Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 7/11/2024 at 8:10 AM, Nokian said:

Враховуючи, скільки Семенюк палили авто, то він до всього готовий

семенюк  - це чоловік чи жінка?

• Ха-ха 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
On 7/12/2024 at 9:12 AM, AnimaNoir said:

то він до всього готовий - та жінка)

В чоловіків прізвища відмінюються , треба писати "Семенюку" . А так не зрозуміло хто до всього готовий - чи семенюк чи @Профессиона́л

• +1 1
Опубліковано
В 12.07.2024 в 10:54, case_l сказав:

В чоловіків прізвища відмінюються , треба писати "Семенюку" . А так не зрозуміло хто до всього готовий - чи семенюк чи @Профессиона́л

Да пофігу, одне ясно що справедливості не буде.

Цікаво б порівняти який штат працівників до війни в обласній раді і після за пару років, я думаю в рази зріс, так як там бронь мають всі напевно.

Опубліковано
В 12.07.2024 в 10:54, case_l сказав:

Ну якщо хоча б чучуть уважніше читати про що мова йде, то все зрозуміло, а саме: 

В 10.07.2024 в 21:20, Профессиона́л сказав:

Коли прийшов додому, мені Семенюк(голова Підгайців)  сказав - "хулі ти в мене просиш безплатний проїзд в транспорті..  Я тебе туди не посилав!". Х.з. як я тоді стримався... Місяцями продувував план, як його заїбашити, і щоб ніхєра не спалитись...

Опубліковано

На рахунок справедливості, то найбільш мене кумарить, що місцеві олігархи ,що мають значний ресурс, цілу війну будують  багатоповерхівки, замість будувати заводи та лінії оборони..

Може їм просто ніхто не сказав,що це недоречно підчас війни.

Опубліковано
В 12.07.2024 в 11:39, MACCEN сказав:

Цікаво б порівняти який штат працівників до війни в обласній раді і після за пару років, я думаю в рази зріс, так як там бронь мають всі напевно.

Я думаю, напевно...

Опубліковано
В 12.07.2024 в 11:39, MACCEN сказав:

якщо комусь і дали, то далеко не всім. знайомий мусив звільнится звідти, бо його в списки подали у військомат.

Опубліковано

Та з такою бронню... Вже люди починають плюватись і позирати на вихід із заводу. На днях люб'язно запросили в бусик незламності цілу партію заброньованих. Покатались, ледве випустили після кіпішу.

Опубліковано (змінено)
В 12.07.2024 в 14:24, Fahrenheit сказав:

Та з такою бронню... Вже люди починають плюватись і позирати на вихід із заводу. На днях люб'язно запросили в бусик незламності цілу партію заброньованих. Покатались, ледве випустили після кіпішу.

Кіпіш тільки в тих хто за час війни не поновив дані, і такі да дивна бронь на вчитеів філософії, чи ще якогось інтерна історика :)

Мені якщо чесно ті всі типу броні то дивна штука, с хуя лі обл рада це критична інфраструктура, що там жінки не можуть працювати, чи ті хто вже стримався з ЗСУ, а податкова поліція, та мляха маса ще з чого можна набрати не одну бригаду.

Ще й ті всі відстрочки по типу я служу в церкві не можу воювати, хочу отримати бронь, і картоплю не піду чистити чи окопи рити, бо ви оформите мене в мін оборони, а мені неможна пастор заборонив :)

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано
On 7/12/2024 at 2:40 PM, MACCEN said:

Ще й ті всі відстрочки по типу я служу в церкві не можу воювати, хочу отримати бронь, і картоплю не піду чистити чи окопи рити, бо ви оформите мене в мін оборони, а мені неможна пастор заборонив :)

«Я ВСЕ ЖИТТЯ БУВ ВІРУЮЧОЮ ЛЮДИНОЮ»: ЗА УХИЛЕННЯ ВІД МОБІЛІЗАЦІЇ СУДЯТЬ «СВІДКА ЄГОВИ» З ВОЛИНІ

WWW.VOLYNNEWS.COM

За ухилення від мобілізації судили «Свідка Єгови». Місцевий суд вирішив посадити волинянина за ґрати на три роки. За словами чоловіка, він відмовився брати повістку через релігійні...

Опубліковано
В 12.07.2024 в 16:08, case_l сказав:

Священнослужитель «Свідків Єгови» визнаний винним у ухиленні від мобілізації
https://slovoproslovo.info/svyaschennosluzhytel-svidkiv-ehovy-vyznanyy-vynnym-u-uhylenni-vid-mobilizatsi

Для них же зробили військову спеціальність-капелан.

Опубліковано
В 12.07.2024 в 21:46, romanc сказав:

Для них же зробили військову спеціальність-капелан.

Цікаво було б перевірити всіх чи є в когось дозвіл на зброю, о це був би цирк якщо б виявилось що у віруючого віри де її не можна мати вона є.

Опубліковано
В 14.07.2024 в 10:45, MACCEN сказав:

Цікаво було б перевірити всіх чи є в когось дозвіл на зброю, о це був би цирк якщо б виявилось що у віруючого віри де її не можна мати вона є.

Скажуть-то спортивна.

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 14.07.2024 в 20:02, MACCEN сказав:

Цікаво що далі, після двох місяців покаятись і здатись в ТЦК :)

Як з СЗЧ, направлення в частину)

• +1 1
Опубліковано

️ На Одещині прикордонник застрелив військового-дезертира, який напав на нього - спікер ДПСУ

Учора ввечері за 15 км від кордону з Молдовою прикордонники зупинили автомобіль, в якому знаходилися 4 військові дезертири .

2 особи почали тікати в різні боки. Один із них у ході пошуків напав на військовослужбовця . Прикордонник його застрелив .

• Cумний 1
Опубліковано

Оце читаючи скільки людей зараз топиться( просто на відпочинку), розбивається п'яними, ну і на кордоні гине втікаючи.

Неправильно це все якось.

Опубліковано
В 15.07.2024 в 14:20, Nokian сказав:

Оце читаючи скільки людей зараз топиться( просто на відпочинку), розбивається п'яними, ну і на кордоні гине втікаючи.

Неправильно це все якось.

треба щоб вмирали там де я скажу

Опубліковано
В 15.07.2024 в 14:52, Yurez сказав:

треба щоб вмирали там де я скажу

Йшли на фарш прям в ТЦК.  @MACCEN  збрехати не дасть. Всі на мясо йдуть. Прям  в банки закатують. Все на поток поставлено.

Опубліковано
В 15.07.2024 в 14:58, Dima4s сказав:

Йшли на фарш прям в ТЦК.  @MACCEN  збрехати не дасть. Всі на мясо йдуть. Прям  в банки закатують. Все на поток поставлено.

Я хз хто там куда і як, кожному своє, та й доля теж в кожного своя, можна вмерти будь де і будь коли як то кажуть.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...