Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 4/10/2024 at 3:21 PM, romanc said:

Це була не аналогія, а приклад, що  не завжди перемагає Голіаф

сша вже давно не голіаф, їх нещасні хусити на одному місці крутять 

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
On 4/10/2024 at 2:27 PM, case_l said:

у нато немає ні ядерної зброї ні армії - в цьому і проблема

Взагалі то є  у 3-х країн учасниць блоку: США, Великобританія, Франція. Але не генсек НАТО прийматиме рішення про її застосування.

On 4/10/2024 at 2:23 PM, case_l said:

Так, а що ми бачимо у 5 статті? Якщо жахнути по Варшаві ядеркою що буде? Там щось все мутно написано як у будапештському меморандумі. 

Ніхто у світі не знає ЩО БУДЕ, якщо проти блоку нато застосують ядерну зброю. Так само як і проти будь-якої країни. Бо варіантів розвитку подій не так багато, але більшість з них веде до глобальної ядерної війни.

АЛЕ! Якщо нато нічим не відповість то це стане кінцем цього блоку і ЄС. І це там повністю розуміють. Як розуміють і у рашистів.

On 4/10/2024 at 2:29 PM, case_l said:

ракетами нічого не вдіяти, дорогувато, всі успіхи кацапів від масового застосування кабів

ракетами можна буде знищувати ворожу інфраструктуру, енергетику. Дрони показали свою ефективність, але вона має свою межу.  

Опубліковано (змінено)
On 4/10/2024 at 3:29 PM, Electronshik said:

Ніхто у світі не знає ЩО БУДЕ, якщо проти блоку нато застосують ядерну зброю. Так само як і проти будь-якої країни. Бо варіантів розвитку подій не так багато, але більшість з них веде до глобальної ядерної війни.

АЛЕ! Якщо нато нічим не відповість то це стане кінцем цього блоку і ЄС. І це там повністю розуміють. Як розуміють і у рашистів.

над країнами нато вже літають кацапські ракети, падають там, але якось нато самоусунулось. А могли би збивати ще на підльоті до кордонів нато. NATO - Not Action Talk Only

Змінено користувачем case_l
  • +1 2
Опубліковано
On 4/10/2024 at 3:36 PM, case_l said:

над країнами нато вже літають кацапські ракети, падають там, але якось нато самоусунулось. А могли би збивати ще на підльоті до кордонів нато. NATO - Not Action Talk Only

Скажемо так, погано коли у політиків немає яєць..

Туреччина у свій час показала рашистам на їх місце, збивши їх літак

• +1 1
Опубліковано

Розповзання ядерної зброї світом несе загрозу лише тому йрбанлму клубу 5 країн,що сидять в раді безпеки ООН та кладуть на весь світ.

Бо вони просто втратять монополію та вплив на весь світ.

Саме вони і нав'язують всій решті,що ядерна зброя така небезпечна і ТД.

Бо хочуть і надалі залишатися обраними на цій планеті.

І ще думати на 10 років вперед треба ЗАВЖДИ, і під час війни особливо видно в якому напрямку.

• Збентежений 1
Опубліковано

Ми типу відмовились від ядерної зброї бо її було дорого обслуговувати. Щось в це мало віриться особливо по відношенню то тактичної ядерної зброї.

Опубліковано
В 10.04.2024 в 15:49, Electronshik сказав:

Скажемо так, погано коли у політиків немає яєць..

Туреччина у свій час показала рашистам на їх місце, збивши їх літак

Туреччина теж має свої імперські плани, османи це ж вони якби.

А збитий літак це тільки на руку раші, чуть що не вони перші збили літак, тому тут політика в кожного своя.

Сильний завжди диктує умови слабшому. Так було завжди так і буде, така природа. У вовків навіть є тактика вони якщо йде якийсь бій чи ще якась заворуха то вперед пускають кволих та слабших.

Війни це рушій технологій, тому вони скажем так не минучі по факту, як економічні, фізичні і т.д.

І будь яка заворушка комусь вигідна. Як і зараз війна але хтось став мільйонером, в когось збулась мрія виїхав за кордон на ПМЖ. А хтось загинув, і загине тут.

Парадокс в тому що всі герої забудуться, що було в будь які війни та ситуації.

Я починаю вірити в вислів, 

Если ты выстрелишь в прошлое из пистолета, будущее выстрелит в тебя из пушки.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 10.04.2024 в 16:06, case_l сказав:

Ми типу відмовились від ядерної зброї бо її було дорого обслуговувати. Щось в це мало віриться особливо по відношенню то тактичної ядерної зброї.

Треба мати мислення глобальне в будь чому, чомусь навіть ми не розвивали мирний атом, що надає реально круті переваги дешевої екологічно чистої та потужної енергії.

Також наша залізна дорога за 30 років не змогла побудувати швидкісну трасу між обласними центрами, бо була стратегія накрасти та розвалити все. За це цим всім зрадникам платили бабло з обох сторін. 

Змінено користувачем MACCEN
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
On 4/10/2024 at 4:16 PM, MACCEN said:

Треба мати мислення глобальне в будь чому, чомусь навіть ми не розвивали мирний атом

та ніби на рівненський і хмельницькій запустили по енергоблоку у 2004 році

Опубліковано
В 10.04.2024 в 13:43, Electronshik сказав:

Я вже не кажу про те, як зараз Харків, перетворюють на Алеппо, випускаючи по місту вже бомби з авіації.

З першого дня Великої війни

Опубліковано
В 10.04.2024 в 19:18, romanc сказав:

Ото ціх42дпутати оставити і все

Ще правда вони не безнадійні, могли б ще затвердити закон що вони можуть віддалено працювати і бажано не з України тут не безпечно бла-бла-бла. І опа всі 450 вже десь в Альпах швейцарських :)

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 10.04.2024 в 16:02, Nokian сказав:

Розповзання ядерної зброї світом несе загрозу лише тому йрбанлму клубу 5 країн,що сидять в раді безпеки ООН та кладуть на весь світ.

Бо вони просто втратять монополію та вплив на весь світ.

Саме вони і нав'язують всій решті,що ядерна зброя така небезпечна і ТД.

Бо хочуть і надалі залишатися обраними на цій планеті.

І ще думати на 10 років вперед треба ЗАВЖДИ, і під час війни особливо видно в якому напрямку.

ти що куриш на ніч?

то ти за те щоб кім чен ин, та добрі таліби та ще якісь радикали хз яких течій мали свою ядерну кнопку? тоді давай вже почнемо щоб посто всім роздали зброю без дозволів, папірців та справок з дуркі, а чому ж так? Всі мають на це право, і чому хтось в білому халаті вирішив що хтось дурачок, а може дурачок той, хто це рішив? :)

Я б уявив якби в Луцьку зараз тупо роздали всім калаші, то нам і ворога не треба, зараз би канонада з вистрілів не закінчувалась ні не хвилину, як вибухи пітард в новорічну ніч :)

думати то можна на перед 10 років, тільки питання чи слідувати тому. В тебе на скільки мені відомо був онлайн магазин один з перших, ше не було розеток і так далі, але ж хто про нього зараз знає, і чи живий він, і чому в тебе не пів поверха в оренді того ж юванта, чи в порті, де б ти тіснив трохи Алло чи інші компанії, чи не так сталось як гадалось?

Змінено користувачем MACCEN
  • +1 2
Опубліковано
On 4/10/2024 at 11:40 PM, MACCEN said:

Я б уявив якби в Луцьку зараз тупо роздали всім калаші, то нам і ворога не треба, зараз би канонада з вистрілів не закінчувалась ні не хвилину, як вибухи пітард в новорічну ніч :)

в тебе збочене уявлення про зброю, в кожного вдома є ніж, але поножовщини немає

• +1 1
Опубліковано
В 11.04.2024 в 05:16, case_l сказав:

в тебе збочене уявлення про зброю, в кожного вдома є ніж, але поножовщини немає

Так чому не дають пістолета чи автомата купити? Як в сільпо зайшов і затарився?

Опубліковано

Курити я покинув у 7 класі,коли всі лише починали.).

Зброю,без ніяких дозволів, мають ті,хто ДУЖЕ хоче.

Що люди,що країни.

Що ядерну,що не ядерну 

Навіть Лукашенко 

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
On 4/11/2024 at 9:12 AM, MACCEN said:

Так чому не дають пістолета чи автомата купити? Як в сільпо зайшов і затарився?

Не дають, бо це пережиток совка. Але рушницю нарізну можеш купити без проблем. Тобі когось вбити кортить і ти не можеш?

Опубліковано

Є одна приказка ,, Дірка в паркані- запрошення для злодія,,.

Так само ,,Відсутність зброї- запрошення до нападу,,.

А яка зброя найстрашніша? І найбільш відлякуватиме?

Опубліковано
On 4/11/2024 at 9:47 AM, Nokian said:

Є одна приказка ,, Дірка в паркані- запрошення для злодія,,.

Так само ,,Відсутність зброї- запрошення до нападу,,.

А яка зброя найстрашніша? І найбільш відлякуватиме?

ти маєш зброю для захисту магазину від грабіжників?

Опубліковано
On 4/11/2024 at 9:17 AM, Nokian said:

Зброю,без ніяких дозволів, мають ті,хто ДУЖЕ хоче.

Що люди,що країни.

Що ядерну,що не ядерну 

Навіть Лукашенко 

Лукашенко тут у ролі вартового, чи точніше сказати такого собі діда сторожа, якого поставили охороняти склад з товаром.

Ніхто йому дозволу на використання яз не дасть. 

І виробництво яз на наше спільне щастя це не піцу пекти у духовці. Технології дуже специфічні та дуже складні. Той же Іран вже не один десяток років йде до своєї боєголовки. І не без допомоги.

Так що ми можемо дуже хотіти, але можливості..

Опубліковано
В 11.04.2024 в 09:34, case_l сказав:

Не дають, бо це пережиток совка. Але рушницю нарізну можеш купити без проблем. Тобі когось вбити кортить і ти не можеш?

Хочу мати зброю, бо коли буде піздорєз, будуть шастати банди та марадери які захочуть поживитись хоть чимось.

Мені не треба рушниця мені треба пістолет :)

Бо якщо будуть дертись в квартиру щоб було з чим зустрічати.

• +1 1
Опубліковано
On 4/11/2024 at 11:00 AM, MACCEN said:

Хочу мати зброю, бо коли буде піздорєз, будуть шастати банди та марадери які захочуть поживитись хоть чимось.

Мені не треба рушниця мені треба пістолет :)

Бо якщо будуть дертись в квартиру щоб було з чим зустрічати.

це з дробовиком можна зустріти, мабуть тобі пістолет для понтів, а не захисту треба 

Опубліковано
В 11.04.2024 в 11:14, case_l сказав:

це з дробовиком можна зустріти, мабуть тобі пістолет для понтів, а не захисту треба 

А ти з дробовиком в укриття теж зможеш піти? Чи дружні дати так провсяк випадок? Я ж не кажу про більш менш спокійний час, в Харкові в перші дні війни був просто беспрєдєл.

З дитинства привчили що зброя в кармані для того щоб валити на ураження, тато казав якщо носиш ножа в хочеш примінити то вали одразу в око або шию, щоб зразу був жмур. Тому що в іншому варіанті ножа запхають у дупу. Тому я не носив ножа бо не був готовий когось завалити, а зараз такий час то морально треба бути готовим якщо це буде тільки крайня необхідність щоб вижила сім'я.

• Збентежений 1
Опубліковано

Тим часом, пишуть, що ухвалили таки закон. Таку дрібницю, як демобілізація - вирішили не включати:ok:

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...