Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 11.04.2024 в 17:57, Alex S сказав:

І ну бля.., хто це постить, хто стартує , вмикає пісатєля , фантазує і де пише про ракєти в5 ранку над містом? 

ну так пролітали на Луцьком

позаминулої ночі вже втретє за місяць часу

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 11.04.2024 в 21:10, Alex S сказав:

Погано зараз в Харкові, Сумах, Миколаєві, Дніпрі, К.Розі . Що ти можеш зробити ?? Конкретно ти, твій додаток в телефоні? Ліняти … прийдеться… Я не зрозумів . Коли і куди? Якщо я вірно зрозумів ліняти.

Якщо тривога я розумію що якщо пропало світло та вода, то десь можуть бути влучання. Отже треба вмикати радіо. Виглядати з вікна чи народ не виходить на вулицю чи десь не ліняє, чи ще є якийсь не штатний двіж. Тоді приймаю рішення будити всіх інших і збирати манатки принаймні вийти на вулицю, чи сидіти на чемоданах і чекати яка буде далі обстановка. 

Зізвонитись зі всіма яка обстановка в них, ну далі координуватись, може йти до когось на хату перкантуватись, або ще якісь або.

Опубліковано (змінено)
В 11.04.2024 в 21:10, Alex S сказав:

Погано зараз в Харкові, Сумах, Миколаєві, Дніпрі, К.Розі . Що ти можеш зробити ?? Конкретно ти, твій додаток в телефоні? Ліняти … прийдеться… Я не зрозумів . Коли і куди? Якщо я вірно зрозумів ліняти.

В Харкові якраз вже пишуть в інеті будуть евакуйовувати приграничні села, але там цікава ситуація. Синєгубов просить більше ППО ясно його і так дефіцит, може ворог хочу щоб його відтягнули туди, а в іншому місці буде як то кажуть дирка і будуть вже лізти з того боку де послабилась оборона.

Риторика проста місто мільйонник треба захищати і т.д.

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано
В 12.04.2024 в 10:49, MACCEN сказав:

Якщо тривога я розумію що якщо пропало світло та вода, то десь можуть бути влучання. Отже треба вмикати радіо. Виглядати з вікна чи народ не виходить на вулицю чи десь не ліняє, чи ще є якийсь не штатний двіж. Тоді приймаю рішення будити всіх інших і збирати манатки принаймні вийти на вулицю, чи сидіти на чемоданах і чекати яка буде далі обстановка. 

Зізвонитись зі всіма яка обстановка в них, ну далі координуватись, може йти до когось на хату перкантуватись, або ще якісь або.

Почни з того, що перестань читати лайно-ресурси, які просувають кацарилі іпсохи, пропаганду, всепропальщину. І тим більше, не транслюй це все лайно сюди

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
В 12.04.2024 в 12:08, volks сказав:

Почни з того, що перестань читати лайно-ресурси, які просувають кацарилі іпсохи, пропаганду, всепропальщину. І тим більше, не транслюй це все лайно сюди

Телемарафон онлі:0016:

• Ха-ха 3
Опубліковано
On 4/12/2024 at 12:08 PM, volks said:

WWW.PRAVDA.COM.UA

“Наше виживання – це виключно наш інтерес. Нам його ніхто не винен”.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 12.04.2024 в 12:08, volks сказав:

Не може бути коллапсу як тоді, ні зв'язку нічого? І краще сидіти і нічого не моніорити та не знати?

Що я транслюю те що в Харкові обстріли постійні, і хочуть евакуювати села приграничні і те що їхній мер просить більше ППО?

Чи то все іпсо?

Якщо я відкрив таємницю що в нас не вистачає ППО, та снарядів, тоді нехай вже саджають журналістів марафону бо вони транслюють з твоїх слів наративи ворога :)

Добре що ти спокійний впевнений що не прилетить, і все буде ок. А коли є за кого відповідати то хочеться хоть трохи підстрахуватись на скільки це реально взагалі.

Райдужного нічого немає, хто в рожевих окулярах, то це його проблема. Вже щупають думки чи то може взяти призов з 20 років, думаю це справа часу що буде призив і з 20 - ну да-да, це все іпсо.

В Харкові зараз конкретні перебої зі світлом, і хз коли це все налагодять.

Змінено користувачем MACCEN
  • +1 1
Опубліковано
В 12.04.2024 в 16:20, MACCEN сказав:

Не може бути коллапсу як тоді, ні зв'язку нічого? І краще сидіти і нічого не моніорити та не знати?

Що я транслюю те що в Харкові обстріли постійні, і хочуть евакуювати села приграничні і те що їхній мер просить більше ППО?

Чи то все іпсо?

Якщо я відкрив таємницю що в нас не вистачає ППО, та снарядів, тоді нехай вже саджають журналістів марафону бо вони транслюють з твоїх слів наративи ворога :)

Добре що ти спокійний впевнений що не прилетить, і все буде ок. А коли є за кого відповідати то хочеться хоть трохи підстрахуватись на скільки це реально взагалі.

Райдужного нічого немає, хто в рожевих окулярах, то це його проблема. Вже щупають думки чи то може взяти призов з 20 років, думаю це справа часу що буде призив і з 20 - ну да-да, це все іпсо.

Йдеш то ТЦК?

Опубліковано (змінено)
В 12.04.2024 в 09:16, INVICTUS сказав:

ну так пролітали на Луцьком

позаминулої ночі вже втретє за місяць часу

Хто пролітав? Навіщо? Точно над містом?? Це нагадує теракт 11 вересня… як американський журнашлюх онлайн розказував про палаючі вежі близнюки. Рот не закривався на фоні випадаючих людей з вікон ,а потім він закричав - ОМГ!! Ось ще один літак , він летить сюди !! Зараз він також вріжеться в споруду!! …. Через хв 10 піздєжа каже…, мені щойно сказали що це літак що вже сів безпечно в Лагвардії…. Звучало так, що він дуже хотів сказати — НАПРЕВЕЛИКИЙ ЖАЛЬ ВІН НЕ ВІПАВСЯ В ВЕЖУ…. Хто плете ті хармани про транзитні ракети над трьохсоттисячними містами? З якою ціллю? Весь сенс керованих ракет в тому , щоб огибати складки рельєфу , йти до цілі як можна нище і як можна по не населеним територіям. Щоб максимально уникнути візуального ,звукового , та локаційного контакту. Якщо вона вже над обл центром і щей почала відстріл хибних теплових цілей- це вже шот файнал. Це пару км до цілі. Можна вже нікуди не вдіватися, не встигнеш. 

Спойлер

Змінено користувачем Alex S
  • +1 2
Опубліковано

Чи то все іпсо?

Іпсо - це та хуйня, яку ти вчора писав про пограбування в підвалах в Харкові. І ще дуже багато хуйні, яку ти сюди пишеш.

Що я транслюю те що в Харкові обстріли постійн

Ці обстріли постійні вже більше 2-ох років

те що їхній мер просить більше ППО?

Синегубов не мер. І про ппо говорять також більше двох років

Добре що ти спокійний впевнений що не прилетить, і все буде ок.

Від того , що ти неспокійний, твій будинок щось врятує від прильоту?

Вже щупають думки чи то може взяти призов з 20 років, думаю це справа часу що буде призив і з 20

І що? Вас послухати, то взагалі нікого не треба призивати. Хай добровольці самі розйобуються як в 2014

Та заплати вже ті декілька тисяч і з'їбись вже з тієї України і не повертайся

• +1 2
Опубліковано
В 12.04.2024 в 17:09, volks сказав:

Іпсо - це та хуйня, яку ти вчора писав про пограбування в підвалах в Харкові. І ще дуже багато хуйні, яку ти сюди пишеш.

Ці обстріли постійні вже більше 2-ох років

Синегубов не мер. І про ппо говорять також більше двох років

Від того , що ти неспокійний, твій будинок щось врятує від прильоту?

І що? Вас послухати, то взагалі нікого не треба призивати. Хай добровольці самі розйобуються як в 2014

Та заплати вже ті декілька тисяч і з'їбись вже з тієї України і не повертайся

Дякую за роз'яснення один ти не пишеш хуйні, та все знаєш.

Ти вже навіть в цінах орієнтуєшся щоб звалити, для себе взнавав чи для когось? :)

• Ха-ха 2
  • -1 1
Опубліковано
В 12.04.2024 в 17:16, MACCEN сказав:

Дякую за роз'яснення один ти не пишеш хуйні, та все знаєш.

Я не пишу того, що не знаю. А ви начитаєтесь якоїсь хуйні кацапської на помийках і починаєте її розповсюджувати. А люди ж можуть вам повірити.

В 12.04.2024 в 17:16, MACCEN сказав:

Ти вже навіть в цінах орієнтуєшся щоб звалити

Так. Користуйся. Для тебе старався

Опубліковано
В 12.04.2024 в 17:19, MACCEN сказав:

я там був в квітні, треба ще раз піти?

Плохо просився. Почни з підрозділу, де б хотів служити

Опубліковано
В 12.04.2024 в 16:52, Alex S сказав:

Хто пролітав? Навіщо? Точно над містом?? Це нагадує теракт 11 вересня… як американський журнашлюх онлайн розказував про палаючі вежі близнюки. Рот не закривався на фоні випадаючих людей з вікон ,а потім він закричав - ОМГ!! Ось ще один літак , він летить сюди !! Зараз він також вріжеться в споруду!! …. Через хв 10 піздєжа каже…, мені щойно сказали що це літак що вже сів безпечно в Лагвардії…. Звучало так, що він дуже хотів сказати — НАПРЕВЕЛИКИЙ ЖАЛЬ ВІН НЕ ВІПАВСЯ В ВЕЖУ…. Хто плете ті хармани про транзитні ракети над трьохсоттисячними містами? З якою ціллю? Весь сенс керованих ракет в тому , щоб огибати складки рельєфу , йти до цілі як можна нище і як можна по не населеним територіям. Щоб максимально уникнути візуального ,звукового , та локаційного контакту. Якщо вона вже над обл центром і щей почала відстріл хибних теплових цілей- це вже шот файнал. Це пару км до цілі. Можна вже нікуди не вдіватися, не встигнеш. 

Показати контент

так ніхто нічого не плете і не вигадує

в січні взагалі в районі Модерна навіть бачили, як та єлда летіла

останні рази я(і не лише я) чув

теплові не відстрілювала, про це мови не було.... не буду доводити, що я прям якийсь спєц по звуку реактивних двигунів, але ну це точно не літаки були

Опубліковано
On 4/12/2024 at 11:19 PM, INVICTUS said:

так ніхто нічого не плете і не вигадує

в січні взагалі в районі Модерна навіть бачили, як та єлда летіла

останні рази я(і не лише я) чув

теплові не відстрілювала, про це мови не було.... не буду доводити, що я прям якийсь спєц по звуку реактивних двигунів, але ну це точно не літаки були

так от проліт над житловими будинками, від ракети чути характерний свист

• +1 1
Опубліковано
В 12.04.2024 в 19:20, Electronshik сказав:

..у ТЦК :D

І що, відмовили? Там ціла рота охорони при ТЦК. А повістки розносити я б не хотів.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...