Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 08.03.2024 в 13:51, Nokian сказав:

Хуло збирається зробити привід,аби кинути всі штурмові літаки та ракети на Україну після цього

По-перше, а що, до цього вони себе у чомусь стримували ? Що значить "кинути всі штурмові літаки" ? Куда ? За лінію фронту ? Так це для багатьох з них буде дорога в один кінець, а значить вони цього не зроблять, жаба задавить. Як і гордість що "іх падбілі хахлииии". А кидати каби з відстані - так вони це і так роблять щодня настільки наскільки їм дозволяють наблизитись, і діло тут не в тому, всі чи не всі. Скільки там є можливості, як ресурс дозволяє (людський, технічний) - стільки й пускають.

А попередні масовані ракетні удари були наслідком яких терактів ? Який привід був для їх виконання ? Тому абсолютно не бачу логіки таких висновків, вони і так застосовують ссе що можуть і мають...  Ну хіба якби вже написав "привід для ядерного удару", ну тоді вже хоча б якась логіка була б присутня.

• +1 4
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
On 3/8/2024 at 3:53 PM, SergLutsk said:

По-перше, а що, до цього вони себе у чомусь стримували ?

єдине що їм треба  - тотальна мобілізація 

• +1 2
Опубліковано
В 08.03.2024 в 15:58, case_l сказав:

єдине що їм треба  - тотальна мобілізація 

А, ну хіба що ще це, так, знайти гарний лозунг для неприємної новини

Опубліковано
В 06.03.2024 в 20:05, Nokian сказав:

От з чого ти ( і ще пару персонажів)взяв, що я на твої дописи реагую?

Коли і де востаннє, не хочеш покопирсатися?

Я б і зараз не звертав уваги, якби ти не спотворював уявлення оточуючим про мою справжню реакцію.

Особисто проти тебе я нічого не маю, бо в цілому вважаю достатньо чесним та адекватним.

Але тратити час на доказування якоїсь ідеї, як чисто тому, що це моя ідея, як що я цим самостверджуюсь, піднімаю рейтинг і тд- ну нах мені це міряння.

Мірятись треба біьше не з іншими, а з собою вчорашнім.

Свою довжину я і так знаю.

І абсолютно не переймаюсь за довжину інших.

Просто не цікаво.

все просто, ти брехун ы піздабол, що було вже неодноразово доведено. Реагуєш чи нє, мені монопісуально, головне, що я реагую на твою хуйню, не даю спотворювати реальність. Ну а те, в чому ти звинувачуєш інших майже завжди притаманно іменно тобі, що теж вже неодноразово було доведено. З яскравих, про мінуси, як ти розказував, що хтось там боїтся мінусів і любить плюси, а ти от такий Дартаньян і тобі пох на мінуси, а коли я тобі став доводити, що ти брешеш і ставити тобі мінуса, став нити і плакатись. Так що ЗАВЖДИ спочатку в дзеркало дивись)))

• +1 2
Опубліковано (змінено)
В 08.03.2024 в 15:42, case_l сказав:

а що йому зараз заважає на фронті воювати  без терактів?

Бач як вони за масквабад переживають.  Може естонська розвідка щось наплутала, теракти намічаються не в Москві а в Лондоні? Чи думають харошиє рускіє просто так туди від путєна втекли?:)

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
В 08.03.2024 в 15:53, SergLutsk сказав:

попередні масовані ракетні удари були наслідком яких терактів ? Який привід був для їх виконання ?

Кримскій мооооост

Опубліковано (змінено)

В прєдложке питають "Чи давно нам смішно, як б'ють українців?" 

Та ми в істериці, нахуй, ми просто в істериці. 
Тіпи залякані, готові їхати, як худоба штабелями, відвалюючи величезні бабки.

Довбойоби в коментарях виправдовують їх, як можуть. Називають вільними не рабами, але, читаючи ці коментарі, рабом відчуваємо себе ми.
Бо ми довбойоби в армію пішли, а могли б, як нормальні пацики, отримати підсрачник за 10к євро.

Ми просто в ахуї. Кожен їбучий день мгла та темрява, хуй з половиною ротацій, хуй з половиною особового складу, на кордоні Беар Грілси ганяють, в ВР не можуть роздуплитися з мобілізацією, в ТЦК ніхуя порядок не наведуть, в влк - та сама залупа, а в кінцевому результаті сидить зайобана піхота і сонця не бачить.

Мені похуй, шо їх пиздять, чесно, похуй. Може, у вас, в демократичному світі, це якось той во, а у нас тут свій світ, своя доля, де треба виживати, щоб врятувати тих, хто позаду і нам треба люди, щоб виживати, а цього немає.
Нас так не шкодуть. Ніхто не шкодує бідного піхотинця, який рве сраку вже третій рік без перекурів.

А от маминого сонечка шкода, у нього свій шлях, він хоче бути вільним, хоче жити.

А бійці блять, не хочуть! Бійці хочуть гризти землю без перекурів! Їм подобається страждати! Вони там хуйньой займаються, якимось там захистом чужих сімей, рідних, близьких, та це хуйня...
А от свій вибір, свій шлях, сонечко маленьке.

Тьху, блєт, горить, просто жах.
Як ми до такого докотились? Який жах! Це, сука, неймовірна ганьба!!!
Навіщо гинули та гинуть кращі сини та доньки нашої країни? Щоб шо?
Щоб одні з топорами бігали, інші хуйню чудили з бусіками, треті ковбасою складались.
Який жах це просто ІСТЕРИКА.

UPD: Зазначений хейт стосується тільки довбойобів, до адекватних громадян претензій не маємо.
І не тільки громадяни винні в цій хуйні, далеко не тільки громадяни. 

Підписуйся|Розвідка Ноєм (https://t.me/+87JsyOW7jwc3ZTBi)

Змінено користувачем MANJAK11
  • +1 1
Опубліковано

коментар був до цього і подібних відео

Заодно і відповідь удівльонному смайліку під постом про *високобразованих народжених не для війни*

Опубліковано
В 04.03.2024 в 20:45, volks сказав:

Так від перестановки доданків сума не зміниться. Тебе все-одно треба призивати. Якщо не на фронт, то на кордон замість того прикордонника

І тіж прикордонники-контракиники, то треба щоб прийшли контрактники, а не мобілізовані, навчити їх, замість них не поставиш інвалідів. 

А от чому б не роздати повістки депутатам всіх рівнів і провести вибори з допуском до кандидатства тільки тих хто списан з армії за поранення? Для депутата треба тільки голова ціла. Ще й буда зарплата тим калікам.

• +1 2
Опубліковано
On 3/9/2024 at 9:00 AM, romanc said:

Для депутата треба тільки голова ціла.

Судячи по тій хуйні, що вони роблять, ця вимога для них не діє. Я б навіть сказав що чим більш воно на голову вдарене, тим більш шансів стати депутатом.

• +1 2
Опубліковано
В 04.03.2024 в 12:08, INVICTUS сказав:

Передають лише поляки

І цілком легально приймають в ЄС

З мадярами теж був такий договір, якщо спіймали на кордоні.

Опубліковано

А скільки таких операторів та виробників бпла ще не працюють на перемогу?

Опубліковано
В 09.03.2024 в 00:19, MANJAK11 сказав:

коментар був до цього і подібних відео

Заодно і відповідь удівльонному смайліку під постом про *високобразованих народжених не для війни*

Ну раз почався діалог, то ок

Може це наша люба прекрасна держава до цього довела? Чи може у нас все в порядку і як має бути? Мобілізація? Давно стала такою ж, як в кацапів, якщо не гірше. ТЦК не викрадають людей, не х**рять до пів смерті, не мордують? Умови однакові для всіх? І тим часом гроші п**дять на всіх рівнях, як в останній день нічого не боячись і легко "рішаючи" суди. Знаючи, що люди не зберуться. В армії теж все ок? М'ясних штурмів нема? З виплатами все ок? На забезпечення не треба викидати всю свою зарплату і ще щоб люди допомагали?

Тому в**бували, в**бують і будуть в**бувати ще більше. Як цивільні, так і доволі немало військових, на жаль. 

В чому проблема зробити (до речі, як ти ж і казав на початку війни) можливість виїзду, але з кінцями із здачею паспорта? Хочеш тут жити - воюй, допомагай. Не хочеш - здав паспорт і до побачення. Тоді доведеться прийняти рішення і не вдасться, як дехто надіється, просто пересидіти. І будуть всі щасливі. Одні не обурюватимуться, що їх тримають, як кріпаків, а інші про *високобразованих народжених не для війни*. Ізраїль, до речі, кордони не закривав

• +1 2
Опубліковано

Русня почала вивалювати відео, де то приліт по нашій батареї С-300, то дві пускові Петріота стоять поруч... Невже нічого біда не вчить?

Опубліковано
On 3/11/2024 at 9:39 AM, INVICTUS said:

В чому проблема зробити (до речі, як ти ж і казав на початку війни) можливість виїзду, але з кінцями із здачею паспорта? Хочеш тут жити - воюй, допомагай. Не хочеш - здав паспорт і до побачення. Тоді доведеться прийняти рішення і не вдасться, як дехто надіється, просто пересидіти. І будуть всі щасливі. Одні не обурюватимуться, що їх тримають, як кріпаків, а інші про *високобразованих народжених не для війни*.

Кріпаків не питають про їх бажання. І владу це цілком влаштовує. А так, кому наказувати як поїдуть? 

On 3/11/2024 at 9:39 AM, INVICTUS said:

Не хочеш - здав паспорт і до побачення.

Багато хто відразу ж спитає куди здавати, ще й гроші дасть аби б забрали :). І влада цього боїться (в даному випадку немає значення хто у владі), бо це відразу ж покаже реальний, а не показний патріотизм. І боюсь він буде досить такі неочікуваний. На жаль з кожним роком цієї нескінченно довгої війни, кількість тих, хто захоче виїхати буде тільки збільшуватись, і частка тих, хто плануватиме повернутись з за кордону зменшуватись. А коли влада ще починає погрожувати тим хто виїхав різними нісенітницями, то це дуже відбиває бажання повертатись.

• +1 3
Опубліковано
On 3/11/2024 at 10:11 AM, Fahrenheit said:

Русня почала вивалювати відео, де то приліт по нашій батареї С-300, то дві пускові Петріота стоять поруч... Невже нічого біда не вчить?

Може бути зрада, помилки, я б також враховував що не з дебілами воюємо. На жаль це війна, а на ній все буває.

• +1 1
Опубліковано
В 11.03.2024 в 10:16, Electronshik сказав:

Багато хто відразу ж спитає куди здавати, ще й гроші дасть аби б забрали :). І влада цього боїться (в даному випадку немає значення хто у владі), бо це відразу ж покаже реальний, а не показний патріотизм. І боюсь він буде досить такі неочікуваний. На жаль з кожним роком цієї нескінченно довгої війни, кількість тих, хто захоче виїхати буде тільки збільшуватись, і частка тих, хто плануватиме повернутись з за кордону зменшуватись. А коли влада ще починає погрожувати тим хто виїхав різними нісенітницями, то це дуже відбиває бажання повертатись.

Або це створить зовсім інший ефект

Одна справа - виїхати, щоб пересидіти війну, а зовсім інше - поїхати бомжом без громадянства і без нічого невідомо куди. На такі ризики більшість з тих, хто зараз кричать про закриті кордони попросту не підуть.

Опубліковано

і паралельно до цього було б прекрасно ввести обов'язок для сімей держслужбовців всіх рівнів жити, навчатися та працювати в Україні

Опубліковано
On 3/11/2024 at 10:27 AM, INVICTUS said:

Або це створить зовсім інший ефект

Одна справа - виїхати, щоб пересидіти війну, а зовсім інше - поїхати бомжом без громадянства і без нічого невідомо куди. На такі ризики більшість з тих, хто зараз кричать про закриті кордони попросту не підуть.

Є один ключовий момент, ймовірність залишитись живим та неушкодженим, навіть бомжем, навіть без нічого, буде суттєво вищою ніж тоді, коли потрапив на нуль в якості штурмовика.

А так можна продати майно, щоб вже хоч щось мати на кармані.

Ну бути особою геть без громадянства то вже таке собі задоволення, так то є фактор. Хоча є країни які торгують своїм громадянством, і досить таки жваво. 

• +1 1
Опубліковано
On 3/11/2024 at 10:33 AM, INVICTUS said:

і паралельно до цього було б прекрасно ввести обов'язок для сімей держслужбовців всіх рівнів жити, навчатися та працювати в Україні

Було б добре, але нереально.

• +1 3
Опубліковано

От всі так кричать, що влада має те зробити, має те зробити. І от вже тоді я. Одне запитання. А з якого буя владі це має бути більше потрібно, ніж тобі?

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано
On 3/11/2024 at 12:17 PM, volks said:

От всі так кричать, що влада має те зробити, має те зробити. І от вже тоді я. Одне запитання. А з якого буя владі це має бути більше потрібно, ніж тобі?

Як мінімум щоб за них проголосували. Як максимум, щоб не голосували ногами

• +1 1
Опубліковано
В 11.03.2024 в 12:17, volks сказав:

з однієї простої причини: "влада", а юридично - держслужбовці, повинні працювати на благо держави, а не (як у нас) власної кишені

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...