Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Та зараз тцк мало не найбажаніше і омріяне місце роботи ! Мало того, що ти вже вважаєшся мобілізованим в/с але на війну як таку не попадеш. Так ще й є непогані шанси підзаробити. Ну а хтось ще й задовільнить свої хворобливі амбіції та прагнення відчути владу, певну всесильність і "вєршителя судєб". Лише у мене з роботи за останніх півроку вже 3 людини пішло в тцк "служити" ! 

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 03.05.2024 в 16:11, SergLutsk сказав:

Та зараз тцк мало не найбажаніше і омріяне місце роботи ! Мало того, що ти вже вважаєшся мобілізованим в/с але на війну як таку не попадеш. Так ще й є непогані шанси підзаробити. Ну а хтось ще й задовільнить свої хворобливі амбіції та прагнення відчути владу, певну всесильність і "вєршителя судєб". Лише у мене з роботи за останніх півроку вже 3 людини пішло в тцк "служити" ! 

попадеш ще й як, так що не треба думати що хтось в шоколаді

Опубліковано
В 03.05.2024 в 16:39, MACCEN сказав:

попадеш ще й як, так що не треба думати що хтось в шоколаді

Ну наскільки я зрозумів, то вони не попадають. Ну наприклад якщо в тій же фін. службі але як в/с

Опубліковано
В 03.05.2024 в 16:11, SergLutsk сказав:

Нормальні зв'язки у колег)) або каси вистачило

наскільки чув, то це задоволення не з дешевих

Опубліковано
В 03.05.2024 в 17:15, INVICTUS сказав:

Нормальні зв'язки у колег)) або каси вистачило

наскільки чув, то це задоволення не з дешевих

не все так там прикольно, уяви в тебе робота кожен день ходити на похорони, як тобі тєма?

чи роздавати повістки де тобі кажуть якщо не назбираєш поїдеш сам.

Опубліковано
В 03.05.2024 в 17:27, MACCEN сказав:

не все так там прикольно, уяви в тебе робота кожен день ходити на похорони, як тобі тєма?

чи роздавати повістки де тобі кажуть якщо не назбираєш поїдеш сам.

ті "вєршитєлі" цим надто не паряться

Опубліковано
В 03.05.2024 в 17:32, INVICTUS сказав:

ті "вєршитєлі" цим надто не паряться

віднесись по філософськи, якби не було там хлопців то де б були ми всі, та наші близькі хто не виїхав? Хто думає що нічого б не змінилилось, як мінімум змінилось би все, немає роботи, поки деребанить ворог заводи і так далі, а нащо їм ми? Наженуть своїх і будуть собі жити, ми хіба як третій сорт розгрібати завали та бути рабами.

біда в тому, що тим хто при владі насрати на людей, інвалід вивели поза штат, дали 500 грн і йди нахер, ще й доказуй що поранення отримав саме при виконанні завдань які спрамовані на захист країни, а якщо прилетіло в казарму за пару км від нуля то це вже не рахується битова як то кажуть травма, виплат хер там.

Опубліковано
On 5/3/2024 at 6:49 PM, MACCEN said:

а якщо прилетіло в казарму за пару км від нуля то це вже не рахується битова як то кажуть травма, виплат хер там.

виплати - це популізм зеленої влади, краще би гроші на зброю витрачались

Опубліковано
В 03.05.2024 в 21:04, case_l сказав:

виплати - це популізм зеленої влади, краще би гроші на зброю витрачались

типу не платити гроші взагалі?

Опубліковано
В 04.05.2024 в 09:40, case_l сказав:

так

А як буде солдат з інвалідністю жити далі якщо не платити нічого, а сім'ї військових за що будуть жити, а тепловізори та амуніцію яку держава не дає за що купувати?

• +1 1
Опубліковано
В 03.05.2024 в 15:58, INVICTUS сказав:

Хоча, луцькі - ще відносно адекватні 

Ну... як тобі сказати? По всеукраїнськіх мірках, особливо, якщо порівнювати з Одесою чи Хустом, то так, ще адекватні. Але, впринципі, ніфіга вони не адекватні.

Опубліковано

Якщо не чинити опір теж будуть пресувати? Смисл вже чинити опір.

Бентежить тільки одне а кому передати пароль від роутера і так далі якщо ось так бац а зацарапали.

Опубліковано
On 5/3/2024 at 9:41 PM, MACCEN said:

типу не платити гроші взагалі?

On 5/4/2024 at 9:40 AM, case_l said:

так

Ну це навіть не знаю що сказати! @case_l, ви що, думаєте що на одному патріотизмі виграєте війну?! Так патріотизм вже давно закінчився! Чи я вас не так зрозумів?

Ви взагалі знаєте скільки платять ворожим воякам? 

Опубліковано (змінено)
В 04.05.2024 в 13:57, Electronshik сказав:

Ну це навіть не знаю що сказати! @case_l, ви що, думаєте що на одному патріотизмі виграєте війну?! Так патріотизм вже давно закінчився! Чи я вас не так зрозумів?

Ви взагалі знаєте скільки платять ворожим воякам? 

Я до останнього не вірив. Списував на типу , - хтось комусь сказав. Потім компетентні люди сказали що правда. І за саме підписання першого контракту відразу три зарплати. Не оклади( як в нас чисте наібалово) , а повні зарплати. Називаються ,, падйомниє,,

Змінено користувачем Alex S
  • Дякую! 2
  • +1 1
Опубліковано
В 03.05.2024 в 18:49, MACCEN сказав:

віднесись по філософськи, якби не було там хлопців то де б були ми всі, та наші близькі хто не виїхав? Хто думає що нічого б не змінилилось, як мінімум змінилось би все, немає роботи, поки деребанить ворог заводи і так далі, а нащо їм ми? Наженуть своїх і будуть собі жити, ми хіба як третій сорт розгрібати завали та бути рабами.

Хлопцям величезна дяка та шана!

Але мова була про те, що тцкшники і деяке командування веде себе нічим не краще кацапів.

Опубліковано
В 04.05.2024 в 12:24, xPON сказав:

Ну... як тобі сказати? По всеукраїнськіх мірках, особливо, якщо порівнювати з Одесою чи Хустом, то так, ще адекватні. Але, впринципі, ніфіга вони не адекватні.

Так, саме у порівнянні з іншими.

Опубліковано
В 04.05.2024 в 16:00, Alex S сказав:

Я до останнього не вірив. Списував на типу , - хтось комусь сказав. Потім компетентні люди сказали що правда. І за саме підписання першого контракту відразу три зарплати. Не оклади( як в нас чисте наібалово) , а повні зарплати. Називаються ,, падйомниє,,

А ще кордон не закритий і не бусифікують....

Опубліковано
В 04.05.2024 в 17:02, INVICTUS сказав:

А ще кордон не закритий і не бусифікують....

По Бішкеку, Тифлісу, , Астані, Туреччині ,точно видно що більша половина кацапів , якщо не 80 відс, повернулася на болота -додому. Ті що дременули в 22му.

• +1 3
Опубліковано
В 04.05.2024 в 12:24, xPON сказав:

По всеукраїнськіх мірках, особливо, якщо порівнювати з Одесою чи Хустом, то так, ще адекватні. Але, впринципі, ніфіга вони не адекватні.

Хтось чув таку байку, що одеських тцкашників прислали до нас, а наших - туди, щоб не шкодували місцевих?

Опубліковано
В 04.05.2024 в 19:11, Yurez сказав:

Хтось чув таку байку, що одеських тцкашників прислали до нас, а наших - туди, щоб не шкодували місцевих?

Не байка це, але по факту цікаво вручають що б явитись в Одеський тцк чи тут по Волині?

І нащо це сафарі зараз якщо 18 вже прийдеться самому поновлювати дані, а там і ВЛКа проходити.

Виходить якщо багатий навій на війну не заберуть бо бізнес може бути критичним для економіки, мда і тут імунітет не для Петра з села, а Петра власника заводу.

• +1 1
Опубліковано
В 04.05.2024 в 19:11, Yurez сказав:

Я чув. Ну і впринципі, не знаю, чи це одеські, але в Володимирі і Ковелі нещодавно були рейди, і там тцк-ники розмовляли по-українські, як Азаров.

• +1 1
Опубліковано
В 04.05.2024 в 19:40, MACCEN сказав:

Не байка це, але по факту цікаво вручають що б явитись в Одеський тцк чи тут по Волині?

Їх на той час прикріпляють до місцевого тцк.

• +1 1
Опубліковано
В 04.05.2024 в 16:00, Alex S сказав:

А там ще в більшості регіонів є ще додаткові виплати від місцевої влади, відразу дають ще 200-500к рублів. Ну і забезпечують спорядженням, але в нас все розказують про босих і голих чмобіків, ваньок-встаньок.

• +1 2
Опубліковано
В 04.05.2024 в 19:46, xPON сказав:

Ну і забезпечують спорядженням, але в нас все розказують про босих і голих чмобіків, ваньок-встаньок.

Хто розказує і де?

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...