Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

@Electronshik - порахуй скільки людей повинні працювати на 100К військовому на передовій...

Якщо в середньому - то це 50 людей

Змінено користувачем Bliksss
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
26 minutes ago, Bliksss said:

так мова не про те була, військові - так, а от поліцай в Луцьку за який має отримувати +30?

ну ладно - патрульні...ну блін - всім по 30?

Так я і плюсанув це. ;) їм давати коли їх переводять на "казармене" і тім хто в обстрілюємих районах працює.

Змінено користувачем romanc
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
11 minutes ago, Bliksss said:

@Electronshik - порахуй скільки людей повинні працювати на 100К військовому на передовій...

Всі хто вдома повинні  на це працювати. На передовій скільки? Тис 300 з медиками?

Опубліковано
23 minutes ago, Bliksss said:

Я - погоджуюсь на всі 100%, але де ДЕРЖАВА - візьме стільки грошей? Ну облігації "внутрішнього займу" випустить (я - ризикнув, хз), перестанемо вірити в ДЕРЖАВУ - буде пздць, всім.

Обложити податками все окрім життенеобхідного, алкоголь, нові авто, цигарки до рівня Европи, ігральний бізнес та давити корупцію на тій же таможні.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
3 minutes ago, romanc said:

Всі хто вдома повинні  на це працювати. На передовій скільки? Тис 300 з медиками?

хто  "поки вдома" - працюють, не знаю скільки на передовій, точніше - не питаю, бо - це дурне питання і взагалі хз ким бути щоб в них запитувати - скільки грошей залишилось на себе і на сім'ю. Часом - в розмові проскакує, то не весело там навіть зі 100К залишається.

Опубліковано
2 minutes ago, romanc said:

давити корупцію на тій же таможні.

та блін як цей "Клондайк" порішати? ще нікому не вдалось, навіть - на мінімальному рівні

Опубліковано
4 minutes ago, Bliksss said:

та блін як цей "Клондайк" порішати? ще нікому не вдалось, навіть - на мінімальному рівні

Було що хотіли віддати таможню европейцям, приватним. А другу фірму найняти для контролю.

• Ха-ха 1
Опубліковано
6 minutes ago, romanc said:

Обложити податками все окрім життенеобхідного, алкоголь, нові авто, цигарки до рівня Европи, ігральний бізнес

Слушна думка, але, з алкашкою - це взагалі ніяк.
Нові авто - це які? Якщо беха/мерс нова з салону - так, але їх всього 3000 на рік продають

Цигарки - вже скільки років не можуть "поставити на місце монополію"
Гральний бізнес - хз, купив ліцуху за мільярд і все, дешевше - ліцензій немає, і податки платять - тут не деколупаєшся, це - таки бізнес, мож комусь і не подобається, але - коли за правилами все - то і не до*бешся.

Опубліковано (змінено)
6 minutes ago, romanc said:

Було що хотіли віддати таможню европейцям, приватним. А другу фірму найняти для контролю.

це все - цирк, саме правильно - перевести в цифру. Автоматом видно - де купив, за скільки, куди продав і за скільки.

Жодних брокерів, муток і т.п. Зрозуміло що є проти цього

• +1 1
Опубліковано
32 minutes ago, Bliksss said:

В мене таке враження що цього ніхто не рахує. Зараз економіка виглядає як хворий під наркозом. І якщо наркоз або допомогу перервати то відразу ж смерть.

Я просто чув вже не одну історію, коли мобілізований, що знаходиться в тилу, по причинах свого здоров'я, обов'язків отримує копійки, які не дають прожити сім'ї. І яка може бути тут мотивація? І яке в нього буде відношення до того що робиться?

Я не кажу за тих, хто воює. Там ніяких питань немає. Але не вся армія в силу своєї природи буде на передку. Дуже багато хто знаходиться позаду і своєю роботою забезпечує тих хто на нулі. І їх робота має бути також гідно оцінена. 

• Дякую! 2
  • +1 3
Опубліковано
51 хвилин тому, Bliksss сказав:

Я - погоджуюсь на всі 100%, але де ДЕРЖАВА - візьме стільки грошей? Ну облігації "внутрішнього займу" випустить (я - ризикнув, хз), перестанемо вірити в ДЕРЖАВУ - буде пздць, всім.

А тобі не здається, що 1.5%військового збору у військовий час - це смішно?

• +1 4
Опубліковано (змінено)
7 minutes ago, volks said:

а спробуй - більше, тим паче

фізособи-резиденти при отриманні доходу з джерел їх походження в Україні, а також з іноземних доходів

тобто - ті хто мільярдами ***** не платять:smile-zachot:

Опубліковано (змінено)
12 minutes ago, volks said:

при спробі збільшити - я вже уявляю цю "зраду" ;) даж бабу Юлю "воскресять" ;)

Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказав:

при спробі збільшити - я вже уявляю цю "зраду" ;) даж бабу Юлю воскресять ;)

Зрада в грошах для потреб армії під час війни. Цю тему може тільки політичний самогубець розганяти.

Опубліковано
37 minutes ago, volks said:

В Ізраїлі здається 20% було

Опубліковано
27 minutes ago, Bliksss said:

при спробі збільшити - я вже уявляю цю "зраду" ;) даж бабу Юлю "воскресять" ;)

дійсно страшно збільшувати, коли купуєш яйця по 17грн 

Опубліковано (змінено)
18 minutes ago, case_l said:

В Ізраїлі здається 20% було

ой не починай, зараз дехто "проснеться" і скаже - "ага, в Ізраїлі і дівчата воюють, а наші - у поляндії відсижиують... ну і т.п."
По темі - про що мова? Про "півтора" - був гвалт...Це якщо ти і я - маємо змогу, чи погодились, заплатити, то буде в охуліард - проти, і купа хейту (намагаюсь спілкуватись доступною мовою для молоді ;))

• Cумний 1
Опубліковано
3 minutes ago, Bliksss said:

ой не починай, зараз дехто "проснеться" і скаже - "ага, в Ізраїлі і дівчата воюють, а наші - у поляндії відсижиують... ну і т.п."

з дівчатами приємніше було б служити ніж з мужиками 

• Ха-ха 2
  • Cумний 1
Опубліковано
19 minutes ago, case_l said:

дійсно страшно збільшувати, коли купуєш яйця по 17грн 

ну, можна за 14 рік подивитись, трошки довше, але - можливо
P.S. Я тобі - 100% кажу, та сама ***ня, не варто мене "брати на слабо"

Опубліковано (змінено)
5 minutes ago, case_l said:

Це - АРМІЯ ;) там немає статі

і війна...які там нах залицяння...:0144:

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
12 minutes ago, case_l said:

да....римляни, років 2000+/- тому - так і робили....веселі люди були, бухали, простітуток купа (за державний рахунок)... вино - розбавляли водою, це - трохи не так :0144:

Опубліковано
18 minutes ago, Bliksss said:

По темі - про що мова? Про "півтора" - був гвалт...Це якщо ти і я - маємо змогу, чи погодились, заплатити, то буде в охуліард - проти, і купа хейту (намагаюсь спілкуватись доступною мовою для молоді ;))

Хто не згоден, в армію на 20т., не обов'язково на фронт.

• +1 1
Опубліковано
5 minutes ago, Bliksss said:

да....римляни, років 2000+/- тому - так і робили....веселі люди були, бухали, простітуток купа (за державний рахунок)... вино - розбавляли водою, це - трохи не так :0144:

А шо, так можно было?))

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...