Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
1 година тому, volks сказано:

Радує те, що добровільно їхати воювати вже ніхто не хоче. 

Не - "добровільно", а- "гражданскій долг ісполнять", тобто - "на шару". Наші ВОЇНИ - соціально захищені, вони і їхні сім'ї, а ватне болото - згине нізахуй в чужій країні.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано

Десь у ТГ каналах бачив, що чурок трошки гребли.

Знову всяких узкоглазіків удмуртів і інших чукч.

Опубліковано
2 годин тому, alexvvv сказано:

Як у тебе вистачає терпіння його дослуховувати ? :D  Ти вже здається вдруге викладаєш сюда його записи, ну він таааак довго повільно і нудно викладає свою думку, що можна заснути :0015:  Ну справді, десь тааак здалеку починає що навіть незрозуміло до чого це, потім по дорозі до фіналу відволічеться ще на 3 різні напрямки, і поки вже доведе думку до кінця, то вже хочеться вити.

• +1 3
Опубліковано
51 хвилин тому, volks сказано:

Це що за Ванька приліг??

Ну, сплючі смайли випускали буковку z ще задовго до кремлівських креативщиків, так що у смайлів тут більші авторські права :)

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
18 hours ago, SergLutsk said:

@alexvvv, @Ko3bMa, @case_l я не те щоб доколупатися хотів, але все ж таки:

якщо викладуєте в тему посилання на відео з ютуба, може варто додавати хоч якісь свої коментарі до нього, тобто чим воно тобі зайшло, про що в ньому йдеться, чим воно варте уваги ? Нє ? Хоча б тематику !? Ну просто мовчки викладаєм відео на 20-40хв і всі повинні його переглянути бо що ?

Ну тобто зрозуміло, що ніхто нікому нічого не зобов'язаний, але просто уявімо на секундочку, що всі ми почнемо просто мовчки постити сюди відео з ютуба, на що це буде схоже ? То можна просто зайти в ютуб, не треба робити зайвий крюк через борду...

Одне діло, коли викладений ролік на 1,5хв з підривом танка і все зрозуміло з назви відео і заставки. І зовсім інша справа, коли відео з якимись маловідомими людьми, на хвилин так 20-40, і якась там типу "аналітика" чергових ікспертів. Ну якщо вже вона вам видалась такою аж цікавою і правдоподібною, то поділіться якимось своїми коментарями, баченням, "прорекламуйте" відос. Щоб виникло бажання ним зацікавитись.

Ти не розумієш ідеї форуму і його постів? Це не тік-ток чи пейсбук, тут тобі ніхто нічого не повинен рекламувати, тому що ти не повинен нічого дивитись. Хочеш - дивишся, не хочеш - пропускаєш.

Якщо вже когось згадуєш,  може варто додавати хоч якісь свої коментарі до конкретного посту, тобто чим воно тобі не зайшло, про що ти не зрозумів, чим воно не варте уваги? Нє? Хоча б тематику?! Ну просто мовчки згадуємо юзера і він повинен думати чого він тут бо що?

Чи тобі пояснювати, хто такий Кулеба, чи хто такий той ведучий, з ким він спілкується, хто аудиторія чи тупо перекласти з англійської?

Змінено користувачем Ko3bMa
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
59 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Ти не розумієш ідеї форуму і його постів?

Це схоже ти не розумієш ідеї форуму, заглянь на вікі про всяк випадок. Форум це в першу чергу обговорення, спілкування і обмін думками ! А не посиланнями.

Якщо вже когось згадуєш,  може варто додавати хоч якісь свої коментарі

А чим саме не зайшло я чітко пояснив, якщо ти так і не зрозумів, ну то я вже нічим не допоможу. Таких відосіків на ютубі зараз сотні і тисячі, передивлятись усе підряд ніхто не стане і не в змозі. Особливо якщо вони мають по 20+ хв. Тому якщо ти вже вирішив поділитись САМЕ ЦИМ  роліком на форумі, то певно він тебе чимось зачепив, щось у ньому є дійсно варте уваги, більш цікаве ніж у більшості того шлаку, чим забитий нині ютуб, логічно ? Ну так і написав би це ! А ми, прочитавши твою оцінку відео, кожен для себе вирішив би, а чи варто мені дивитись саме цей ролік, чи цікаво мені. А так просто немає що вирішувати, тому що немає інформації ! Нуль !

Ти кажеш

тут тобі ніхто нічого не повинен рекламувати, тому що ти не повинен нічого дивитись. Хочеш - дивишся, не хочеш - пропускаєш.

Але це всеодно що викласти на трекерові фільм з однією назвою і все, без вказання жанру, опису сюжета, тематики, року випуску і виду перекладу. Тобто тупо кота в мішку. І сказати: "качайте, дивіться, а там і взнаєте про що фільм". Тобто ти маєш витратити 1,5 години свого часу, щоб зрозуміти, що це не те, на що ти розраховував. Так і ти пропонуєш, мол подивись і взнаєш про що там :jeer:

P.S. ні, хто такий Кулеба мені не треба пояснювати, я згадав у своєму пості трьох користувачів одразу, тому що вони практично майже підряд на одній сторінці аналогічно виклали роліки на ютуб. Це не якась претензія конкретно до твого ролика, що мені в ньому щось не так.

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 3
Опубліковано
13 minutes ago, SergLutsk said:

Це схоже ти не розумієш ідеї форуму, заглянь на вікі про всяк випадок. Форум це в першу чергу обговорення, спілкування і обмін думками ! А не посиланнями.

~~~бла бла бла~~~

Але це всеодно що викласти на трекерові фільм з однією назвою і все, без вказання жанру, опису сюжета, тематики, року випуску і виду перекладу. Тобто тупо кота в мішку. І сказати: "качайте, дивіться, а там і взнаєте про що фільм". Тобто ти маєш витратити 1,5 години свого часу, щоб зрозуміти, що це не те, на що ти розраховував. Так і ти пропонуєш, мол подивись і взнаєш про що там :jeer:

Омг. Ну добре.

На трекерах є правила оформленні постів, і без їх дотримання (в тому числі й наявності відповідно оформленого опису) пост просто видалять.

Тут автори повинні описувати відео, щоб особливо обдаровані змогли прийняти настільки важливе в своєму житті рішення? Якщо так - киньте пункт правил і дайте мут відповідно до них. Ні? Йдіть в гузно.

Особисто я "політику" перестав сприймати як щось варте уваги ще декілька років тому і час від часу просто накидую на вентилятор. Не подобається? Жалійся адмінам.

Опубліковано (змінено)

@SergLutsk тут тобі ніхто нічого не винен, не маєш часу дивитись - проходь мимо. Хоч час поскиглити ти знаходиш :0016:

Змінено користувачем case_l
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Тут автори повинні описувати відео, щоб особливо обдаровані змогли прийняти настільки важливе в своєму житті рішення?

Просто дбають про людей які знаходяться на фронті і в окупації і читають наш форум.А інтернет там не дуже,ось для чого.Із за цього це зараз вимагають на багатьох форумах.

Змінено користувачем igrok
Опубліковано (змінено)
5 minutes ago, igrok said:

Просто дбають про людей які знаходяться на фронті і в окупації і читають наш форум.А інтернет там не дуже,ось для чого.Із за цього це зараз вимагають на багатьох форумах.

Ідея вельми непогана, підтримую, і мут давати за недотримання. 

Змінено користувачем Ko3bMa
Опубліковано
1 година тому, case_l сказано:

@SergLutsk тут тобі ніхто нічого не винен, не маєш часу дивитись - проходь мимо. Хоч час поскиглити ти знаходиш :0016:

Я не "скиглив", а висловив свою думку, яку, якщо придивишся, підтримало немало користувачів.

• Ха-ха 1
Опубліковано

Хто що скаже про мобілізацію. 

Бо ці всі відео - це якийсь сюр. Реально думав, що таке лише в комедійних фільмах типу ДМБ буває.

Моя думка, що воювати це шобло точно не зможе. А от біди на окупованих територіях наробить.

І взагалі, виникає тверда думка, що єдине, що може спасти хуйла - це ЯЗ. 

• +1 1
Опубліковано
3 часа назад, volks сказал:

Бо ці всі відео - це якийсь сюр. Реально думав, що таке лише в комедійних фільмах типу ДМБ буває.

Моя думка, що воювати це шобло точно не зможе. А от біди на окупованих територіях наробить.

Есть руская традиция воевать не уменьем, а числом... 

Даже если учесть, что начинали нападение 140т., а теперь привезут овер 300...

Опубліковано
3 годин тому, volks сказано:

Цілком згідний, якщо це все п'яне бидло згонять на окуповані території "підтримувати порядок", то мені навіть страшно уявити що чекає місцеве населення, жінок.... :(  Чому вони не виїзжають ?! Невже ще вірять в "хороших рускіх" ? 

8 хвилин тому, romanc сказано:

Ну було таке, ну але хіба в 21 столітті кількість мняса з автоматами рішає поле бою ? Ну ніхто ж зараз на амбразуру з криками "ура, ні шагу назад" не побіжить. Єдине що думаю, що це мобілізоване шобло направлять утримувати тили і тим самим вивільнять боєздатні частини кадрових військових, що сидять зараз по містах типу Маріуполя, Херсона, Бердянська і т.д. і балду ганяють.

Опубліковано
12 хвилин тому, romanc сказано:

Даже если учесть, что начинали нападение 140т

Це тільки починали таким числом. За півроку пройшло значно більше, ніж 300 тисяч.

• +1 1
Опубліковано
1 hour ago, romanc said:

Імхо за раз всі 300 привезти фізично не зможуть. Це ж навчити, вдягнути, екіпірувати, довезти, розмістити і кормити.

І щоб по дорозі не порозбігались, не спились, не було самострілів чи вбивств. 

Опубліковано
17 часов назад, romanc сказал:

все таки є надія що війна зараз не про кількість, а про якість

в другу світову не було таких засобів ураження як зараз. це мобіків треба буде зібрати в кулак перед атакою, маємо надію що ці "кулакі" будуть мінусіватися на відстані.

але, на мою думку тут більше ставка на виснаження, на затягування війни, на те що наша держава не витримає ще пару років такої стадії, тому нам треба працювати, підтримувати один одного і донатити на ЗСУ.

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
22 годин тому, SergLutsk сказано:

Цілком згідний, якщо це все п'яне бидло згонять на окуповані території "підтримувати порядок", то мені навіть страшно уявити що чекає місцеве населення, жінок.... :(  Чому вони не виїзжають ?! Невже ще вірять в "хороших рускіх" ? 

так ніби ж на окупованих всіх чоловіків вже відправили на фронт, а то приїде заміна

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...