Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А у мене ще таке питаннячко мозок колупає. От у нас багато областей майже щодня відмічаються збиттям КР. Звичайно більше південні області і Київська, я так розумію це пояснюється густотою та якістю поставленого їм ппо. А от тепер питання: до нас на захід ті ракети летять через усю Україну, пролітають до десятка областей і їхнє ппо, як так їм вдається пролетіти це все, при тому всьому, що кожна з тих областей періодично успішно збиває ракети ? За логікою, якщо окремо взяте ппо може збити скажімо нехай 30-50% ракет, то якщо та ракета пролітає 5 таких ппо, то за законами математики її шанси пролетіти далі наближаються до нуля ! Але ж ні, вони успішно досягають самого західного кордону  країни, чому так ? Ракету може збити лише ппо того регіону, на який вона націлена ? Чому ? Чи вони по всьому маршруту успішно обминають зони відповідальності ппо і лише при наближенні до кінцевої цілі вимушені влітати в таку зону ? 

• Дякую! 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 година тому, Basil сказано:

під Луцьком несе бойове чергування бук... але чомусь все- таки пролетіло....

облетіли його та й все, в нього дальність всього 20 км 

Опубліковано

Одна система ППО перекриває свій радіус 20...50км, суцільного перекриття периметра немає - збили ракету, іншим задають маршрут в обхід. Якби було достатньо авіації збивали б з винищувачів але їх мало, кажуть на фронті вже на МІГ29 бомби чіпляють бо нема на що..

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, jurgen007 сказано:

Одна система ППО перекриває свій радіус 20...50км, суцільного перекриття периметра немає - збили ракету, іншим задають маршрут в обхід. Якби було достатньо авіації збивали б з винищувачів але їх мало, кажуть на фронті вже на МІГ29 бомби чіпляють бо нема на що..

в нас авіація зі старими радарами і старими ракетами, але навіть їх мало є

Опубліковано
32 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А у мене ще таке питаннячко мозок колупає. От у нас багато областей майже щодня відмічаються збиттям КР. Звичайно більше південні області і Київська, я так розумію це пояснюється густотою та якістю поставленого їм ппо. А от тепер питання: до нас на захід ті ракети летять через усю Україну, пролітають до десятка областей і їхнє ппо, як так їм вдається пролетіти це все, при тому всьому, що кожна з тих областей періодично успішно збиває ракети ? За логікою, якщо окремо взяте ппо може збити скажімо нехай 30-50% ракет, то якщо та ракета пролітає 5 таких ппо, то за законами математики її шанси пролетіти далі наближаються до нуля ! Але ж ні, вони успішно досягають самого західного кордону  країни, чому так ? Ракету може збити лише ппо того регіону, на який вона націлена ? Чому ? Чи вони по всьому маршруту успішно обминають зони відповідальності ппо і лише при наближенні до кінцевої цілі вимушені влітати в таку зону ? 

проскакувала новина в одному каналі про збиття на київщині ракети зі стінгера, ракета летіла в сторону західних областей. Таки збивають, але в більшості випадків приписують, що збили ракету , яка летіла на Київ, чи ще куди

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, Alex S сказал:

Як показав досвід з винищувача видно і знищується в попітніє найкраще все - і ракети, і великі дрони ,і літаки ,і гелікоптери. Неможливо сховатися ні під якими складками місцевості. Але їх також мало. 

Зате в США більше 10 тис бойових літаків, ще в червні писали що вчать наших пілотів на Ф16 але щось їх не видно, може 5...10 мільйонів нових біженців з настанням холодів трохи прискорить процес..

• +1 2
Опубліковано
10 хвилин тому, case_l сказано:

в нас авіація зі старими радарами і старими ракетами, але навіть їх мало є

Я знаю, ти Юща любив.

0D7A7688-4AB3-48F0-8492-CC39630A438B.jpeg

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
45 хвилин тому, SergLutsk сказано:

За логікою, якщо окремо взяте ппо може збити скажімо нехай 30-50% ракет, то якщо та ракета пролітає 5 таких ппо, то за законами математики її шанси пролетіти далі наближаються до нуля ! Але ж ні, вони успішно досягають самого західного кордону  країни, чому так ?

Якщо їх не побачили  одразу, то рахуй далі вони долетять і до Варшави. Задали висоту до 100 метрів, пустили поміж селами чи полями і 90% радарів не побачать. Основна причина це низька висота польоту + додати зміну маршруту 101-х. Тому тут в нагоді саме літаки.

Та що говорити,  якщо рос безпілотник легко залетів у Хорватію, чи куди там, бо вони переплутали назву населеного пункту :) і до дупи натівське ппо, бо  більшість радарів від 100 метрів працюють, щоб більше і далі бачити.

Те саме було б, якби американці пустили би з 100 томагавків на низькій висоті, думаю більша половина опинилася б в москві.

Змінено користувачем charlie
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Зате в США більше 10 тис бойових літаків, ще в червні писали що вчать наших пілотів на Ф16 але щось їх не видно, може 5...10 мільйонів нових біженців з настанням холодів трохи прискорить процес..

За 8 місяців можна було мавпів не самих розумних видів вивезти до рівня бойових дій на Ф 14, які тисячами стоять на консервації . Всі вже повернулися. Обидві групи. Кажуть що брифінгів  ,фотографувань ,фуршетів і піздабольства ні про що було більше ,ніж польотів. Програму склали ,всі тести пройшли,, а там дяді думають … бо танчики-хуянчики то одне, а літаки 5 покоління то троха другий бюджет.

Змінено користувачем Alex S
  • +1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, jurgen007 сказано:

нам навіть артилерії достатньо не дають, а ти вже літака хочеш 

• Дякую! 1
Опубліковано
2 минуты назад, Alex S сказал:

За 8 місяців можна було мавпів не самих розумних видів вивезти на Ф 14, які тисячами стоять на консервації . Всі вже повернулися. Обидві групи. Кажуть що брифінгів  ,фотографувань ,фуршетів і піздабольства ні про що було більше ,ніж польотів. Програму склали ,всі тести пройшли,, а там дяді думають … бо танчики-хуянчики то одне, а літаки 5 покоління то троха другий бюджет.

Так і танчиків-хуянчиків нема їхніх, кажуть що наші трали, дороги і мости не розраховані на 60т, а тільки на 40.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Так і танчиків-хуянчиків нема їхніх, кажуть що наші трали, дороги і мости не розраховані на 60т, а тільки на 40.

pzh 2000 важить 55 тон, а бредлі чого не дають? 

Змінено користувачем case_l
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
18 часов назад, case_l сказал:

а бредлі чого не дають? 

Видно вони тільки в комплекті з абрамсами можуть воювати, а наш асфальт на абрамси не розрахований, то ж не іракський чи афганський пісок..:unsure:

Змінено користувачем jurgen007
  • Ха-ха 1
  • Збентежений 1
Опубліковано
43 хвилин тому, case_l сказано:

облетіли його та й все, в нього дальність всього 20 км 

не все так просто, навіть - мені зрозуміло, хоча - не так що б "дуже розбирався" в цьому питанні.

Опубліковано
3 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Видно вони тільки в комплекті з абрамсами можуть воювати, о наш асфальт на абрамси не розрахований, то ж не іракський чи афганський пісок..:unsure:

Там де фронт, ніяких мостів з автострадами півроку як немає. 

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, Alex S сказал:

Там де фронт, ніяких мостів з автострадами півроку як немає. 

До фронту ще з Європпи доїхати треба, а там ваги на дорогах, штрафи, капіталісти копійку рахувати вміють.:unsure:

• +1 1
Опубліковано
7 минут назад, charlie сказал:

А що там в Херсоні відбувається ?? Що надумали ?

Арестович ще не проінформував, чекаєм.

• Ха-ха 1
Опубліковано
4 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Арестович ще не проінформував, чекаєм.

Від цього клоуна мені інфи не треба. Просто літали думки від людей, аби щось хімічне там не почали використовувати

• +1 1
Опубліковано
Спойлер

Вже пізно, мені завтра в школу. Не знаю чи варто писати, але тривога чогось за місто і область саме зараз велика за всю війну. В мене конкретно. Бульбаші кацапам віддали всю броню і арту, всі аеродроми. Кацапи нагнали туди ХЗ скільки орків, десь так як на початок війни. За крайні дні бачать білоруси іранських циган. І в автобусах, і біля частин. Інструктори по дронам. Всі аеродроми копають, нарощують обваловку і насипають горби. ВСІ. Це для стаціонарної роботи комплексів С300 - С400 . Як ппо аеродрому і вони ж можуть атакувати зарядом по площам. ХЗ але чогось чуйка така собі. 

• +1 1
Опубліковано
2 часа назад, charlie сказал:

так за пару км до міста , дачне, ківерці. в основному звідки вони летять

Тобто на Дачне, Ківерці - пох? Хай на них все падає?

• +1 1
Опубліковано
6 минут назад, Alex S сказал:
  Скрыть контент

Не знаю чи варто писати, ...

Не знаєш - то не пиши.

Твої такі пости (і цей, і інші, і річної давнини) тільки для поширення паніки ...

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
11 минут назад, Alex S сказал:
  Скрыть контент

Вже пізно, мені завтра в школу. Не знаю чи варто писати, але тривога чогось за місто і область саме зараз велика за всю війну. В мене конкретно. Бульбаші кацапам віддали всю броню і арту, всі аеродроми. Кацапи нагнали туди ХЗ скільки орків, десь так як на початок війни. За крайні дні бачать білоруси іранських циган. І в автобусах, і біля частин. Інструктори по дронам. Всі аеродроми копають, нарощують обваловку і насипають горби. ВСІ. Це для стаціонарної роботи комплексів С300 - С400 . Як ппо аеродрому і вони ж можуть атакувати зарядом по площам. ХЗ але чогось чуйка така собі. 

Будуть обстріли але через кордон навряд чи підуть, обрізати постачання з заходу не просто, тут і арта з Польщі дістане , тай Ф16 минулого тижня на 40му пролітав. То вже не лютий  місяць, всі готові.

Змінено користувачем jurgen007
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...