Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 хвилин тому, alexvvv сказано:

мертведчук

Ну, 90-ті роки - період становлення олігархату в Україні. Але партія і парламент - різні речі, тут радше підходить слово "політика". Лізли "бізнесмени" в політику не через власні уподобання, а саме заради бізнесу. Одне слово - олігархи. І тут приказка "ворон ворону.." не діє, через що Порошенко створив власну партію і вже в парламент пройшов сам. Так що не хвилює, тут швидше лобіювання власних бізнес інтересів. Наперед відповім: те, що порох стояв "у истоков" партії регіонів - так, хвилювало.

• Ха-ха 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
5 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Ну, 90-ті роки - період становлення олігархату в Україні. Але партія і парламент - різні речі, тут радше підходить слово "політика". Лізли "бізнесмени" в політику не через власні уподобання, а саме заради бізнесу. Одне слово - олігархи. І тут приказка "ворон ворону.." не діє, через що Порошенко створив власну партію і вже в парламент пройшов сам. Так що не хвилює, тут швидше лобіювання власних бізнес інтересів. Наперед відповім: те, що порох стояв "у истоков" партії регіонів - так, хвилювало.

Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

щирим патріотом

Ні, аж таким "щирим" не вважаю, але радше патріот ніж засланець кремля. Навіть та сама фабрика показує, що бізнес (гроші) для Пороха грає більшу роль, ніж репутація, бо реально обірвати всі зв'язки і забути про неї було дуже просто. Повір, що Зеленський, що Порох для мене - на одному рівні. Про  Зеленського теж щось можна сказати і про "сватів", "русский язык", "Україна - прос**ка" і вважати його проросійським. Але я цього не пишу і не писатиму, бо вірю, що під дією тих чи інших факторів людина може змінити свої погляди, що і зробив Зеленський (рідна мова - російська). Єдина проблема (це моя думка), що Зеленський на внутрішньополітичному фронті грає дуже малу роль, тут занадто видно вплив Єрмака і його посіпак. Погодишся, що більшість (чи не всі?) активістів, в чиїй проукраїнській позиції сумніватися причин немає, стверджують - що Єрмаку і Татарову мінімум не місце у владі? Навіть тут, на маленькому регіональному форумі достатньо щось написати, що стосується діяльності Єрмака чи його свити - 100% вхопиш мінуса і вїдливі коментарі, а що вже говорити про соцмережі, де його боти працюють на повну? 

Можеш помітити, що реагую в таких срачах я тільки тоді, коли на якусь публікацію про зальот теперішньої влади починають переводитись стрілки на Порошенка, і тема заминається. Вже 99,9%, що його епоха закінчилась, і попаде він у владу хіба що "під кимось", але не сам. А зараз маємо нагальні справи, а оце постійне зістрибування - це точно така ж ситуація, як в 2015-2019рр. тодішні хейтери Порошенка щось писали про його пройоби (а їх було вдосталь), а "порохоботи" все спихали на Яника і тд. То нагадати, яка була відповідь на такі "зіскоки"? Чому чиїсь промахи мають виправдовувати той писець, який твориться зараз? Бо на жодну таку публікацію немає конструктивної відповіді, хоча б з власної точки зору, а відразу начинається "А Порошенко...".

Я в тодішніх срачах брав участь лише під час виборчої кампанії 2018-2019, коли "нагора" почали лізти історії Бутусова про Свинарчуків. Причому порціями, щоб бува не забулося, що явно було політичним замовленням. Я ще писав, що ця історія - дво-трирічної давності, просто була притримана для даного моменту. Ніде якогось особливого виправдовування його (Порошенка) дій я не писав.

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)
56 минут назад, Electronshik сказал:

Краще ще згадайте хто був один з засновників партії регіонів.

Ну блін, не на часі! Після війни з руснявими уйобками будемо розбиратись хто є ху! 

Після перемоги всі хто зараз відсиджується з алігархату одразу приїдуть дерибанити те, що залишиться. Та будуть дерибанити ті гроші, які будуть виділяти інвестори які захочуть тут будувати свій бізнес.

Чи я не правий? От той же Тищенко реально просто знущається зі всіх, тупо сцить всім в очі і ухмиляється, що йому за це буде? Та нічого, і він тим самим деморалізує всіх інших своєю поведінкою.

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано (змінено)
32 хвилин тому, YVitaliy сказано:

коли на якусь публікацію про зальот теперішньої влади починають переводитись стрілки на Порошенка

бо це роблять порохоботи, тому логічно їх мордою в шоколадне гівно макати 

Змінено користувачем alexvvv
  • Ха-ха 1
  • -1 2
Опубліковано
1 година тому, YVitaliy сказано:

Навіть тут, на маленькому регіональному форумі достатньо щось написати, що стосується діяльності Єрмака чи його свити - 100% вхопиш мінуса і вїдливі коментарі, а що вже говорити про соцмережі, де його боти працюють на повну? 

Якось пофіг на Єрмака, але цікаво, що з ним не так, окрім як прилаштовував брата і посади продавав? ЦЕ дуже х-во, але це завжди було. Гонять на нього всюди, але з ним працює США, не думаю, що в розвідці там дебіли сидять. Більше реальних фактів і не зустрічав. Якщо такі є, проясніть.

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, alexvvv сказано:

бо це роблять порохоботи, тому логічно їх мордою в шоколадне гівно макати 

Нема зараз для москалів кращих українців,ніж ті,що макають один одного.

Ким треба бути,щоб цього не розуміти?

Або засранцем,або засланцем.

• Дякую! 1
  • +1 5
Опубліковано
Щойно, Nokian сказано:

Нема зараз для москалів кращих українців,ніж ті,що макають один одного.

Ким треба бути,щоб цього не розуміти?

Або засранцем,або засланцем.

А на кого працюють порохоботи, не на москву? В грудні 2021 року турчинов закликав всіх виходити на майдан і скидати владу, різного роду уроди типу бурби бігали по всіх ефірах і вирещали про зраду. І це поки кацапи готували наступ, а зелені клянчили зброю в західних партнерів. То на кого працювали порохоботи?

• +1 1
Опубліковано

Зараз мені всеодно,хто на кого працював, зараз мені важливо,хто на ЩО ПРАЦЮЄ ЗАРАЗ 

І кожен,хто розколює зараз єдність українців ,є не просто дурником,ображеним ,чи ще ким- зараз це ворог.

А з ворогом по законом воєнного часу.

• +1 4
Опубліковано
29 хвилин тому, Nokian сказано:

Зараз мені всеодно,хто на кого працював, зараз мені важливо,хто на ЩО ПРАЦЮЄ ЗАРАЗ 

І кожен,хто розколює зараз єдність українців ,є не просто дурником,ображеним ,чи ще ким- зараз це ворог.

А з ворогом по законом воєнного часу.

що там твій швець каже, наступ буде весною? 

Опубліковано

Вчора ,на запит одного з сенаторів США про запізніле надання АБРАМСів Україні,цікаво відповіла заступник держсекретаря - Нуланд:- Осенью был период, когда они захватывали на поле боя огромное количество российских танков, которые они смогли успешно использовать во время наступлений в районе Херсона и Харькова, но теперь им нужно больше. -
https://www.unian.net/weapons/ssha-ne-uspeyut-peredat-ukraine-tanki-abrams-do-vesennego-nastupleniya-12123654.html

• Збентежений 1
Опубліковано
2 годин тому, alexvvv сказано:

що там твій швець каже, наступ буде весною? 

Швець не мій особисто, в нього півтора міліонів підписників.

З такою аудиторією він вже впливає на рішення політиків. 

Виявив якогось корупціонером- влада мусить реагувати.

Хочеш- щоб ця реакція була   ще швидшою?

Підпишись.

Опубліковано
В 25.01.2023 в 12:07, Профессиона́л сказал:

Запаси добровольців та патріотів закінчуються. Починається "сафарі" від військоматів.

Чому одні мають місяцями ризикувати життям, сидіти в окопах під обстрілами, а інші - втеплі, вдома, в безпеці...і т.д.?

сафарі від війскомматів розпочалось ще в червні і не закінчується

але дивує інше: знаю багато людей які отримали повісти, частина майже відразу в учебку і на передок, а дехто чекає дзвінка... а треті собі в Луцьку служать

хто б пояснив від чого це залежить і як так?

ну і в обідню пору вийти в місто... немає війни, рух, куча людей, всі собі кудись спішать і т.д.

я по роботі спілкуюсь з багатьма людьми по Україні, з десятками... кого забрали за цей час, ну може одного, двох...

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Arden сказано:

але дивує інше: знаю багато людей які отримали повісти, частина майже відразу в учебку і на передок, а дехто чекає дзвінка... а треті собі в Луцьку служать

ну і в обідню пору вийти в місто... немає війни, рух, куча людей, всі собі кудись спішать і т.д.

я по роботі спілкуюсь з багатьма людьми по Україні, з десятками... кого забрали за цей час, ну може одного, двох...

Дуже дивна мобілізація, комусь повістки, а комусь путівки в Таїланд, а комусь за те, що купував дорого газ, оплачував його ракетами, підписав Харківські угоди, рекомендував вивести війська з Криму путівку на курорт в Дубай.

Змінено користувачем Black
Опубліковано
1 година тому, Arden сказано:

В нас сильно не гребуть на передок, як би там не здавалось, резерв тримають тут, зараз масово на передок гребуть з центру і півдня в основному. Чому так, думаю не важко здогадатись.

• +1 1
Опубліковано
5 часов назад, alexvvv сказал:

А на кого працюють порохоботи, не на москву? В грудні 2021 року турчинов закликав всіх виходити на майдан і скидати владу, різного роду уроди типу бурби бігали по всіх ефірах і вирещали про зраду. І це поки кацапи готували наступ, а зелені клянчили зброю в західних партнерів. То на кого працювали порохоботи?

83FCF71F-83D7-47ED-BA3C-7C81C733DB85.jpeg

• Ха-ха 1
Опубліковано
50 минут назад, halmer сказал:

В нас сильно не гребуть на передок, як би там не здавалось, резерв тримають тут, зараз масово на передок гребуть з центру і півдня в основному. Чому так, думаю не важко здогадатись.

Не правда.На початку січня пару тисяч західняків на Бахмуті.

• +1 2
Опубліковано

Спецслужби рф готують іпсо 
з дискредитації воєнно-політичного керівництва України — ГУР

Кампанія включатиме «вкид» сфабрикованих матеріалів в українських та міжнародних ЗМІ.

Мета ІПСО – посіяти невпевненість в оборонних спроможностях нашої держави серед українських громадян та міжнародних партнерів.

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)
16 годин тому, halmer сказано:

В нас сильно не гребуть на передок, як би там не здавалось, резерв тримають тут, зараз масово на передок гребуть з центру і півдня в основному.

З Луцька - не тільки в 14-ту потрапили по мобілізації, у 128-й дуже багато, якраз там і воюють...

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
5 годин тому, toj_tu сказано:

Вчора ,на запит одного з сенаторів США про запізніле надання АБРАМСів Україні,цікаво відповіла заступник держсекретаря - Нуланд:- Осенью был период, когда они захватывали на поле боя огромное количество российских танков, которые они смогли успешно использовать во время наступлений в районе Херсона и Харькова, но теперь им нужно больше. -
https://www.unian.net/weapons/ssha-ne-uspeyut-peredat-ukraine-tanki-abrams-do-vesennego-nastupleniya-12123654.html

У твоєму посиланню є таке:
image.png.93bed311e5f7a4d62b661f7347cfcae7.png

Важко було дати посилання на українську версію?

Опубліковано (змінено)
6 минут назад, sergkots сказал:

У твоєму посиланню є таке:
image.png.93bed311e5f7a4d62b661f7347cfcae7.png

Важко було дати посилання на українську версію?

Шкода.Спішив.Виправлюсь.(перепрошую -посиланні).

Змінено користувачем toj_tu
Опубліковано
13 минут назад, Bliksss сказал:

З Луцька - не тільки в 14-ту потрапили по мобілізації, у 128-й дуже багато, якраз там.

Сформована третя окрема штурмова бригада ,або ССО -АЗОВ (новий).От вони там.Тільки не знаю чому західняки.Багато кого знаю особисто.

Опубліковано (змінено)
15 годин тому, toj_tu сказано:

Сформована третя окрема штурмова бригада ,або ССО -АЗОВ (новий).От вони там.Тільки не знаю чому західняки

ти якось формулюй нормально, х*й зрозумієш - хід твої думок.

Змінено користувачем Bliksss
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...