Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
17 хвилин тому, x9teen88 сказано:

морози морозами, а в мене в квартирі 14-15 градусів і висока вологість. про наслідки мовчу, як і просрані гроші на ремонт. 

А чого так мало ? В себе зараз перевірив, 19-20 в кімнаті, простий будинок на соборності

• +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
2 годин тому, Electronshik сказано:

на всіх пілотів є чєкісти?

ну, чекістів - таки більше ніж пілотів стратегічної авіації, навіть - більше ніж цивільних пілотів, я так думаю :0144:

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
В 18.10.2022 в 23:08, Alex S сказал:

Мене ще добиває це недолуге рішення про заборону на дозвіл вільної покупки зброї . Хто лобіює цей закон? Мєнти перелякані чи можновладці революції бояться? Та дайте можливість ви купити в законному порядку  середньостатистичним чоловікам зброю!! Нарколог - психіатр , не судили , не на обліку - дозвіл на покупку зброї! Прийде москаль , як його валити?! Пальцем? Кофтельом молотова?! Камінням? 7 місяців думають… 

мені асабисто страшно, чесно. я лобіюю. знаючи скільки в нас дал6а**бів в країні, і що саме вони отримають цю зброю. дуже страшно, не за себе, за рідних і близьких. а справку в нарколога чи психіатра отримувати, ну ви ж знаєте як їх отримують, правда?  

а на рахунок як москаля валити, ну явно не сраним пмом чи молотовим проти танка суїциднутись. 

• +1 3
Опубліковано (змінено)
3 часа назад, x9teen88 сказал:

морози морозами, а в мене в квартирі 14-15 градусів і висока вологість. про наслідки мовчу, як і просрані гроші на ремонт. 

Купи осушитель воздуха компрессорный.оказывается это норальная практика в европах.

Змінено користувачем romanc
  • +1 4
Опубліковано (змінено)
3 часа назад, alexvvv сказал:

розкажи як тобі важко тим, хто втік від постійних обстрілів і в кого розбомблене житло 

я з такою працюю на роботі, і я десь казав що мені важко? (хоча трохи важкувато, бо фінансово сильно від них не відрізняюсь).

просто там котресь **зділо що тепер не будуть кватирки відкриті, трохи зменшимо опалення до 18 градусів, ага, от тільки в мене із закритими в самий разгар опалення насилу 17 в плюсову зиму. то тепер мабуть слід готуватись до тих же 14-15 без опалення.

і не треба на жалість мене давити, я не мажор і не майнер.

П.С. і хай мені розкажуть як вони парашинські канали дивились і деякі досі дивляться. тікали вони, там в риториці дуже чітко відслідковується рашистська пропаганда. 

Змінено користувачем x9teen88
Опубліковано
2 часа назад, charlie сказал:

А чого так мало ? В себе зараз перевірив, 19-20 в кімнаті, простий будинок на соборності

бо будували студенти, з піску і палок по ходу. перший поверх. будинок не утеплений. вдень коли сонечко то ще біль менш, а от зранку просинаєшся то на термометрі така жесть. 

• +1 2
Опубліковано
3 часа назад, x9teen88 сказал:

Аналогічна фігня, ще й вікна дерев'яні і все тепло втікає

Опубліковано (змінено)
1 хвилина тому, Ghost_manka сказано:

Аналогічна фігня, ще й вікна дерев'яні і все тепло втікає

вікна можна утеплити, заклеїти, сам так колись робив, поки не поставив вікна із подвійним склопакетом 

Змінено користувачем alexvvv
  • +1 1
Опубліковано
38 минут назад, alexvvv сказал:

вікна можна утеплити, заклеїти, сам так колись робив, поки не поставив вікна із подвійним склопакетом 

Та так воно й буде,  але ефект від цього не дуже відчувається)

Опубліковано
3 годин тому, x9teen88 сказано:

мені асабисто страшно, чесно. я лобіюю. знаючи скільки в нас дал6а**бів в країні, і що саме вони отримають цю зброю. дуже страшно, не за себе, за рідних і близьких. а справку в нарколога чи психіатра отримувати, ну ви ж знаєте як їх отримують, правда?  

а на рахунок як москаля валити, ну явно не сраним пмом чи молотовим проти танка суїциднутись. 

Ти знаєш …., я також так приблизно думав. Коли ти якийсь тривалий  час пропрацюєш в компанії з іноземцями, з тими в кого в країні майже вільний обіг зброї, то ти зміниш думку. То це заміть не соціальне дно і до нього далеко . Це люди з університетською ,як правило освітою, сімейні, за 35…. І якось ,все нормально. Мова про хоча б зараз , на воєнний стан , зробити доступний продаж зброї.

• +1 1
Опубліковано
9 минут назад, Alex S сказал:

Ти знаєш …., я також так приблизно думав. Коли ти якийсь тривалий  час пропрацюєш в компанії з іноземцями, з тими в кого в країні майже вільний обіг зброї, то ти зміниш думку. То це заміть не соціальне дно і до нього далеко . Це люди з університетською ,як правило освітою, сімейні, за 35…. І якось ,все нормально. Мова про хоча б зараз , на воєнний стан , зробити доступний продаж зброї.

я за продаж короткоствольної зброї, але в конкретно даному випадку, не поняв прикола. Тобі зараз хто не дає зброю купити, калаша, СВДху, чи щось на 308 калібрі наприклад ? 

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

я за продаж короткоствольної зброї, але в конкретно даному випадку, не поняв прикола. Тобі зараз хто не дає зброю купити, калаша, СВДху, чи щось на 308 калібрі наприклад ? 

Та мова звичайно за короткоствол. На який хєр мені свдуха? Як її по вулиці носити? Подивися навіть на різницю  в ціні кастрованого акму і аксу. Так аксу це також не короткоствол. Мова за короткоствол.

• +1 1
Опубліковано

ну конкретно зараз, конкретно в Луцьку, особливого смислу в короткостволі не бачу. Люди на нервах і т.д. і т.п. Хто крепко боїтся, може рушницю в машині возити, під час побутового конфлікту, поки йдеш за рушницею до авто, є час подумати, чи дійсно варто ту рушницю діставати, а з короткостволом, все може закінчитись набагато швидше. Як закінчится війна, обовьязкові курси по поводженню конкретно з короткостволом і тоді можна продавати, бо це зовсім не те ж саме, що звичайна рушниця

Опубліковано (змінено)
58 минут назад, Alex S сказал:

Та мова звичайно за короткоствол. На який хєр мені свдуха? Як її по вулиці носити? Подивися навіть на різницю  в ціні кастрованого акму і аксу. Так аксу це також не короткоствол. Мова за короткоствол.

А тебе как офицеру не выдали пистолет?

Вообще, для чего офицерам пистолеты? В бою они бесполезны, разве что застрелиться, чвстые случаи, или пугать подчиненных....

Змінено користувачем romanc
  • Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
34 хвилин тому, romanc сказано:

или пугать подчиненных....

саме для цього...не знаю як в реалі, але в "кіно" часто показували як якийсь лейтенант діставав пістолет і заставляв в атаку йти....старе "радяньське" кіно, не пам'ятаю назву.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
5 годин тому, x9teen88 сказано:

бо будували студенти, з піску і палок по ходу. перший поверх. будинок не утеплений. вдень коли сонечко то ще біль менш, а от зранку просинаєшся то на термометрі така жесть. 

а ще там де багатопід'їздний будинок, посередині тепло, бо тільки 2 стіни на вулицю, а той, хто скраю - мерзне. найбільше поверх значить - перший - 15 градусів, а на 9 в футболках ходять

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

саме для цього...не знаю як в реалі, але в "кіно" часто показували як якийсь лейтенант діставав пістолет і заставляв в атаку йти....старе "радяньське" кіно, не пам'ятаю назву.

Пістолетом погрожує чуваку з автоматом)))

Опубліковано (змінено)
16 годин тому, igrok сказано:

20893701-e489a38fe1a73ad008b6fd704f0a5a78.jpg

Як на мене дуже раціональна ідея.Проти переважаючого противника можна виграти лише асиметричними відповідями.

Здається обстріли  Києва почалися саме після обміну Медведчука..

Якщо полонена русня буде біля трансформаторів у прямому ефірі 24 на 7- їх же будуть бачити всі росіяни,,як мінімум родичі заручників вже зовсім інакше дивитимуться на тих росіян,що закликатимуть далі бомбити. 

Можна і Богуслаєва до трансформатора  разом з нашими кликунами путіна 

Змінено користувачем Nokian
  • Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
16 часов назад, alexvvv сказал:

в нас вся проблеми, що дохфіга ще в країні абсолютно НЕенергоефективних будинків. як зекономити на опаленні саме державі, потрібно максимально утеплити будинки.

от вам мій приклад, для того щоб утеплити мою квартиру на першому поверсі треба 2к баксів лише на пінопласт, а ще робота... але це не дуже ефективно, бо треба утеплювати повністю весь будинок. а сусіди є бідові, в яких борги за комуналки такі що вже повідрізали світло і газ. і як ти з ними зкооперуєшся щоб вирішити це питання. ніяке осбб не створиш. досі на жеку сидим. підвал тече постійно, треба труби міняти.

крч, опалення це діло десяте. в першу чергу треба відремонтувати будинки і утеплити їх. ще до повномасштабного вторгнення в населення грошей не було, а зараз так і взагалі триндець повний... захід дає ту допомогу, то ж є того пінопласту завались просто. зробити якусь систему кредитування, чи якийсь проєкт чи я хз шо, і  вирішити це питання оперативно (але вже проспали, це треба було робити весна/літо). і це була б капєц яка серйозна економія на опаленні. 

• +1 1
Опубліковано

Для початку, треба дати можливість переходити на автономку у квартирі, без всяких там: треба цілий будинок чи підїзд. От тоді буде економія, а то стільки років кормили ті котельні. 

• Дякую! 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...