Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а що мішає ще найняти професійну армію чужу для виконання задач?

хз найняти по світу дійсно профі, яким на пенсії скучно - можливо вже й такі воюють. Але як показують то вооють ті, хто з своїх собистих міркувань пішов, і скоріше не за якісь гроші.

А тут тупо от тобі гроші, от тобі задача і погнав.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
18 minutes ago, MACCEN said:

а що мішає ще найняти професійну армію чужу для виконання задач?

хз найняти по світу дійсно профі, яким на пенсії скучно - можливо вже й такі воюють. Але як показують то вооють ті, хто з своїх собистих міркувань пішов, і скоріше не за якісь гроші.

ось тут, зважаючи на твої попередні твої пости - цілком зрозуміло, що не хочеш.

І я - тебе розумію, сам - не хочу  не в захваті, але - покличуть (а - таки покличуть найближчим часом) - піду, але піду воювати і пару рашистів завалити, а не з думкою що мене там десь застрелять, і повернусь додому - і все буде добре.

Змінено користувачем Bliksss
  • Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
19 minutes ago, MACCEN said:

на війні - так не працює, в різних "спецопераціях" - працює. Зробив, отримав гроші - гуляй. Війна - зовсім інше.

• +1 1
Опубліковано
14 minutes ago, Bliksss said:

дай гроші ))

даю податками, але суть не в тому.

Мобілізваним платять гроші, якщо вірити тому що декларує держава. Тому все відносно, також якісь мобілізованого мене в рази нижча чим скажем так профі, тому таких профі може бути значно менше, а по витратам те саме - це тільки припущення. Але ефекту буде більше. 

Чим мене екпіріувати худо бідно, дати зброю, а я в першому бою зйшов з розуму й перестріляв всіх зі страху своїх і чужих.  Чи гранату не туди фіганув, чи вальнум з гранатомета не туди. Та маса нюансів.

• +1 2
Опубліковано
29 minutes ago, Bliksss said:

ну, і захоплять... як країна така як рашка, яка нічого нового не тільки не винайшла, навіть - не змогла відтворити, зможе розібратись в таких технологіях? 
Для прикладу, елементарно - авіаційна галузь, чому така засада в рашці з літаками?

Літають на боїнгах та ейрбасах, де - свої? 

та не ведись ти на цю маніпуляцію. Люба техніка, яка їздить на полі бою може бути захоплена, чи 1 штука її є, чи 100. Це лише питання часу та витрачених зусиль. Є тільки один спосіб на 100% вберегтись від захоплення, не поставляти цю техніку взагалі

• Ха-ха 1
Опубліковано

А з чого то задрипані іранці скопіювали шахеди ,котрі надсучасне ппо збиває нині процентів 80?

І які спокійно долітають до Львова?.

І скільки треба мати в голові полови,щоб звертати увагу не на позицію уряду США,а на якогось задрипаного аптекара?.

Котрий досі вважає своїм президентом не діючого Байдена,а їбанутого Трампа.

Позив одної крові заставляє слухати Табаха?

• Cумний 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
25 minutes ago, MACCEN said:

даю податками, але суть не в тому.

ага, це типу як зменшити зп депутатам, щоб повернути 30К...

ті податки які ми платимо всі - аж ніяк не враховували війну.

"даю податками" - порахуй, 100К, бійцю на нулю, плюс зброя (не все ж дають "партнери") і т.п. і де має держава взяти ці гроші? Ти - платиш стільки податків?

• +1 2
Опубліковано
7 minutes ago, Nokian said:

А з чого то задрипані іранці скопіювали шахеди ,котрі надсучасне ппо збиває нині процентів 80?

1 надсучасне пво його не збиває, збивають ракети малої дальності, а в основному зенітні комплекси типу Гепард і попрощє

2 збивають не всі тому що кацапи постійно змінюють маршрути, а покриття території України БУДЬ ЯКИМИ засобами пво занадто мале ввіду великої території України

12 minutes ago, Nokian said:

І які спокійно долітають до Львова?.

див. вище

І це ніфіга не заслуга якоїсь тіпа високотехнологічності шахедів. Якраз таки навпаки, шахед відносно простий, тому його кліпають сотнями, якщо не тисячами, тра гуглити скільки 

15 minutes ago, Nokian said:

І скільки треба мати в голові полови,щоб звертати увагу не на позицію уряду США,а на якогось задрипаного аптекара?.

якщо позиція капітана першого рангу в запасі, який прослужив 30 років в армії США далеко не на останніх позиціях ( а не задрипаного аптекара, якого спеціально принижує чи по тупості,чи знову ж таки по тотальній необізнаності тупе ювантське чмо) мені ближча і логічніша за позицію уряду США, то таки да, я буду звертати увагу на позицю капітана, а не уряду, тим більше, що ця позиція активна і послідовна

19 minutes ago, Nokian said:

звідки воно видерло це невідомо. Бо якраз Табах говорить, що треба обсуждати слова і дії нинішнього президента Байдена, а не те що там десь сказав Трамп, який на даний момент президентом не являєтся. А всі чогось агрятся, а Трамп те сказав, а Трамп се сказав, ууу який хуйовий Трамп. При тому всьому, що Трамп наразі ні за що не відповідає і нічого не вирішує

Це все ще раз доводить, що Нокіан брехун і маніпулятор, як і той мотлох, який він слухає. Мабуть позив одної крові

• +1 2
Опубліковано

Я особисто ,коли ще слухав Табаха,задовго до війни, після перемоги Байдена в 2020  ,Табаха розписався ,що НЕ ВИЗНАЄ, Байдена президентом ,а визнає президентом Трампа .

Ще треба якісь причини ,чому це пархате чмо тріпаються про ,,ненадання зброї,,?

А в Ювант я ходив кожен день з початку війни, і в понеділок ,коли вихідний ,теж.

В підвалі на дачі не сидів.

Опубліковано
37 minutes ago, Nokian said:

Позив одної крові заставляє слухати Табаха?

Табах їздить по передку і розвозить гуманітарку, а ти розвозиш?    

• Дякую! 1
Опубліковано

байден ввів ембарго на постачання зброї в Україну в 2014 році, про що далі можна говорити? Це він винен у тому, що сталось зараз.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
1 hour ago, MACCEN said:

Мобілізваним платять гроші, якщо вірити тому що декларує держава.

мобілізовані - залюбки поміняються з тобою місцями, не всі, але...

якщо думаєш що "ті гроші" в них залишаються - дуже помилився. Є люди - які нічого не просять, просто кажуть- купи, те і те, не треба волонтерів, нам - треба вже.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
2 minutes ago, Nokian said:

Табаха розписався ,що НЕ ВИЗНАЄ, Байдена президентом ,а визнає президентом Трампа .

от цікаво, як це можна зробити на практиці . Купа пороходрочерів теж не визнає президента Зеленського, обзиває і обсирає по всякому, але що це міняє по суті ? 

4 minutes ago, Nokian said:

Ще треба якісь причини ,чому це пархате чмо тріпаються про ,,ненадання зброї,,?

звичайно треба, чи 10 абрамсів (там ще овердохуя чого, але це наглядніше)які нададуть в кращому випадку в кінці року (при тому, що на складах їх тисячі !!!) це замала причина ? так до кінця року Україні ще треба дожити, особливо тим тисячам хлопців на передовій

6 minutes ago, Nokian said:

А в Ювант я ходив кожен день з початку війни, і в понеділок ,коли вихідний ,теж.

це як в школі, коли вчителька ставить низьку оцінку, учень каже * я ж вчив !! * Тому, чому Нокіан і навіщо ходив в Ювант, мені не відомо

9 minutes ago, Nokian said:

В підвалі на дачі не сидів.

саме страшне , що в мене на дачі НЕМА підвалу, від слова - взагалі . Добре якби був , але нажаль нема, а рацію я слухав в бані, коли йшов митися й чуть попаритись, щоб не стояла німа тишина, ну й щоб щось важливе не пропустити

Сука злить, що маю реагувати на випадки і виправдовуватись перед якимось опєздолом, вже навіть почав писати чого і скільки віддав бесплатно в перші тижні війни, але стер. Опєздол всерівно останется опєздолом, а його повага мені і в хуй не впираєтся. Головне, щоб ВСІ допомагали хлопцям на фронті

• +1 1
Опубліковано
17 minutes ago, alexvvv said:

байден ввів ембарго на постачання зброї в Україну в 2014 році, про що далі можна говорити? Це він винен у тому, що сталось зараз.

то не Байден, а Обама, але теж демократ

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
19 хвилин тому, alexvvv сказав:

Норм так загнув. Смайлика поставив би, чи що.

Ємбарго було введене в 2013 році, це політика США щодо країн, де ведеться громадянська війна, або є якісь напруження в суспільстві. Коли стало ясно, що війна - не внутрішня, в тому ж 2014 році ембарго було зняте. Фактично, ембарго було запроваджено проти режиму Януковича.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
Just now, YVitaliy said:

що війна - не внутрішня, в тому ж 2014 році ембарго було зняте. Фактично, ембарго було запроваджено проти режиму Януковича.

19 жовтня 2018, 13:14

США скасували ембарго на поставки зброї в Україну й відійшли від позиції адміністрації екс-президента США Барака Обами, що поставки озброєння можуть загострити ситуацію на Донбасі.

https://www.slovoidilo.ua/2018/10/19/novyna/bezpeka/ssha-skasuvaly-embarho-postavky-zbroyi-ukrayinu

• Дякую! 1
Опубліковано
11 хвилин тому, alexvvv сказав:

і то скасували ембарго при трампі

Що скасували? Ось в 2015 році конгрес виділяє 200 млн. на зброю Україні. https://tsn.ua/politika/obama-maye-namir-vetuvati-zakon-yakiy-nadast-letalnu-zbroyu-ukrayini-427664.html?authstate=3

• +1 1
Опубліковано
6 minutes ago, YVitaliy said:

Що скасували? Ось в 2015 році конгрес виділяє 200 млн. на зброю Україні. https://tsn.ua/politika/obama-maye-namir-vetuvati-zakon-yakiy-nadast-letalnu-zbroyu-ukrayini-427664.html?authstate=3

ну так він і ветував його , що не так ? https://tsn.ua/svit/obama-vetuvav-zakon-yakiy-peredbachaye-300-mln-na-zbroyu-ukrayini-518740.html

Опубліковано
52 minutes ago, Bliksss said:

мобілізовані - залюбки поміняються з тобою місцями, не всі, але...

якщо думаєш що "ті гроші" в них залишаються - дуже помилився. Є люди - які нічого не просять, просто кажуть- купи, те і те, не треба волонтерів, нам - треба вже.

Я мав на увазі що гроші є, тому краще їх платити якщо є можливість дійсно професіоналам свої справи, чим ті ж самі гроші платити мені який скоріше буде мінусом чим плюсом. Ну хіба прикрию собою амбразуру якусь.

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, MANJAK11 сказав:

ну так він і ветував його , що не так ? https://tsn.ua/svit/obama-vetuvav-zakon-yakiy-peredbachaye-300-mln-na-zbroyu-ukrayini-518740.html

Це перше-ліпше посилання. Ветував не через Україну, а через в'язницю. Ось інші

https://www.epravda.com.ua/news/2016/12/24/615739/

https://zn.ua/ukr/POLITICS/obama-pidpisav-oboronniy-byudzhet-ssha-2016-z-300-mln-viyskovoyi-dopomogi-dlya-ukrayini-chaliy-192178_.html

Опубліковано
11 minutes ago, MACCEN said:

Я мав на увазі що гроші є

хз, як запитати правильно що ти маєш на увазі...

де ці гроші? покажи де лежать, а половину - залиш собі ;)

• Ха-ха 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...