Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 минуты назад, alexvvv сказал:

що за маячня?

а ти гасив пожежу в сучасних умовах, дихання всілякими фенолами, фармальдегідами та хз ще чим додає здоров'я?

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
20 хвилин тому, MACCEN сказано:

Так нам по ящику віщають що кацапи не вміють наіть стріляти і Буданов каже що скоро Крим повернеться в нашу гавань, то хз кому вірити.

Зеленський рік тому інспектував оборону з кримського напрямку - КПП Чонгар і Каланчак. Всі  по ящику транділи - "все заміновано, ворог не пройде"

Опубліковано
8 хвилин тому, Профессиона́л сказано:

Зеленський рік тому інспектував оборону з кримського напрямку - КПП Чонгар і Каланчак. Всі  по ящику транділи - "все заміновано, ворог не пройде"

так до повномасштабного вторгнення із авіаударами і висадкою повітряного десанту та оборона не була призначена 

Опубліковано
23 хвилин тому, MACCEN сказано:

В нас теж проблема в тому, що наша держава швидко забуває тих, хто її боронить.

Ну так не забувайте про них. 

• Дякую! 1
Опубліковано
16 хвилин тому, MACCEN сказано:

а ти гасив пожежу в сучасних умовах, дихання всілякими фенолами, фармальдегідами та хз ще чим додає здоров'я?

в сучасних умовах для того є сучасні засоби захисту 

• +1 1
Опубліковано
10 минут назад, alexvvv сказал:

в сучасних умовах для того є сучасні засоби захисту 

засоби коштуть грошей, яких немає то точно

і ти їх використовував?

Опубліковано
26 минут назад, Профессиона́л сказал:

я тут що тільки не чую, що ворог дебіл. навіть стріляти не вміє. Може 

Опубліковано
Только что, MACCEN сказал:

Только что, MACCEN сказал:

я тут що тільки не чую, що ворог дебіл. навіть стріляти не вміє. Може воно й так, чому просять ненехвувати повітряній тривозі, раз вони дебіли, то попадають тільки по тим місцям там де немає людей, максимум якесь поле.

Опубліковано
23 хвилин тому, MACCEN сказано:

ворог різний, є дебіли, є професіонали - все так як і у нас.    

• +1 2
Опубліковано
2 годин тому, Профессиона́л сказано:

3. парашка взагалі не зацікавлена в обміні на своїх чмобіків, вагнерівців, ополченців, рядових контрактників... навіть не розпочинає перемовин. Її лише цікавлять офіцери(не всі), чеченці, медійні особи,  особи які володіють важливою інформацією(в тому числі агенти "під прикриттям") та особи-зрадники - для помсти.

ну не всі ж - "розуміють", хоча - елементарні речі...
не про парашку мова, парашка - хай собі на йух іде 

Опубліковано (змінено)
3 годин тому, Профессиона́л сказано:

ми давно воюємо з вказівкою "не прикладати зусиль для взяття полонених". 

і - ДЯКУЮ!!! мабуть - не тільки я.

"ібо - нєхуй лізти"

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано

мені видно тільки те, що коли тобі закладають в вуха перед змаганнями що твій суперник слабак, ти не свідомо розслабляєшся і робиш помилки - звичайно то тільки моя думка.

Опубліковано (змінено)
43 хвилин тому, MACCEN сказано:

мені видно тільки те, що коли тобі закладають в вуха перед змаганнями що твій суперник слабак, ти не свідомо розслабляєшся і робиш помилки - звичайно то тільки моя думка.

збс, заклали у вуха"...хз, які "змагагання"? немає - змагань...якщо не зрозумів.....

які - "змагання"?....

Опубліковано
В 31.01.2023 в 13:26, Bliksss сказал:

а моє стосувалось того, що у виробника та оф. дистрибюторів  - ціна не зросла, зросла тільки у перекупів,

або зросла - в межах росту курсу бакса.

що є ненажери, то окрема тема, але з іншої сторони, привези но 1000 штук басеусів паверів в Україну, тоді пообщаємся про ціну. Усложняю задачу, привези це хоча б за місяць. Нічо, що крупна кількість товарів, з Китаю, везется кораблем, в Румунію, там розгружаєтся і фурами потім в Україну. Ціну логістики можеш прикинути, порівнюючи з прямим заходом корабля в Одесу ? Плюс розтаможка. Оптовики, одні з тих, в яких беру, контейнер отримали на початку січня, замість того, щоб отримати в кінці листопада. В кого *волосатіша* лапа, може привезти швидше, але навряд чи дешевше. Причому й до порту в Румунії, як я поняв, кораблі ходять різними маршрутами, що впливає на ціну. Бо в одного крупного постачальника з Одеси, один товар, брав по 6 баксів, і це контейнер розпродуєтся на протязі доби, і ти не можеш взяти скільки хочеш, а скільки виділять, потім той же товар брав по 6.75, на тих же умовах, потім знов по 6. На питання , чому минулого разу було дорожче, менеджер відповів, бо везли через Дубай. Знову ж таки, раніше, скільки не заходив на алібабу, то ціни там, могли зрівнятись з одеськими, хіба якщо брати від 100 ящиків, але це ж без врахування доставки і розмитнення, ну і відповідно часу, а в Одесі можна було по тій же ціні взяти ящик і отримати його через добу. І тут мені, той же крупний одеський оптовик пропонує радіо, нової моделі, по 9 доларів, оскільки модель для мене принаймні зовсім нова, починаю гуглити, що воно таке, як виглядає і т.д і т.п. і випадково потрапляю на алібабу, там це радіо, при мінімальній партії 4.8 долара, при максимальній 4.5. От вам і теперішні ціни, ввіду логістики і всього остального

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
Щойно, MANJAK11 сказано:

Усложняю задачу, привези це хоча б за місяць.

спрощую задачу, привіз (скільки треба, квітень-березень) ще до того як відмінили мито, не з Польщі, не з Китаю...з Америки;)
2 тижні, і дешевше ніж тут. Потім - так само возив у листопаді-грудні, швидко, оплата за кілограми, нік*я не змінилось.

Щойно, MANJAK11 сказано:

Нічо, що крупна кількість товарів, з Китаю, везется кораблем, в Румунію, там розгружаєтся і фурами потім в Україну.

нічо, що це - літаком (що значно дорожче), десь в Європу, а потім - машиною по логістичним складах, а тоді машиною в Україну?

Щойно, MANJAK11 сказано:

В кого *волосатіша* лапа, може привезти швидше, але навряд чи дешевше

от і весь прикол, працювати "в білу" - (деколи)вигідніше, бо на "вирішення питань" - час і гроші витрачаються.
В результаті - дешевше ніж у "крупного постачалька в Одесі".

P.S. досить довго - "мав відношення" до фірми, яка завозила напряму від виробників - ноути, материнки, мікросхеми, сам - бував на заводах ;)

знаю - "як воно робиться" (в плані - привезти, та черги на виробництві, коли - попит зростає).

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

І тут мені, той же крупний одеський оптовик пропонує радіо, нової моделі, по 9 доларів, оскільки модель для мене принаймні зовсім нова, починаю гуглити, що воно таке, як виглядає і т.д і т.п. і випадково потрапляю на алібабу, там це радіо, при мінімальній партії 4.8 долара, при максимальній 4.5. От вам і теперішні ціни, ввіду логістики і всього остального

є люди, які возять обладнання з Китаю, колись - таки да, в Одесу, тепер - десь через Прибалтику (щось таке), ціна зросла - на курс бакса, маржа як була 30% так і залишилась. І всі конкуренти, які можуть той самий товар привезти "штучно" - сосуть х*й, бо їм на рішалово треба витратитись і т.п. в результаті - має бути маржа 50% щоб хоч щось залишилось.

P.S. А мова була, про павербанк за 1200 (до війни) і 3600, це окуєть - дронами доставка і прямо додому? Зараз - звісно що ціна впала, а чому впала? Правильно, бо навезли - овердовіга, і попит впав, а не логістика дешевшою стала ;) Не так?

• +1 2
Опубліковано (змінено)
Щойно, Nokian сказано:

Є один спосіб підняти попит 

В Росії щоб наступив блекаут.

Але це до осені чекати.

тобто - "гроші не пахнуть", будеш рашці допомагати блекаут пережити? красава....

P.S. Поясню, ця "думка - наваритись на павербанках", давно гуляє інтернетом, типу - блекаут в Україні, а ще краще в рашці...окуєнний бізнес-план.

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

Правильно, бо навезли - овердовіга, і попит впав, а не логістика дешевшою стала ;) Не так?

Саме так. Попит впав, зросла пропозиція. Все як книжка пише.

• +1 1
Опубліковано
Щойно, volks сказано:

Саме так. Попит впав, зросла пропозиція. Все як книжка пише.

НІТ. Намагались впихнути по 3600, те - що зазвичай продавали за 1200, а не вийшло - хочуть хоч щось відбити.
P.S. Деколи, можна і в мінус, аби гроші повернути - чув про таке?

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...