Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 годин назад, MACCEN сказав:

Виробництво поставлене на військові рейки, те що не виробляли самі почали виробляти своє, менша залежніть від іморту, так воно може не так швидко буде, але є купа але

Але одне з основних "але": більшість із того, що потрібно для їхнього впк, але з високотехнологічної галузі виробництва, і надалі успішно імпортують зі всього світу, не дивлячись на численні і гучні санкції. Я сильно сумніваюсь що навіть ту "Герань" аля шахєд вони виготовляють на 100% самі. І аналогічно все інше, де потрібні сучасні чіпи, мікросхеми, оптика і т.д.

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
9 хвилин назад, SergLutsk сказав:

Але одне з основних "але": більшість із того, що потрібно для їхнього впк, але з високотехнологічної галузі виробництва, і надалі успішно імпортують зі всього світу, не дивлячись на численні і гучні санкції. Я сильно сумніваюсь що навіть ту "Герань" аля шахєд вони виготовляють на 100% самі. І аналогічно все інше, де потрібні сучасні чіпи, мікросхеми, оптика і т.д.

Принаймні в них скоршіе настане час коли вони будуть виробляти все самі, всі потрібні ресурси у них є включно з інженерами, програмістами і так далі, тому це справа часу. Також хто б там не казав є потужна виробнича база.

Все інше за гроші, золото, та інші корисні копалини яких у них валом можуть виміняти та првиезти до себе, при потребі почнуть виробництво в себе, все це тільки питання в часі та грошах.

• +1 2
Опубліковано
2 hours ago, SergLutsk said:

поки у них імпорт працює, то і немає сенсу щось в себе випускати    

• +1 1
Опубліковано
2 години назад, MACCEN сказав:

Принаймні в них скоршіе настане час коли вони будуть виробляти все самі, всі потрібні ресурси у них є включно з інженерами, програмістами і так далі, тому це справа часу. Також хто б там не казав є потужна виробнича база.

Все інше за гроші, золото, та інші корисні копалини яких у них валом можуть виміняти та првиезти до себе, при потребі почнуть виробництво в себе, все це тільки питання в часі та грошах.

Виходить що ті типу "санкції" і справді роблять їх лише сильнішими і автономнішими, замість того щоб "наказувати". А ресурсів і копалин на продаж їм справді вистачить для заробляння грошей ще надовго.

Звідси напрошується закономірний і логічний висновок: весь той "колективний демократичний захід", який типу допомагає нам і накладає ті санкції, він настільки тупий чи безпомічний, що не бачить, що це не діє ? Чи все прекрасно розуміє і їх все влаштовує ? Хоча при цьому вони фактично своїми ж руками не знищують монстра, а створюють ще новішого ?

• Дякую! 1
Опубліковано
Just now, SergLutsk said:

Звідси напрошується закономірний і логічний висновок: весь той "колективний демократичний захід", який типу допомагає нам і накладає ті санкції, він настільки тупий чи безпомічний, що не бачить, що це не діє ? Чи все прекрасно розуміє і їх все влаштовує ? Хоча при цьому вони фактично своїми ж руками не знищують монстра, а створюють ще новішого ?

Ти переоцінюєш захід, подивись там багато політиків було куплено кацапами, різні саркозі, шредери, берлусконі і т.д. Надіятись лише на себе можна.

• +1 2
Опубліковано

Нічого, колись "червоні" теж отримали одну з найбільших на той час економік, ізолювались і зробили з неї те, що зробили.

P.S. Просто залишилось почекати якихось 70 68 років...

Опубліковано
1 годину назад, case_l сказав:

Ти переоцінюєш захід, подивись там багато політиків було куплено кацапами, різні саркозі, шредери, берлусконі і т.д. Надіятись лише на себе можна.

Ну швидше не я переоцінюю захід, а він себе... Я веду до того, що їм варто було б задуматись, наскільки насправді вони безпорадні, безсилі... Як мало вони можуть щось дійсно змінити. Звісно, що вони можуть тішити себе думкою, що війна України це не їх проблема. Але не помічати того факту, наскільки крихким може виявитись їх комфортне життя, яке вони не в силах захистити... ну це мало би муляти людям далекоглядним...

Опубліковано
1 годину назад, SergLutsk сказав:

Ну швидше не я переоцінюю захід, а він себе... Я веду до того, що їм варто було б задуматись, наскільки насправді вони безпорадні, безсилі... Як мало вони можуть щось дійсно змінити. Звісно, що вони можуть тішити себе думкою, що війна України це не їх проблема. Але не помічати того факту, наскільки крихким може виявитись їх комфортне життя, яке вони не в силах захистити... ну це мало би муляти людям далекоглядним...

Вони надіються на свою ядерну зброю, що кацап не осмілиться напасти, але із-за прибалтики чи східної Європи перелякані члени нато не готові  на обмін ядерними ударами - вони їх спокійно зіллють як до цього злили багатьох і кацап це бачить.

• +1 2
Опубліковано
5 годин назад, SergLutsk сказав:

хто рішає? ті в кого дофіга бабла, клани, мафія і так далі.

тому вони дивляться що їм всім економічно вигідно перш за все, думаю в сша теж давлять на верхи тому що втрачають мільярди доларів, раша це по суті великий ринок збуту, і корисні копалини, які тому ж єс вкрай треба і вже і зараз, а якщо вони будуть дорогі то вони не зможуть конкурувати з сша і іншими країнами, тому скоро постане питання кому треба виживати і як.

ще візьмемо європу вони раді нашим біженцям в рази чим тим, які вже в них живуть десятки років які так і не асимілювались в їхнє середовище, мені німець якось казав що часто є сутички між "мусліми", так вони називають приїзжих мусульман, і поліцією, тільки поліція не втручається коли вже край. Раз казав було що чіплялись до жінок в відкриту, то так дістало все (це було не велике містечко на тисяч 50 населення), приїхали скіни їхні і дали всім люлєй, приїхала поліція, поліцій сказали в відкриту будете втручатись получите по щам і ви і свідків не знайдете.

та ж франція? там як чуть що то громлять автомобілі і палять все що бачать ті, хто сидить на виплати від держави, і дивно ще те що палять майно тих, які по суті оплачують життя тим хто палить і ламає, та краде.

на фоні європи тільки франція та великабританія може щось там рішати, в них є зброя ядерна, та армія. Всім іншим особливо немає що протиставити, тому що вся зброя йде з центру якби тільки щось не так, не буде навіть патрони де брати.

Опубліковано
10 hours ago, jurgen007 said:

Вони надіються на свою ядерну зброю, що кацап не осмілиться напасти, але із-за прибалтики чи східної Європи перелякані члени нато не готові  на обмін ядерними ударами - вони їх спокійно зіллють як до цього злили багатьох і кацап це бачить.

так кацапстан може прийняти кілька ядерних ударів без великих наслідків, бо має велику площу, а європа буде знищена і капітулює просто 

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 години назад, case_l сказав:

так кацапстан може прийняти кілька ядерних ударів без великих наслідків

Тобто, ядерний удар по масквабаду кацапня взагалі не відчує?

• +1 1
Опубліковано
3 години назад, case_l сказав:

європа буде знищена

В будь-якому випадку будуть знищені обидві сторони, через це стратегічну ядерну зброю на початках називали "зброєю відплати", а не "зброєю стримування", як це стало модно тепер. Ще є така штука як "ядерний паритет"  - через гарантію взаємного знищення, країни все одно повинні нарощувати і підтримувати конвенціальні сили, щоб могти протистояти ворогові на класичному полі бою. З чим, як показує практика, обидві сторони справились дуже погано.

Опубліковано
3 години назад, case_l сказав:

так кацапстан може прийняти кілька ядерних ударів без великих наслідків, бо має велику площу, а європа буде знищена і капітулює просто 

наводить ната ядерні ракети на раісю й оператор питає : куди наводити ? Йому відповідають : наводь в поле. 

Ти так собі цей процес уявляєш ? :0016::0016:

А я уявляю приблизно отак

• +1 3
Опубліковано
3 години назад, volks сказав:

Тобто, ядерний удар по масквабаду кацапня взагалі не відчує?

а хто захоче перевірити атвєточку, тимпаче є нюансік.

Вони в реальному часі та бою випробували всі типи своїх ракет, також модернізують їх. Перевірили роботу свого потеніцйного ворога ППО, тому інше покоління ракет буде досконаліше та значно краще чим це що зараз. 

Також зараз вони тестують ППО на своїх ракетах, роблять аналіз і т.д. ті хто нам поставив ці комплекси теж не просто так їх думаю дають, а чисто з точки зору випробувати техніку в реальних боях.

Опубліковано
15 minutes ago, MACCEN said:

а хто захоче перевірити атвєточку, тимпаче є нюансік.

той хто і так однією ногою в могилі, наприклад через якусь хворобу 

Опубліковано
4 години назад, case_l сказав:

той хто і так однією ногою в могилі, наприклад через якусь хворобу 

А не стане він і другою ногою туди, якщо виникне таке бажання?

Опубліковано
38 хвилин назад, case_l сказав:

йому може бути пофіг на це

Йому то може й пофіг. Але який принцип дії ЯЗ? Хуйло натискає кнопку і всьо - ракети полетіли? Все автоматично відбувається і неможливе втручання іншої людини?

Опубліковано
39 minutes ago, volks said:

Йому то може й пофіг. Але який принцип дії ЯЗ? Хуйло натискає кнопку і всьо - ракети полетіли? Все автоматично відбувається і неможливе втручання іншої людини?

яку кнопку?

Опубліковано
38 хвилин назад, volks сказав:

автоматично відбувається

Думаю, повинно бути схоже як у фільмі "Wargames" 1983 р. Там (в США) сиділи двоє чергових, які отримували інформацію від "центру" і вирішували, чи проводити пуск, чи ні. 

Опубліковано (змінено)

1 годину назад, volks сказав:

є різні типи пусків, якщо треба пульнути конкретно в якусь країну чи точку, то йде команда на пуск (різні системи перевірки) напркилад є підлодка в якої є ракети з ядерними боєголовками, капітану приходить рознарядка пуску і координати, 10-15хв і пуск.

є типу пуск коли загроза знищення держави, кнопка і весь арсенал їбашить по задамним координатам 5-10 хв.  і пуск.

є автоматичний пуск без втручання людини, коли система попередження фіксує пуск і сама приймає рішення пульнути у відповідь.

Ці системи розроблені давно і надійні як швейцарський ніж.

PS: такого не може бути що хтось типу скаже я не буду стріляти в мене родичі там живуть і так далі, ці всі фактори усунуті давно, тому що кожна хвилина проволочки це загроза того що тебе самого знищать раніше чим ти даш відповідь. Тому ті всі системи дублюються і перевіряються.

Колись ще якийсь гуморист пропонував сша та срср помінятись чемоданчикамт з кнопками щоб 100% не було ядерної війни :)

Змінено користувачем MACCEN
  • Ха-ха 1
Опубліковано
1 hour ago, YVitaliy said:

Думаю, повинно бути схоже як у фільмі "Wargames" 1983 р. Там (в США) сиділи двоє чергових, які отримували інформацію від "центру" і вирішували, чи проводити пуск, чи ні. 

А як вирішували розбомбити драмтеатр в Маріуполі?

• -1 1
Опубліковано
18 хвилин назад, case_l сказав:

А як вирішували розбомбити драмтеатр в Маріуполі?

За драмтеатр не прилетить "атвєтка" у вигляді ЯЗ.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...