Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 часа назад, MACCEN сказал:

Куди ти кого первезеш?

Уяви бац наступ немає зв'язку з рідними, які в тебе діїі? Ну ок, якщо є авто пригнув в ньго поїхав збирати всіх по списку, а таких як ти буде овер дофігіща бо всі на ізмєні, корки, затори на дорозі, істерика, бійки і так далі.

ну мені вивозити дружину, сина, маму (якщо схоче), ну а на остальних в мене місця не вистачить, не автобус

Ок, зібрав ти всіх, далі куди будеш їхати? Зв'язку немає та й кому вірити кажуть тобі ну вже в Ковелі, ти куди далі в який район?

особисто я в Чернівці

Їхав бац, в тебе спустило колесо, які дії? Поки поміняв вже щось може прилетіло кудась, і так далі.

нє, ну як варіант, зразу застрелитись на місці, ну або повчити водіїв на пішоходному зупинятись, теж норм варіант самогубства

Хто вже має тикий настрой і запас як ти кажеш по грошам, то вже вивіз своїх рідних кудись за кордон, принаймні заради дітей, щоб у них було більш менш спрогнозоване майбутнє, чим тут.

тоді мої не хотіли, та й зараз не хочуть, поки нема загострення

PS: плюс в нас багато мостів, якщо їх хтось підірве чи наші чи ворог, багато в тебе буде шляхів обїхати швидко?

реально такий, що можуть підірвати, тільки один наразі памьятаю, по дорозі на Чернівці

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
4 часа назад, Alex S сказал:

А я бачив( правда на відео) бо був за кордоном. Дружина з вікна знімала . Як бендери жостко сьйобували. Перші три дні після вторгнення особливо жостко. Півбудинку десь сьєбало. З тої половини ,половина так і не повернулася. Тілівізора певно зара дивляця… і пісень повстанських увечері мабуть співають.

точно бендери ? ну да ладно.  Я на другий день теж виїхав .......аж на дачу, і шо ? Можна вже мене записувати до тих, що зьйобували чи ще нє ? Через два тижні повернувся, остальні теж ніби всі, принаймні чоловіче населення, принаймні з мого підьїзду.

• Ха-ха 2
Опубліковано
2 часа назад, volks сказал:

Бл.. чоловіче. Нах.я ти цю всю х..ню строчиш. Реально ригати хочеться від цієї писанини.

виключно для самовиправдання, думаю

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
1 година тому, MANJAK11 сказано:

точно бендери ? ну да ладно.  Я на другий день теж виїхав .......аж на дачу, і шо ? Можна вже мене записувати до тих, що зьйобували чи ще нє ? Через два тижні повернувся, остальні теж ніби всі, принаймні чоловіче населення, принаймні з мого підьїзду.

На дачу? Я думав ти на Київ , чи на Харків їздив….Точно бендери?

• Cумний 1
Опубліковано

Та шуткую Вадім. В мене в під’їзді такий просто є. В перші дні з якоюсь невйобною самообороною на 2 неділі поїхав в Харків. І привезли контуженого і пораненого через місяць десь після поранення. 

Опубліковано
2 годин тому, MANJAK11 сказано:

виключно для самовиправдання, думаю

Та для якого виправдання. Просто хоче бути таким же як ті, про кого він там розписує. Точніше він таким і є. Але так як в анекдоті про "татку, я гей" 

Опубліковано (змінено)
16 годин тому, Pr0ektant сказано:

якщо повістки видаватимуть в якості покарання

це - таки "дурна ідея", видавати в якості покарання, толку з таких буде.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
19 годин тому, MACCEN сказано:

PS: плюс в нас багато мостів, якщо їх хтось підірве чи наші чи ворог, багато в тебе буде шляхів обїхати швидко?

було б бажання...

Опубліковано
57 хвилин тому, case_l сказано:

не варто туди завтра їхати?

якщо треба, які питання? рашка - може влупити з будь-якого напрямку, питати не будуть.

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

якщо треба, які питання? рашка - може влупити з будь-якого напрямку, питати не будуть.

от падли 

• Ха-ха 1
Опубліковано
5 годин тому, Oli сказано:

Завтра щось буде, Київ... :(

Напевно звідси. Маленька деталь.Кацапи прикидаючись нами,вжили слово ,,убуття,, калька з ,,убитіє,, ..

Іпсо.

IMG_20230204_161634_611.jpg

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

Напевно звідси. Маленька деталь.Кацапи прикидаючись нами,вжили слово ,,убуття,, калька з ,,убитіє,, ..

Іпсо.

IMG_20230204_161634_611.jpg

Це травень 2022р

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, Nokian сказано:

Та я не пам'ятаю жодного місяця, щоб білоруси не ,,ось ось наступлять.,,

Тут - погоджуюсь, накуя паніку розганяти?

P.S.  білоруси - то ще "півбіди", а от від тих засранців з мацквабаду - нічого доброго не очікую.

Опубліковано
On 03.02.2023 at 13:24, alexvvv сказано:

буває, кацапи злякались бандер і почали валити все що рухається, а так то до польського кордону і пішки дійти можна 

маєш рацію, "котсапи" -  таки не хочуть з "бандерами" воювати, вони - х*й розуміють з ким мають справу, зрозуміють - буде пізно.

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Alex S сказано:

Щось кажуть воєнкома обласного зняли.

таки - зняли, "ніби", не тільки у Волинській області.

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Alex S сказано:

За невиконання призову мабуть

"мабуть", не в тому справа;) а про те - що ти казав вище;)

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...