Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
24 хвилини назад, romanc сказав:
WWW.EPRAVDA.COM.UA

Офіс президента, Кабінет Міністрів та народні депутати розглядають оновлення механізму мобілізації, яке...

Платиш 3500ойро і рік вільний. А військових теж за ту суму будуть відпускати?

Нулика забув

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
24 хвилини назад, romanc сказав:

А військових теж

Думаю, тут більше справа в деяких категоріях військовозобов'язаних - працівниках силових відомств, які по стану здоров'я апріорі придатні (бо інакше не працювали б там, де працюють), по роду діяльності - апріорі повинні були йти на війну в перших лавах.

• Подобається 1
  • Дякую! 1
Опубліковано
33 хвилини назад, YVitaliy сказав:

Думаю, тут більше справа в деяких категоріях військовозобов'язаних - працівниках силових відомств, які по стану здоров'я апріорі придатні (бо інакше не працювали б там, де працюють), по роду діяльності - апріорі повинні були йти на війну в перших лавах.

Звучить як ще одне геніальне покращення рівності і справедливості  від зелених ідіотів...
Як не крути а воювати підуть бідні...

• +1 1
Опубліковано
1 годину тому, romanc сказав:
WWW.EPRAVDA.COM.UA

Офіс президента, Кабінет Міністрів та народні депутати розглядають оновлення механізму мобілізації, яке...

Платиш 3500ойро і рік вільний. А військових теж за ту суму будуть відпускати?

Офіційний відкуп, цікаво можливо ще й відпускати будуть за кордон, ще доплатив і поїхав :)

а чому саме така сума 6000 грн, ч не 1000 грн і так далі :)

Опубліковано
2 хвилини назад, Dima4s сказав:

Звучить як ще одне геніальне покращення рівності і справедливості  від зелених ідіотів...

Один плюс для цього всього різних стає ще більше :)

Опубліковано
9 годин назад, MACCEN сказав:

Офіційний відкуп, цікаво можливо ще й відпускати будуть за кордон, ще доплатив і поїхав :)

а чому саме така сума 6000 грн, ч не 1000 грн і так далі :)

Там не 6, а 11т грн разом в місяць податків.

Опубліковано
10 годин назад, Oli сказав:

Нулика забув

Мінімум 11т грн на місяць, то 3500ойро на рік.

Я б авансом дав би за три роки, щоб демобілізували і не чіпали.

Опубліковано
11 годин назад, Dima4s сказав:

Якщо взяти переріз нашого,чи любого суспільства ,то з тисячі чоловік, дев'ятсот будуть бідні.

Багаті зустрічаються в десятки разів рідше,от і складається враження,що воюють одні бідні.

Опубліковано
3 години назад, romanc сказав:

Там не 6, а 11т

6 типу з працівника, решту роботодавець...?

• +1 1
Опубліковано
15 годин назад, Dima4s сказав:

Звичайно справедливість тут ні до чого, хочуть просто більше грошей зістригти, точніше забрати їх у вишів(один із найпопулярніших способів отримати бронь). Це все стосується багатих людей і майже відсутнього в Україні середнього класу, для всіх інших нічого не міняється. Можете це розглядати як відділення тих, хто дійсно "тримає економічний фронт:)", від "сцикливих ухилянтів:)"

Опубліковано
7 годин назад, Yurez сказав:

Звичайно справедливість тут ні до чого, хочуть просто більше грошей зістригти, точніше забрати їх у вишів(один із найпопулярніших способів отримати бронь). Це все стосується багатих людей і майже відсутнього в Україні середнього класу, для всіх інших нічого не міняється. Можете це розглядати як відділення тих, хто дійсно "тримає економічний фронт:)", від "сцикливих ухилянтів:)"

Середній клас це ті в кого зарплата від 150 тис, всі інші ніщеброди.

• Cумний 1
Опубліковано
13 годин назад, romanc сказав:

Мінімум 11т грн на місяць, то 3500ойро на рік.

Такса потім виросте, в багатих безліміт, вони типу совість очищають. Що буде коли інфляція буде така що мінімалка буде 36 тис :)

Опубліковано
58 хвилин назад, MACCEN сказав:

Середній клас це ті в кого зарплата від 150 тис, всі інші ніщеброди.

сам придумав чи підказав хто ? ))

• +1 1
Опубліковано
15 годин назад, romanc сказав:

Ти сам як там?  Ніби в інженерних був... можу помилятись

Опубліковано
8 годин назад, Oli сказав:

Ти сам як там?  Ніби в інженерних був... можу помилятись

Терпимо. Закарпатське ТРО.

Опубліковано
11 годин назад, MACCEN сказав:

Такса потім виросте, в багатих безліміт, вони типу совість очищають. Що буде коли інфляція буде така що мінімалка буде 36 тис :)

У всіх буде бронь

Опубліковано
9 годин назад, romanc сказав:

Терпимо. Закарпатське ТРО.

Захищай своє️101-а окрема бригада Територіальної оборони ЗСУ з перших днів війни захищає нашу Україну! На сьогодні ми потребуємо пілотів БПЛА, лікарів, санітарів, водіїв та інших спеціалістів. Щоб долучитись до нас – зателефонуйте, отримайте відношення від нас і зверніться до ТЦК та СП за місцем проживання.
«Гаряча лінія» (068)347-03-63 понеділок-субота, з 09:00 до 20:00
Як приєднатися, переваги військової служби в ЗСУ, поширені питання, контакти

ZSU.TEAM

span віджет

Опубліковано

І якщо хочеш стати сапером, go до нас в роту, будеш мати роботу на роки при бажанні, колектив і командир добрі.

• +1 1
Опубліковано
19 годин назад, MANJAK11 сказав:

сам придумав чи підказав хто ? ))

Сам звичайно :)

56 хвилин назад, romanc сказав:

І якщо хочеш стати сапером, go до нас в роту, будеш мати роботу на роки при бажанні, колектив і командир добрі.

Робота на роки, це хіба як мати дуже великий фарт, кожен робочий день чи година може бути остання.

Опубліковано
1 hour ago, romanc said:

сапер це той хто йде перед штурмовиками? 

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...