Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, ursa сказано:

Тобто на Дачне, Ківерці - пох? Хай на них все падає?

Мається на увазі пости стоять поза межами нас пунктів і при повітряній тривозі на поготові зі стінгерами. Ну це якщо авіація наша відсутня там буде. Та і після роботи літаків збиті ракети падали на приватні будинки, були смерті, але то війна...

Змінено користувачем charlie
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
15 хвилин тому, ursa сказано:

Не знаєш - то не пиши.

Твої такі пости (і цей, і інші, і річної давнини) тільки для поширення паніки ...

Навіщо ти пости видаляєш? Ти боїшся правду почути? Чи щоб інші почули? Не бійся… В тебе їх взагалі немає тих постів, хіба про зоряне небо…

Змінено користувачем Alex S
  • Ха-ха 1
Опубліковано
2 минуты назад, Alex S сказал:

Навіщо ти пости видаляєш? Ти боїшся правду почути? Чи щоб інші почули? Не бійся… 

Ти смішний. І дійсно, тебе краще ігнорувати, ніж вчитуватись в твої апокаліптичні передчуття :) 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, jurgen007 сказано:

Ф16 минулого тижня на 40му пролітав

да ну н*х? добре якщо так, але щось - "не дуже віриться", не тобі, а сам факт - вже б по всіх каналах розтрубили...

Я про Ф16....

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
В 22.10.2022 в 16:32, Alex S сказал:

Бо в тех законотворців половина таких самих украінцеф. Яке ж нах правове поле? За што ? 

Скрыть контент

Літом ,на початку,трохи був вдома , допомагав влаштовувати 2 сім’ї знайомих переселенців. Сім’ї всл ЗСУ, без чоловіків. Одні залишили Чугуїв  , інші Херсон. Ціни за зйом не бомжацких квартир в районі центр, 40,55,33 - зашквар. За 10 з комунальними ,ригалтори знайшли панельку за Там Тамом і на Молоді двушки. Хазяї в багатьох під здачу квартирах в Польщі, але квартирку здають вдома, Часто буває дво - трикімнатна пропонується ,а коли приходиш в одній кімнаті врізали замочок і … там зачинено там речі власників зберігаються… Зняли за 10 ,одним реченням ,що небудь,   те що до війни не було і 5. …. Далі про пєрєсєлєнцеф… Та жінка що на Варшавці, розповідала,( троє дітей) каже десь стала на облік і чи то талони , чи то запрошення на обід дали. Каже на новому місці, не весь посуд є…. коротше два дні з дітьми ходила на обід в ту школу ,де ,,Лапа,, , де Слон - через двір. Черга, спереду стоять молоді люди з талончиками , чоловіки років по 30 з жінками того ж віку. Модні, з брелками від машин. Говорять російською, голосно, іноді матюкаються. А потім самий пиздлявий повертається до жінок і тіпа тихо каже- Пусть толька папробуєт хоть адін із етіх рагулєй мнє замечаніє а языке здєлаєт!! Єбало вскрою прям здєсь в секундє. Каже , що була від того в ужасі. В наступний день була та сама піздабратія, машина на АХ номерах. А там є правове поле чи немає… я хз. Корміть їх далі, платіть  гроші,може по квартирі новобудові дати десь в Закарпатті?  Там бомб немає, навіть комендантської години не а і не було.

давайте ви не будете розказувати про ціни зашквар. сусідня зі мною квартира, да майже без меблів, да без ремонту, але оплата тільки за комуналку і ВСЬО, прийшли одні подивились, другі, не живе там ніхто досі. Кому дійсно нема де жити й за що, жили б, ми б сусіди помогли чим можна, якщо сімья адекватна, але нє, всі вмебльоване хочуть і з ремонтом

• +1 2
Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

але оплата тільки за комуналку і ВСЬО

я вже на таке не поведусь...срач такий залишили після себе...не всі такі, але...

А в знайомої - так ще гірше, я десь вже писав про це у відповідній темі.

Опубліковано (змінено)
On 22.10.2022 at 16:32, Alex S сказано:

А потім самий пиздлявий повертається до жінок і тіпа тихо каже- Пусть толька папробуєт хоть адін із етіх рагулєй мнє замечаніє а языке здєлаєт!!

аналогічний випадок, днями - знайома повернулась з заробітків, з країни, де дуже дорогий рівень життя)) так там були "наші громадяни" які казали -" ну і хуй, біла бі роися, что бы от этого для нас изменилось?" бидло не розуміє навіть елементарного, що з аусвайсом з двома пєтухатми на обкладинці - вони б вже нікуди не поїхали, а не по 150 евро в день зашибати...

P.S. були з Запоріжжя здається....

• +1 3
Опубліковано
6 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

а цю пісню собі на рингтон поставив, крепко вже вставила ))

третій раз вже слухаю))

• Ха-ха 1
Опубліковано

@MANJAK11 я зараз на пару мацквабадських форумів закину, забанять але - хоч поржу потім з їхньої реакції))) сподіваюсь - в них пропаде ерекція))

• +1 1
Опубліковано
9 часов назад, charlie сказал:

Якщо їх не побачили  одразу, то рахуй далі вони долетять і до Варшави. Задали висоту до 100 метрів, пустили поміж селами чи полями і 90% радарів не побачать. Основна причина це низька висота польоту + додати зміну маршруту 101-х. Тому тут в нагоді саме літаки.

Та що говорити,  якщо рос безпілотник легко залетів у Хорватію, чи куди там, бо вони переплутали назву населеного пункту :) і до дупи натівське ппо, бо  більшість радарів від 100 метрів працюють, щоб більше і далі бачити.

Те саме було б, якби американці пустили би з 100 томагавків на низькій висоті, думаю більша половина опинилася б в москві.

У нас часто пролетают, в основном над трассой, на высоте 50-100м.

• +1 1
Опубліковано
6 годин тому, MANJAK11 сказано:

давайте ви не будете розказувати про ціни зашквар. сусідня зі мною квартира, да майже без меблів, да без ремонту, але оплата тільки за комуналку і ВСЬО, прийшли одні подивились, другі, не живе там ніхто досі. Кому дійсно нема де жити й за що, жили б, ми б сусіди помогли чим можна, якщо сімья адекватна, але нє, всі вмебльоване хочуть і з ремонтом

От як ти собі уявляєш?? Майже немає меблів… Як їм жити?  Купити повністю меблі ? ТАК ,вони хочуть з ремонтом , приблизно з таким ,як комфорт був той що залишили вдома. І ще більшість хоче пересидіти місяць і сьєбатися додому, якщо там закінчиться активна фаза БД. Ну не знаю, все було зненацька, я шукав через ригалторів. І треба було ВЖЕ. А з собачкою чи котиком…. В дворі в батьків чоловік спав з собакою в бусі пару днів так і не знаю знайшли вони щось чи ні. По-друге вони всі побачили твою брендовану машину біля під’їзду , подумали що це точно якийсь товариш Славути ПутінХудоба і  но цей почує в під’їзді рєчь - зробить на місці чауджиццу:D.

• Ха-ха 1
Опубліковано

Мене у цій всій ситуації бентежить одне: чому наші спєцслужби до сих пір не відкрили сезон полювання на руснявих військових пілотів? Є ж методи...Чи ми дуже цивілізовані для цього? Тішить думка що ми просто не знаємо, бо нам не треба про це знати.

Алекс не в образу сказано...

• Збентежений 1
Опубліковано
6 хвилин тому, Electronshik сказано:

Мене у цій всій ситуації бентежить одне: чому наші спєцслужби до сих пір не відкрили сезон полювання на руснявих військових пілотів? Є ж методи...Чи ми дуже цивілізовані для цього? Тішить думка що ми просто не знаємо, бо нам не треба про це знати.

Алекс не в образу сказано...

Як і про що ти? Я ніхєра не зрозумів але дуже цікаво.

• +1 1
Опубліковано
34 хвилин тому, Alex S сказано:

Як і про що ти?

мабуть про те, що можна вибухівку в авто підкласти, ще щось типу того... хоча, враховуючи обставини, думається що їхні спецслужби передбачили такий варіант.

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

мабуть про те, що можна вибухівку в авто підкласти, ще щось типу того... хоча, враховуючи обставини, думається що їхні спецслужби передбачили такий варіант.

Це коли копьютіра передивився …. Давай захуярим всіх командирів і старпомів АПЛ на Камчатці і на Кольському півострові?( їх небагато)  Чи все управління бригади морської піхоти в Уссурійську? Це ж класно , на їх територіі, без контакту в бою… та ну нах… навіть не можу про той брєд ні читати ні писати.

• +1 1
Опубліковано
10 годин тому, charlie сказано:

Якщо їх не побачили  одразу, то рахуй далі вони долетять і до Варшави. Задали висоту до 100 метрів, пустили поміж селами чи полями і 90% радарів не побачать. Основна причина це низька висота польоту + додати зміну маршруту 101-х. Тому тут в нагоді саме літаки.

Та що говорити,  якщо рос безпілотник легко залетів у Хорватію, чи куди там, бо вони переплутали назву населеного пункту :) і до дупи натівське ппо, бо  більшість радарів від 100 метрів працюють, щоб більше і далі бачити.

Те саме було б, якби американці пустили би з 100 томагавків на низькій висоті, думаю більша половина опинилася б в москві.

Ясно ще не побачать, вони кукурузники не бачили, які залітали і скидали коробки з сигаретами.

Опубліковано
9 хвилин тому, Alex S сказано:

Це коли копьютіра передивився …

це ж не я придумав, але дуже часто такі ідеї виникають в різних людей ))

Опубліковано
9 годин тому, ursa сказано:

Тобто на Дачне, Ківерці - пох? Хай на них все падає?

на них дійсно пох, головне щоб рівненську аес не захопили, вона дуже близько біля кордону

Опубліковано (змінено)
35 хвилин тому, alexvvv сказано:

на них дійсно пох, головне щоб рівненську аес не захопили

ну, сподіваюсь - наші військові врахували ризики.... хоча - бачили колишнього директора раес та його "нащадка"? це просто пздц... ну звільнили з посади директора, тепер буде заступником голови Вараша ) ну цирк...

до речі, їхні депутати - ще більше шаряться на сесії ніж наші))) 

kolishnoho-kerivnika-raes-priznachili-zastupnikom-_20221019_2806.jpg

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)
42 хвилин тому, alexvvv сказано:

на них дійсно пох, головне щоб рівненську аес не захопили, вона дуже близько біля кордону

А що воно їм дасть?

Раес- всього 2800Мвт максимум може дати, там 2*440 і 2*1000

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...