Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, alexvvv сказано:

так в тому й річ, що кацапів давно не нагібали, бо вони нах нікому не треба були, то вони через це повірили у власне вєлічіє 

саме так, в "пропагандонів" - чималі кошти вклали, воно їм - "аукнеться" :0130:

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
11 хвилин тому, alexvvv сказано:

так в тому й річ, що кацапів давно не нагібали, бо вони нах нікому не треба були, то вони через це повірили у власне вєлічіє 

Ну і ще внаслідок того, що вони досягали +/- бажаного в Молдові, Грузії, Криму, ДНР/ЛНР (і це тільки ближні до нас проекти, певно ще більше нарахується всяких Сирій, які нас мало цікавили бо то було далеко і нас не колихало).

• +1 2
Опубліковано

От просто цікаво, куди ці пропагандони тікати будуть? Десь як нацисти? Вони ж не хочуть на своїх болотах жити, а в нормальні країни - не пустять...

Африка - такий собі варіант, в Аргентину - як фашикі?

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ну і ще внаслідок того, що вони досягали +/- бажаного в Молдові, Грузії, Криму, ДНР/ЛНР (і це тільки ближні до нас проекти, певно ще більше нарахується всяких Сирій, які нас мало цікавили бо то було далеко і нас не колихало).

Ну, ще був СССР - який хотів більше, ніж міг з'їсти, чим закінчилось - всі знаємо.

Рашка - не потягне цю війну, акцент був на "ядрьоній бомбі", це питання - вже зняте.

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, SergLutsk сказано:

пуйло подивися на себе в дзеркалі і отруєний власною пропагандою подумав: "ух як я зараз вжарю по Україні, то всі клоуни порозбігаються і візьму Київ за три дні!" Ну і звичайно крім кацапської пропаганди, пропаганда порохоботів мала місце, які невпинно торочили, що зелені зрадники і все зливають.

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, alexvvv сказано:

Ну і звичайно крім кацапської пропаганди, пропаганда порохоботів мала місце, які невпинно торочили, що зелені зрадники і все зливають.

На жаль - було, а виявилось - зовсім не так, і "дехто" - обісрався у всіх сенсах цього слова;)

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

пуйло подивися на себе в дзеркалі і отруєний власною пропагандою подумав: "ух як я зараз вжарю по Україні, то всі клоуни порозбігаються і візьму Київ за три дні!" Ну і звичайно крім кацапської пропаганди, пропаганда порохоботів мала місце, які невпинно торочили, що зелені зрадники і все зливають.

Я так розумію план з Україною був приблизно такий же як дон в Чечні, тобто по суті не треба перемагати народ, треба просто посадити свого клоуна, який і буде тримати власний народ в стойлі з допомогою рос. танків. А на загал і назовні буде видаватись картинка ощасливленого і асвабаждьонного народа, махаючого триколорчиками на 9 травня. І в результаті країну перетворюємо на сировинний придаток, все більш менш цінне вивозиться, а взамін впарюється дешевший ніж іншим газ, а отже дешевша комуналка, все, танцюйте і радійте.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
15 хвилин тому, SergLutsk сказано:

певно ще більше нарахується всяких Сирій,

вони в Сирії - мирні міста з літаків бомбардували, таки інакша ситуація. Тобто - захисту не було, в даному випадку - наші погасять зразу, як тільки кордон перетне))

Опубліковано

а виявилося, що  є ще армія, на яку ніхто не зважав, і яка можна сказати перевернула якщо не світ, то світогляд точно. З такою армією і Зєля -президент

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, Yurez сказано:

а виявилося, що  є ще армія, на яку ніхто не зважав, і яка можна сказати перевернула якщо не світ, то світогляд точно.

Виявилось, що в цій армії - є справжні професіонали, які знають - "що і як", інакше - було б як з "чмобіками"

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

вони в Сирії - мирні міста з літаків бомбардували, таки інакша ситуація

Чим ? У нас теж Маріуполь бомбардували, бо була можливість. І інші б бомбардували, якби не ппо. Так що різниця ситуації точно не в більш гуманному підході до України. Та й взагалі я й не порівнював Україну та Сирію як ідентичні "проекти" раши, а лише перелічував їхні попередні в тій чи іншій мірі успішні проекти, що й викликали почуття безкарності та всепереможності.

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

Виявилось, що в цій армії - є справжні професіонали, які знають - "що і як"

Думаю, цьому сам пуйло і посприяв, почавши "гібридну" війну. Аби аналогічне вторгнення відбулося в 2014, а ще плюс безвладдя, ситуація для нас була б значно безвихідною.

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, YVitaliy сказано:

Аби аналогічне вторгнення відбулося в 2014, а ще плюс безвладдя, ситуація для нас була б значно безвихідною.

безперечно

Опубліковано

Сирія - як боротьба за сфери впливу з Америкою. Україна - та сама сфера впливу, +болюче місце (адже практично завжди була під контролем москви). Недарма всі ці блеяння про одіннарот.

Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, SergLutsk сказано:

У нас теж Маріуполь бомбардували, бо була можливість. І інші б бомбардували, якби не ппо.

я не про те, в Сирії - касетними бомбами, щось типу "тучки" залітало і бомбило, до нас - навіть не потикнетьтся :mdr:

в Сирії - вони просто летіли без супротиву, не рівняй, в нас - винищувачі не дадуть навіть пару км залетіти - такій "дурі як тучка"  @Alex S - може мене виправити, якщо я - не правий

Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, volks сказано:

Бомбардували 

так, але - мова була про "ковровую бомбардировку", її - не застосовували в Україні, і не застосують - не долетять!

Опубліковано
13 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Думаю, цьому сам пуйло і посприяв, почавши "гібридну" війну. Аби аналогічне вторгнення відбулося в 2014, а ще плюс безвладдя, ситуація для нас була б значно безвихідною.

кацапи самі тоді були ще не готові до такого

Опубліковано

В нас теж кацапи можуть лупити по містам як в Сирії, ракет ще з ссср запасів вистачає, точність невелика але по місту попаде, бч в Х22 1000кг і збити її не просто, але видно америкоси попередили хуйло що в такому разі сюди дадуть делекобійну зброю що і до масквабаду дістане - цеж всетаки не десь в Сирії а в центрі Європи.

• Подобається 1
  • Дякую! 1
Опубліковано
1 хвилина тому, jurgen007 сказано:

але видно америкоси попередили хуйло що в такому разі сюди дадуть делекобійну зброю що і до масквабаду дістане - цеж всетаки не десь в Сирії а в центрі Європи.

про що і мова

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, jurgen007 сказано:

В нас теж кацапи можуть лупити по містам як в Сирії, ракет ще з ссср запасів вистачає, точність невелика але по місту попаде, бч в Х22 1000кг і збити її не просто, але видно америкоси попередили хуйло що в такому разі сюди дадуть делекобійну зброю що і до масквабаду дістане - цеж всетаки не десь в Сирії а в центрі Європи.

Вони і зараз бомблять міста авіацією на Донбасі

Опубліковано
14 хвилин тому, alexvvv сказано:

кацапи самі тоді були ще не готові до такого

вони і зараз не були готові, вони - були готові - "Киев за 3 дня" ;) Я - хз, як такими дибілами бути

Опубліковано

❗️Байден сделал заявление, из которого стало известно, что ракеты для HIMARS с дальностью полета 257 км уже переданы Украине "Мы предоставляем эти HIMARS. Есть два типа. Говоря человеческим языком - это ракеты, которые вы можете вставить в них. Одна пролетает более 600 миль, а другая — около 160 миль. Мы им не давали тех, которые идут на 600 миль (965 км), потому что я не хочу, чтобы они начали бомбить российскую территорию", – сказал Байден на пресс-конференции по итогам выборов Конгресса.

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
2 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Одна пролетает более 600 миль, а другая — около 160 миль. Мы им не давали тех, которые идут на 600 миль (965 км), потому что я не хочу, чтобы они начали бомбить российскую территорию", – сказал Байден на пресс-конференции по итогам выборов Конгресса.

кросавчеГ, аплодую :sm110: думаю, в рузьких пукани порвуться від цієї новини

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...