Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• 2 місяця потому...
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 22.02.2025 в 21:22, VojinSvitla сказав:

Такі події несуться, зайшов почитати, а тут тиша... Походу форум остаточно вмер.... Жаль

Ти сам теж більш як рік ніц тут не писав. Хто ж тоді має активність робити? Ніхто крім нас (с)

• +1 2
Опубліковано
В 23.02.2025 в 16:52, vampirich сказав:

Ти сам теж більш як рік ніц тут не писав. Хто ж тоді має активність робити? Ніхто крім нас (с)

Є таке, каюсь

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Такі події несуться, зайшов почитати, а тут тиша... Походу форум остаточно вмер.... Жаль

Я думаю, половина форумчан або виїхали, або у військах, завтра я повертаюсь у частину після відпустки, відпустку дали лише тому, що дружина руку зламала.

Змінено користувачем bormotuha
  • Cумний 1
  • +1 3
Опубліковано

Тебе шо - ше не зловили?

• -1 6
Опубліковано
On 2/22/2025 at 9:22 PM, VojinSvitla said:

це тому що про війну сформувались різні тг канали і тематичні форуми із значно більшою аудиторією 

Опубліковано (змінено)
В 24.02.2025 в 01:05, Alex S сказав:

Як хочте….Вихід на контрольний звʼязок через 2 місяці…:0011:

А через два місяця ти перестанеш ображатися на всіх, якщо хтось виявиться не згоден з твоєю думкою?

Змінено користувачем vampirich
  • Ха-ха 2
Опубліковано
On 2/24/2025 at 1:05 AM, Alex S said:

Як хочте….Вихід на контрольний звʼязок через 2 місяці…:0011:

ого ти оптиміст на 2 місяці вперед загадувати    

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
В 23.02.2025 в 21:02, Alex S сказав:

Тебе шо - ше не зловили?

Та ні, стороною обходять)))

В 23.02.2025 в 19:52, bormotuha сказав:

Я думаю, половина форумчан або виїхали, або у військах, завтра я повертаюсь у частину після відпустки, відпустку дали лише тому, що дружина руку зламала.

Та ясно що в всіх змінилося життя, та й інші пісочниці зявилися, як каже case_l.

Хай  дружина швидше поправляться

• +1 1
Опубліковано

Такі події несуться

Ну по сьогоднішній події схоже що про підтримку від США доведеться забути. З усіма наслідками.

• +1 1
Опубліковано
В 28.02.2025 в 22:37, Electronshik сказав:

від США

Від Трампа. Була надія, що це лайно хоча б домовиться з хуйлом (споріднені душі), але воно і на це не здатне.  А США боїться Китай, а не росію, і тут все сказано.

Опубліковано
В 01.03.2025 в 09:00, YVitaliy сказав:

Від Трампа. Була надія, що це лайно хоча б домовиться з хуйлом (споріднені душі), але воно і на це не здатне.  А США боїться Китай, а не росію, і тут все сказано.

Нажаль Трамп зараз і є США. Маю на увазі  американська влада. Вже зараз лунають погрози про ПОВНУ зупинку усієї допомоги, включно з обміном розвідданих.

Наскільки довго Україна зможе проіснувати без підтримки США?

А Трамп просто любить диктаторів. Він би й сам хотів бути таким же: правити вічно як хуйло. Розстрілювати людей з зенітної гармати як кім. 

• +1 1
Опубліковано
On 3/1/2025 at 9:00 AM, YVitaliy said:

все оточення трампа і його син довго обсирали Україну, тепер чиряк вскрився

Опубліковано
В 01.03.2025 в 10:32, Electronshik сказав:

Нажаль Трамп зараз і є США. Маю на увазі  американська влада. Вже зараз лунають погрози про ПОВНУ зупинку усієї допомоги, включно з обміном розвідданих.

Наскільки довго Україна зможе проіснувати без підтримки США?

А Трамп просто любить диктаторів. Він би й сам хотів бути таким же: правити вічно як хуйло. Розстрілювати людей з зенітної гармати як кім. 

Трамп дуже ризикує, бо коли світ побачить, що Україна обходиться без його зброї, то 

1-Ніхто більше ту ДОРОГУЩУ зброю не купуватиме

2-Південна Корея, Японія, Філіпіни, Саудівська Аравія,Аргентина  та й у Європі  купа країн по світу бачитимуть, що США їх кине у любий момент

В результаті Китай лише набиратиме сили.

В нас є сили протриматися і без ,,допомоги,,пів року.

А в Трампа нема часу , його всередині просто зЇдять 

Опубліковано
On 3/4/2025 at 8:24 PM, Nokian said:

Трамп дуже ризикує, бо коли світ побачить, що Україна обходиться без його зброї, то 

1-Ніхто більше ту ДОРОГУЩУ зброю не купуватиме

крім того що зброя дорога, на неї черга кілька років наперед, але прийде якийсь довбограй до влади і постачання скасує

• +1 2
Опубліковано

А Північна Корея, чи Іран пречудово обходяться без американської зброї. Ось хусити збили своїм дроном вартістю кілька тисяч доларів американського Ріпера , вартістю 30 міліонів доларів. 

Всю ефективність американської зброї , допомоги ми вже побачили ще влітку 23 року.

Зате рахунок за неї виставили , як за весь Епл

Опубліковано (змінено)
В 05.03.2025 в 19:44, Nokian сказав:

А Північна Корея, чи Іран пречудово обходяться без американської зброї. Ось хусити збили своїм дроном вартістю кілька тисяч доларів американського Ріпера , вартістю 30 міліонів доларів. 

Всю ефективність американської зброї , допомоги ми вже побачили ще влітку 23 року.

Зате рахунок за неї виставили , як за весь Епл

В них немає повномасштабної війни. Той самий Кін Чєн Хрєн просто брязкає зброєю, як гопнік з підворотні.

А скільки вони б протрималися в реальності, якби США чи Росія чи ще хтось захотіли б поставити їх на місце?

Я думаю не довго

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 2
Опубліковано

Та їх ставлять на місце десятки років.Скільки вони під санкціями.

Он на днях аятола іранський послав Трампа вчергове 

Опубліковано
On 3/9/2025 at 8:25 PM, Nokian said:

Он на днях аятола іранський послав Трампа вчергове

До речі, вельми гарно сказав. Згадав історію України.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...