві літри випив, ніби й досягнення ж, але більшість адекватних людей навряд чи захочуть для себе таке *досягнення*, так і тут. Своє досягнення головного паяца борди залиш при собі :)

Опубліковано
2 хвилин тому, MANJAK11 сказав:

знаєш, як ото часом люблять люди бахвалитись, той пляшку випив, той літру, а той дві.

Ніколи не розумів, в чому подвиг. В тому, що треба більше грошей, щоб набухатися?

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
3 hours ago, MANJAK11 said:

я таким бути ТОЧНО не хочу )

Найбільше лають гомів приховані гоми, котрі бояться признатися самі собі в цьому.

Ще 150 разів повтори , що не хочеш бути схожим на мене, то і не треба бути психологом, щоб зрозуміти ,що таки хочеш , заздриш.

Так менший постійно чекає уваги та одобрення старшого.

Хочеш довести іншим, а в саму першу чергу самому собі свою самодостатність-просто перестань реагувати на мої пости.

Але рефлектор не зможе, бо рефлексувати , реагувати є його суть 

Змінено користувачем Nokian
  • Ха-ха 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Nokian сказав:

Найбільше лають гомів приховані гоми, котрі бояться признатися самі собі в цьому.

Ще 150 разів повтори , що не хочеш бути схожим на мене, то і не треба бути психологом, щоб зрозуміти ,що таки заздриш.

Хочеш довести іншим, а в саму першу чергу самому собі свою самодостатність-просто перестань реагувати на мої пости.

А є хтось в нашому місті, хто тобі не заздрить? :D

Напевно немає таких. Ти ж реально клоуном виглядаєш, коли починаєш корчити з себе експерта в усіх питаннях.

Ще недавно валютним експертом, потім став біологом, тепер фахівцем ШІ і т.д.

І я всьо не можу зрозуміти, а чому саме треба заздрити? Просвіти будь-ласка.

• +1 2
Опубліковано

2 hours ago, Nokian said:

Ще 150 разів повтори , що не хочеш бути схожим на мене, то і не треба бути психологом, щоб зрозуміти ,що таки хочеш , заздриш.

ууу, завів стару шарманку. То ж так :0016: Заздрю всього двом людям, тобі і путіну

як чую щось схоже від кацапів, зразу тебе згадую 

Опубліковано (змінено)

а взагалі абалдєнна позиція. Як нема що вумного сказати, кажи, що тобі заздрять. Саме головне, що аргументовано доказати протилежне неможливо :0016: І всьо, в шоколаді. Причому працює як назовні, так і всередині. Назовні *побідив* опонента, бо протилежне довести неможливо, ввіду ефімерності поняття, а всередині, собі не треба напрягати маленький неокріпший мозочок, можде щось в мені не так, нє нє, то просто заздрять, все гуд :D

• Ха-ха 1
Опубліковано

Так проблема не сказати вумне.

Зараз інформація відкрита і доступна миттєво кожному.

Проблема ПОЧУТИ  вумне.

Якщо не відкинув стереотипи, упередження,образи , ярлики,якщо не будеш звертати увагу в першу чергу на зміст,а вже потім на особу,хто говорить - то і почуєш лише те,що хочеш почути,а не те , що інший каже..

Зрештою навіть коли це знаєш,то вести себе відповідно дуже важко.

Тому й може одна людина іншу зрозуміти лише на 65 відсотків..

При хороших розкладах.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...